wladka_z_mazur Re: zdechnie? 22.10.06, 20:56 zdechly mi 3 rybki z akwarium polozylam na podlodze na talerzu , maz mial je do ubikacji wrzucic a w tym czasie przyszedl kot i je zjadl czy on moze z tego zachorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
glowacka.anna Re: zdechnie? 22.10.06, 21:00 ja się dziwię, że kot jeszcze zyje - z takimi wlascicielami... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: zdechnie? 22.10.06, 21:00 Ma duże szanse... Może byś pognała do weta na płukanie żołądka? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: zdechnie? 23.10.06, 09:41 iwa_ja napisała: > Ma duże szanse... Może byś pognała do weta na płukanie żołądka? No nie przesadzajcie!!! ;-))) Dlaczego kot ma paść po zjedzeniu rybek akwariowych? Zakładając oczywiście,że nie zatruły się arszenikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: zdechnie? 23.10.06, 10:06 a Ty nie mogłaś wrzucić? Położyłaś na talerzu to kotek myslał, że dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
galbinatus Re: zdechnie? 25.10.06, 08:58 Tylko w razie co kotek zdechnie to go na talerz nie kladz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: zdechnie? 25.10.06, 21:47 3 rybki na raz zdechly? to jakis pomor, a choroby niektore sa niebezpieczne dla czlowieka i wcale nie wowczas gdy sobie rybke zaserwuje na talerzu a swoja droga co to za zwyczaj zwloki na talerz?? fuj, czysciochy z was nie ma co? Odpowiedz Link Zgłoś