lady 28.06.03, 21:35 Wymagania - pies średniej wielkości lub mniejszy, mogacy nocować w budzie w ogrodzie, dogadujący się z drugim psem, niewymagający długich spacerów (ogród 21 arów) no i - śliczny... :-) A, i nie terier. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grot Re: Pomóżcie mi wybrać rasę IP: 217.144.243.* 28.06.03, 23:34 Dlaczego nie terier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Pomóżcie mi wybrać rasę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 01:29 wez psa ze schroniska,ale najpierw przyprowadz tam swojego psa i sprawdz czy sie zgodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Pomóżcie mi wybrać rasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 11:02 Gość portalu: mona napisał(a): > wez psa ze schroniska,ale najpierw przyprowadz tam swojego psa i sprawdz czy > > sie zgodza. Dokładnie!To najlepszy pomysł, np.teraz na Paluchu jest rasowy piękny, uroczy i wesoły spaniel, który idealnie nadaje sie do domu z ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peggy Re: Pomóżcie mi wybrać rasę IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 11:14 A gdzie spi pierwszy pies? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Pomóżcie mi wybrać rasę 29.06.03, 12:06 Pierwszy pies śpi w budzie, tzn. wmurowanej w dom, cieplutkiej. Nie terier, bo ich ojciec nie lubi, a piesek ma być dla niego, nie dla mnie - ja hoduje setery, ale to z klei za duże psisko na jego potrzeby. Zależy mi na rasowym, bo chcemy wiedzieć, co z niego wyrośnie, głównie pod względem charakteru. Pomożecie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Pomóżcie mi wybrać rasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 17:32 NIE! Odpowiedz Link Zgłoś