tygrysek_ 07.06.02, 10:45 ..nic dodać ....nic ująć...:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aroska Re: A roska to roska.......:))) IP: 195.116.92.* 07.06.02, 10:51 ...a Aroska to roska czy nie?????:)))))))...... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 11:08 oj...tego to nie wiem misiu!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 przepraszam, że się wtrącam:) 07.06.02, 11:14 ale o co chciałes się mnie spytać, jeżeli oczywiście to ja jestem tą Leną:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 11:15 ...wiesz...wiesz...na pewno:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 11:34 ...SŁYSZYSZ????????????????...Twoja okropna piosenka...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 11:41 ..znowu te same myśli....:)) (zajrzyj na Alejkę!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 11:44 ...wiem:)))))))))))... ...a wiesz...dzisiaj pożyczę sobie od mojej Ani Enigmę...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 12:23 ..Enigma jest fajna!!:))) ..szczególnie dla Nas!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 12:34 ...właśnie dlatego...chcę sobie powspominać:)))))))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 12:51 ...wiec zaśpiewam Ci piosenke: "..Do you remember the time??....lalala...do you remember the time??" ..:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 13:09 ...już wolałabym 'moją baby'...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 13:18 ..ok! moja baby!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 13:30 ...no to mi zagraj i zaśpiewaj...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 13:41 oki!!:) uwaga, khmmmmm,..khmmmmm... ..nie patrz na mnie maleńka......brzdęk!, brzdęk! ..nie patrz nie ma we mnie zła.....brzdęk!, brzdęk! ...każda chwila jest wiecznością....brzdęk!, brzdęk! ..chodźmy stad i weźmy wino......brzdęk!,.. ..moja baby,...baby, baby...baby.... ..baby,....baby....baby....baby.... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 13:50 .....mmmmmmmmmmmm........wszystko mi się przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:12 ..wiem misiu!!!:)) ....mi też!!!:)) ..ach! te cudowne chwile!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:22 ...zaśpiewaj mi jeszcze...:))))))))) ...muszę jeszcze kiedyś usłyszeć jak grasz!!!!!!!!!!...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:33 ale co????????:))))) hmmmmmm.......już wiem!!!:)) Is it getting better.......brzdęk,.. Or do you feel the same.....brzdęk,... Will it make it easier on you......brzdęk,.. Now you got someone to blame,......brzdęk,... You say One love One life When it's one need.....brzdęk,.. In the night.......brzdęk,... It's one love We get to share it It leaves you baby If you don't care for it.....brzdęk,..brzdęk,... ładnie???????:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:35 ...ślicznie...pięknie...cudownie...uwielbiam jak grasz, śpiewasz...i kocham tą piosenkę:)))))))))))) ...masz @... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:39 ...już odpisałem promyczku!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:44 ...ja też!!!...i masz zrobić to o co proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:46 ...a to kto śpiewa????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:52 ...to chyba Wilki..."Son of the blue sky",...jezeli o to ci chodzi!:))) ..misiu,..nie mogę naprawdę....to byłoby nie w porzadku....zrozum! zaraz idę do domku....szkoda....chciałbym jeszcze z Toba pogadać... ..brak mi ciebie... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A roska to roska.......:))) 07.06.02, 14:56 ...nie...chodziło mi o wcześniejszą...ale nie ważne... ...teraz to jest nie w porządku...myślałam...a zresztą nieważne....:(((((((((( pa.. Odpowiedz Link Zgłoś