Gość: anula IP: 40.0.96.* 04.08.03, 07:57 Prosze podsuncie mi pomysl na ladne imie dla suczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: astrit Re: imie dla suczki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 09:51 Gość portalu: anula napisał(a): > Prosze podsuncie mi pomysl na ladne imie dla suczki. Moje suczki, które miałam nazywały się : Kora, Ofra, Spacja, Kinga a jamniczka, która mieszka ze mna nazywa się Cirilla -wołamy na nią Ciri albo Cyrylek. Podoba mi się też Toffi, Aisha albo Azja. A jaka to sunia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: imie dla suczki IP: 40.0.96.* 04.08.03, 10:04 Jest to biszkoptowy labrador. Chcialabym aby imie bylo takie wyjatkoe, jak wyjatkowa jest to sunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: imie dla suczki IP: *.almainternet.pl 04.08.03, 12:40 A ja mam foxterierkę i ma na imię TERI :))) słodkość moja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: imie dla suczki 04.08.03, 15:51 U mnie w domu często psy i koty dostają "ludzkie" imiona - Balbina, Zuzanna, Agata, Hubert, Czesław, Stefan... Może po prostu zajrzyj do kalendarza i coś ładnego wpadnie Ci w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: imie dla suczki IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 01:57 lola,lulu,lala,balbina,maja,blondi,funia,sonia,jasna,....moze pozniej cos wymysle.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: imie dla suczki 07.08.03, 11:28 Ginger,moze potem wiecej.Na DOGOMANII sa tysiace imion dla psow pozdrawiam ml Odpowiedz Link Zgłoś