olna 07.07.06, 10:18 Czy ktos moze mi podac w przyblizeniu ile kosztuje duzy frontline w sprayu i spot-on dla duzych ras?Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agasik4 Re: frontline-jaka cena? 07.07.06, 14:04 ceny sa tak rozne ze lepiej pytaj w swoim miescie przy okazji popytaj innych wlascicieli zwierzaków bo slyszalam ze w tym roku ten preparat sie nie wszedzie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: frontline-jaka cena? 07.07.06, 21:07 W-wa 60,-spray spot-on27-30,- dla psa do 40 kg ja wypróbowałam preparat Duowin ma więcej sub. niż Frontline innej francuskiej fimry,sprawdza się ok 26,- Odpowiedz Link Zgłoś
jaketi Re: frontline-jaka cena? 06.08.06, 22:44 Ceny sa bardzo rożne zalezy od miejsca gdzie kupujesz tj. miasta, dzielnicy. Wszystkie dostene na rynku preparaty wet. p/kleszka maja po jednej susbt. czynnej (rówiez duowin). A skutecznosc jest bardzo rózna. U jednego psiaka moze działać najlepiej preparat X, a u innego przy tym preparacie cały zas wbijac sie kleszcze. Odpowiedz Link Zgłoś