koguciik-2972 23.06.12, 12:19 potrzebny od zaraz w celu ustalenia warunków umowy spółki. W zamian dostanie udziały w tejże. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: negocjator 23.06.12, 12:22 co za chytre podejście mając na końcu kija udziały negocjator "właściwie " podejdzie do sprawy Odpowiedz Link
piotr_57 Re: negocjator 23.06.12, 12:30 koguciik-2972 napisał: > w interesach najważniejszy jest spryt O ile ja się na tym znam, to negocjatorowi się płaci. A udziały daje mu się po zakończeniu negocjacji, dla zapewnienia sobie milczenia. Zamiast udziałów, w pewnych kręgach, preferuje się 9gr ołowiu, skutek jest mniej więcej ten sam. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: negocjator 23.06.12, 12:43 piotr_57 napisał: > O ile ja się na tym znam, to negocjatorowi się płaci. > A udziały daje mu się po zakończeniu negocjacji, dla zapewnienia sobie milczeni > a. > Zamiast udziałów, w pewnych kręgach, preferuje się 9gr ołowiu, skutek jest mnie > j więcej ten sam. ja dziś łaskawy jestem, w soboty nie strzelam Odpowiedz Link
piotr_57 Re: negocjator 23.06.12, 12:54 koguciik-2972 napisał: > ja dziś łaskawy jestem, w soboty nie strzelam O ile ja się na tym znam, to ten który negocjuje, nigdy nie sprząta. Od tego są karki. > > Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: negocjator 23.06.12, 13:21 piotr_57 napisał: > O ile ja się na tym znam, to ten który negocjuje, nigdy nie sprząta. > Od tego są karki. a ja się nie znam, więc jestem usprawiedliwiony. Nie na wszystkim człowiek znać się musi. Odpowiedz Link