Gość: Katia IP: *.lodz-doly.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 15:05 Czy możecie mi napisać, co jedzą wasze pieski. Mój ma "dludie zęby" w zasadzie na wszystko. Czasami zastanawiam się czym on żyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franca3 Re: do włąścicieli yorków IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 27.02.03, 12:57 Moje 3yorki jedza Eukanube.Czasem jak gotuje rosol troche gotowanego kurczaka, surowa wolowine,surowa marchewke.Yorkow nie powino sie rozpieszczac z jedz4eniem bo bardzo szbko ucza sie wybrzydzac.Moje czasem nie jedza po2 dni tzn ze nie sa glodne .Moze tylko wydaje Ci sie ze on malo je ,yorki sa mautkie i widocznie nie potrzebuja kupy zarcia.Aha u mnie miski z Eukanuba stoja caly czas pelne i psy od czasu do czasu skubia sobie po pare ziarenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do właścicieli yorków IP: *.lodz-doly.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 10:38 Czy marchewkę surową dajesz w całości , czy może pokrojoną. Mój piesek chyba faktycznie jest rozpuszczony z jedzeniem i nie tylko. Ma ok. 1,5 roku i kiedy zostaje w domu sam robi w mieszkaniu spustoszenie, wiem że to ze złości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca3 Re: do włąścicieli yorków IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 12.03.03, 14:33 Surowa marchewke daje im w grubych plastrach.Ja mam 3 yorki dwie suki i psa pies ma 6 lat i jak zostaja w nocy same w domu to pies wyje jak wsciekly(mam problem bo w weekendy pracuje w nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: do włąścicieli yorków IP: 195.117.68.* 18.03.03, 20:08 ojej masz 3 pieski, ja mam dwie WESTIE i mam wrażenie że moi sąsiedzi patrzą na mnie jak na nienormalną ,jak przyjęli to w twoim otoczeniu? a wogóle masz rację ja moje WESTY karmię eukanubą ale żadnych warzyw już nie daję tylko jabłko i banana a apetyt mają obie ,ale jak któraś nie chce jeść to twierdzę że nie jest głodna i rzeczywiście ok,południa wmiata wszystko /każda ma swoją miskę i sobie nie podbierają/ pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś