Gość: ktoś IP: *.zep.com.pl 30.12.03, 14:43 To forum jest beznadziejne, dwa razy pisałem posty z prośbą o fachową pomoc i zero odzewu. Na tym forum są sami amatorzy piszący o bzdetach. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomaszxxx Re: Beznadziejne forum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 15:20 Ja tu dopiero zajrzałem, Pan przypomni łaskawie w czym problem - chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBerry po prostu zwykle forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.03, 16:03 nigdzie nie ma napisane ze to forum jest wspomagane przez specjalistow (jak niektore forum np. zdrowie). tutaj nie ma wypowiedzi weterynarzy, profesjonalnych hodowcow czy fachowcow roznej masci. jesli nie otrzymales fachowej pomocy to znaczy ze nikt kto moglby ci jej udzielic nie przeczytal twojego postu. swoja droga szukanie fachowej pomocy na takim forum to chyba akt desperacji. jest pare innych miejsc gdzie mozna sie o taka pomoc postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cattaraugus Może nie takie beznadziejne - prosimy o szansę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 16:05 Drogi "ktosiu", Ja też chętnie pomogę, jeśli tylko będzie mi dane. Wydaje mi się, że wcześniej po prostu się nie spotkaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: Beznadziejne forum IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:07 Koty i kolędy - teledyski Autor: Gość: gość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 19.12.2003 16:40 + odpowiedz na list Przekopiowałam Twój(???) post. To moze napisz do teleexpressu, może oni Ci poradzą! Czy to ma być prośba o fachowa pomoc, na którą nikt Ci nie odpowiedział??? Gość napisał:------------------------------------------------------------------- ------------- Powiedziano mi wczoraj, że chyba w Teleexpressie pokazywali koty "śpiewające" kolędy - podobno jest wydana płytka - czy ktoś wie, gdzie to można kupić, ściągnąć lub zobaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Beznadziejne forum IP: *.srg.vectranet.pl / *.srg.vectranet.pl 30.12.03, 19:26 Bo po prostu pomyliles adresy.Fachowe porady sa pod adresem: www.vetserwis.pl/index2.html To nie jest forum dla specjalistow tylko wlasnie dla amatorow wymieniajacych doswiadczenia.A teraz FACHOWA PORADA: jezeli Ci sie tu nie podoba- po prostu tu nie zagladaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Beznadziejne forum IP: *.zep.com.pl 31.12.03, 07:05 I tak właśnie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Beznadziejne forum 31.12.03, 16:18 Jest rowniez forum WETERYNARIA,gdzie odpowiada weterynarz!!! ml Odpowiedz Link Zgłoś