Dodaj do ulubionych

Sprzedam nimfy

23.11.03, 10:57
Mam do sprzedania 3 młode (2,5-mies.) nimfy. Cena jednego ptaszka to 50 zł.
Jestem z Poznania. Mój nr GG 4879030.
Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanan Re: Sprzedam nimfy IP: *.net.autocom.pl 23.11.03, 15:13
      Ogłoś tutaj: www.papugi.net

Pozdrawiam,
      JOanna
      • ehhermiona Re: Sprzedam nimfy 23.11.03, 16:13
        Joasiu, ja już tam od jakiegoś czasu jestem :-) i dałam ogłoszenie, ale nikt
        się nie zgłasza...
        One są jeszcze ufne i łatwe do oswojenia, ale ponieważ wciąż są razem, boję
        się, ze niedługo zaczną preferować własne towarzystwo, dlatego wszędzie szukam
        dla nich nowych właścicieli. Myślę albo o sprzedaży, albo o zamianie ich na
        jedną większą papugę, ale taką, która będzie tolerowała towarzystwo tych nimf
        (rodziców), które z nami pozostaną ( oczywiście towarzystwo w tym samym
        pomieszczeniu, a nie - w klatce ;-) ). Niestety na razie brak chętnych...

Monika
        • Gość: Joanna Re: Sprzedam nimfy IP: *.net.autocom.pl 23.11.03, 19:47
          Ja nie sprawdzam na forum ogłoszeń więc nie wiedziałam, że już tam dałaś :)

Jesli będziesz chciała oddac je za darmo (lub za symboliczna opłatę - to nawet
          lepsze) to mogę to ogłosić na stronie głównej Cockatiela. Mam jednak taką
          zasade, że nie daję tam ogłoszeń o normalnej sprzedazy. Gdybyś się zdecydowała
          to pisz na priva.

Pozdrawiam,
          Joanna
    • Gość: ehhermiona Re: Sprzedam nimfy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:01
      Ogłoszenie nadal aktualne. Zostały mi jeszcze dwie nimfy - szara, która zaczyna
      mi wyglądać na samczyka, bo wyśpiewuje wniebogłosy i na razie nieokreślona
      jasnopopielato-żółta - bardzo ładna :-)

Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka