ehhermiona 23.11.03, 10:57 Mam do sprzedania 3 młode (2,5-mies.) nimfy. Cena jednego ptaszka to 50 zł. Jestem z Poznania. Mój nr GG 4879030. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanan Re: Sprzedam nimfy IP: *.net.autocom.pl 23.11.03, 15:13 Ogłoś tutaj: www.papugi.net Pozdrawiam, JOanna Odpowiedz Link Zgłoś
ehhermiona Re: Sprzedam nimfy 23.11.03, 16:13 Joasiu, ja już tam od jakiegoś czasu jestem :-) i dałam ogłoszenie, ale nikt się nie zgłasza... One są jeszcze ufne i łatwe do oswojenia, ale ponieważ wciąż są razem, boję się, ze niedługo zaczną preferować własne towarzystwo, dlatego wszędzie szukam dla nich nowych właścicieli. Myślę albo o sprzedaży, albo o zamianie ich na jedną większą papugę, ale taką, która będzie tolerowała towarzystwo tych nimf (rodziców), które z nami pozostaną ( oczywiście towarzystwo w tym samym pomieszczeniu, a nie - w klatce ;-) ). Niestety na razie brak chętnych... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Sprzedam nimfy IP: *.net.autocom.pl 23.11.03, 19:47 Ja nie sprawdzam na forum ogłoszeń więc nie wiedziałam, że już tam dałaś :) Jesli będziesz chciała oddac je za darmo (lub za symboliczna opłatę - to nawet lepsze) to mogę to ogłosić na stronie głównej Cockatiela. Mam jednak taką zasade, że nie daję tam ogłoszeń o normalnej sprzedazy. Gdybyś się zdecydowała to pisz na priva. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhermiona Re: Sprzedam nimfy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:01 Ogłoszenie nadal aktualne. Zostały mi jeszcze dwie nimfy - szara, która zaczyna mi wyglądać na samczyka, bo wyśpiewuje wniebogłosy i na razie nieokreślona jasnopopielato-żółta - bardzo ładna :-) Monika Odpowiedz Link Zgłoś