Dodaj do ulubionych

drapak dla kota

IP: 195.117.255.* 28.11.03, 08:55
Mam wielką prośbę, może ktoś mógłby sprzedać mi po rozsądnej cenie piętrowy
drapak dla kotów. Mam dwa kociaki: jeden kocurek dwa lata, już poważny
kawaler i dumiesieczna kociczka szaleniec, którą rozpiera energia. Biega i
wspina się po meblach.Nowe drapaki w sklepie są dosyć drogie, może ktoś mi
pomoże?
Obserwuj wątek
    • pikaczkot Re: drapak dla kota 28.11.03, 19:52
      Drapak dla kota możesz wykonać sama. Ja taki mam. Jest wykonany z "pnia" i
      desek zakupionych w Castoranie. Pień jest owinięty grubym sznurkiem o który
      koty mogą sobie ostrzyć pazury. Podstawa drapaka jest bardzo gruba i solidna,
      tak żeby się nie przewrucił i podbita filcem, w środku ma wyciętą dziurę i
      włożny "pień", umocowany klejem, w podobny sposób są zamontowane deseczki.
      Powinny być obłożone wykładziną lub futrem.
      Poszukaj na stronach internetoych, ludzie mają świetne pomysły na własne
      wykonania drzewek
      Zapraszam na kocur.piwko.pl
    • Gość: mysikluliczek Re: drapak dla kota IP: 212.244.32.* 30.11.03, 13:25
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=363001
    • Gość: ami17 Re: drapak dla kota IP: *.acn.pl 02.12.03, 11:29
      Mam taki drapak do odstąpienia, bo mój kot go nie zauważa. Ami17@gazeta.pl
      • Gość: irena Re: drapak dla kota IP: 195.117.255.* 05.12.03, 14:16
        Dzieki serdeczne, czekałam parę dni, ale że jestem "w gorącej wodzie kompana"
        szukałam i udało mi się kupić drapak trzypiętrowy za 100 zł. Myślę, że to
        całkiem rozsądna cena. Kot dwuletni za bardzo się nim nie interesuje, ale gdy
        robi się spokojny i śpiący to sadzam go na półce i tam sobie odpoczywa.
        Kociczka mała czepia się natomiast po nim jak zwariowana i może udzeli sie to
        dorosłemu. Ogólnie jednak myślę, że oba koty nie załapia,że należy go drapać
        zgodnie z przeznaczeniem bo wolą róg boazerii, a mała uczy sie tego od
        dorosłego. Pozdrawiam.
        • Gość: Bogda Re: drapak dla kota IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.03, 15:48
          a czy mozesz napisac, gdzie ten drapak kupilas? bo taki przyjemnie tani...
          • Gość: irena Re: drapak dla kota IP: 195.117.255.* 08.12.03, 14:03
            Drapak jest bardzo fajny, dość stabilna podstawa, częśc do drapania następna
            półka i obok minimalnie wyżej też na słupku okrągły korytarzk, w którym mała
            kotka uwielbia się chować, następny słupek do drapania i półka.Kupiłam go na
            Bazarze na Szembeka, to jest ulica od Grochowskiej jeden przystanek za rondem
            Wiatraczna. Na bazarze jest kilka sklepów, ale w murowanym pawilonie, w środku
            bazaru, jest na parterze dość duży sklep z akcesoriami dla zwierząt. Do wyboru
            były 3 modele. Pozdrawiam.
    • madziasz Re: drapak dla kota 11.12.03, 21:45
      wejdź jeszcze na www.wiklinka.pl jesli nie pomyliłam stronki...
      • anzza Podaje poprawna stronke 11.12.03, 23:26
        www.wiklinka.home.pl/
    • spaghetti120 Re: drapak dla kota 23.01.23, 15:36
      Drapak dla kota może być piętrowy, może być też domkiem, słupkiem czy w postaci zabawki. Pytanie ile chcemy przeznaczyć i na jaką wielkość pozwala nam mieszkanie. Fajne drapaki są na Unizoo ale nie wiem co dokladnie polecić, trzeba przeglądać do upadłego.
    • haus3 Re: drapak dla kota 27.02.23, 21:07
      Tekst linku

sprawdz tutaj
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka