kogucik-2972 20.12.11, 13:25 sypie prószy biało mamy choooociaż pewnie zaraz się roztopi - no ale .... późno witam, ale się liczy że witam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala200333 Re: pada :D 20.12.11, 14:31 kogucik-2972 napisał: > > sypie prószy > > biało mamy choooociaż pewnie zaraz się roztopi - no ale .... > U mnie tez pada, ale deszczyk. > późno witam, ale się liczy że witam Odpowiedz Link
rudka-a Re: pada :D 20.12.11, 14:56 Sloneczne dzien dobry bardzo mrozno, ale z kazda godzina bedzie cieplej ) Odpowiedz Link
0yotte Re: pada :D 20.12.11, 19:33 a właśnie, ze nie, bo to pewnie mokry śnieg, brejowaty Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: pada :D 20.12.11, 20:09 samaś brejowata cały dzień sypało i jest fajnie Odpowiedz Link
1agfa Re: pada :D 20.12.11, 21:33 0yotte napisała: > dawno nie słyszałam tak wyszukanego komplementu > Hahahah! Kogucik tak od sniegu tego, świeżutkiego i puchatego rozkomplementował się! (Trzeba przyznać, że masz wspaniałe poczucie humoru, Oyotte ), serio i super. Rzadka i piękna cecha. Pozdrowienia przedświateczne Odpowiedz Link
1agfa Re: pada :D 20.12.11, 21:42 Dobry wieczór, Rudko, Oyotte, Koguciku, Wszyscy na Dworcu - to się ciesz ze sniegu, że pada, śnieg Ci pióra umyje i odświeży, zalsnisz na Święta na Dworcu, może jakąś nową Kurkę poderwiesz (albo ona Ciebie?) U mnie szaro - buro, wietrznie, chłodno, śniegu nie ma Rudka , podesłałabyś śniegu? Ale mrozu nie Pozdrawiam Odpowiedz Link
1agfa Re: pada :D 20.12.11, 21:44 Ups...Mała, Ciebie nie przywitałem, przepraszam; co niniejszym czynię: dobry wieczór! Bo jak sama powiedziałas: lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link
1agfa Re: pada :D 20.12.11, 22:46 To przez ten śnieg tak mnie wywala co chwila z Dworca?! To musi być zamieć Trzy razy z rzędu mnie wycięło. A swoją drogą, co to jest za remont Centralnego, że śniegiem tak wiuwa! Kiedy Natka wróci, pewnie śniegiem sprawiedliwiej rozdysponuje -- agfa Odpowiedz Link