wirujacypunkt 16.03.14, 20:46 Ukraina, sankcje, Putin, Rosja, Krym, wojsko, wojna, Berkut, faszyści, autonomia, solidarność krajów UE, oligarchowie, restrykcje. Tych słów już nie mogę słuchać Mam dość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 20:50 trochę Dżemiku ? Dżem - Do kołyski (live) wirujacypunkt napisał: > Ukraina, sankcje, Putin, Rosja, Krym, wojsko, wojna, Berkut, faszyści, autonomi > a, solidarność > krajów UE, oligarchowie, restrykcje. > Tych słów już nie mogę słuchać > Mam dość. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 21:09 fenikss.2972 napisał: > trochę Dżemiku ? > > O tak, to jest to, ale whisky lepiej zrobi, bo w wehikuł czasu łatwiej wsiąść i odlecieć gdzieś daleko od tego wszystkiego Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 21:26 nosz miałem wstawić whisky, ale pomyślałem, że pojadę smutasem a prosz Dżem - Whisky wirujacypunkt napisał: > O tak, to jest to, ale whisky lepiej zrobi, bo w wehikuł czasu łatwiej wsiąść i > odlecieć gdzieś daleko > od tego wszystkiego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 21:41 fenikss.2972 napisał: > nosz miałem wstawić whisky, ale pomyślałem, że pojadę smutasem > a prosz > Ten smutas, niewątpliwie piękny jest, ale czasem łyczek whisky dobrze robi człekowi Dzięki za ''łyczek'' whisky Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 21:52 się polecam psze Pani wirujacypunkt napisał: > Ten smutas, niewątpliwie piękny jest, ale czasem łyczek whisky dobrze robi człe > kowi > Dzięki za ''łyczek'' whisky > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 22:56 fenikss.2972 napisał: > się polecam psze Pani Będę pamiętała, że szanowny Pan poleca siem > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 22:59 no sielanka prawie aż podejrzane wirujacypunkt napisał: > Będę pamiętała, że szanowny Pan poleca siem Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 23:07 fenikss.2972 napisał: > no sielanka prawie > > aż podejrzane > > > Przerwam sielankę i mówię cześć, bo narodzą się nowe teorie spiskowe Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 23:10 idź idź ja tu sobie sam pospiskuję wirujacypunkt napisał: > Przerwam sielankę i mówię cześć, bo narodzą się nowe teorie spiskowe > Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 20:56 wirujacypunkt napisał: > Tych słów już nie mogę słuchać > Mam dość. Trzeba było przyjść, jak było o cyckach Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Świnie, gaz, ropa 16.03.14, 21:11 piotr_57 napisał: > wirujacypunkt napisał: > > Tych słów już nie mogę słuchać > > Mam dość. > > Trzeba było przyjść, jak było o cyckach Spóźniłam się, to mój błąd Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Świnie, gaz, ropa 17.03.14, 07:09 a to dopiero poczatek...... wirujacypunkt napisał: > Ukraina, sankcje, Putin, Rosja, Krym, wojsko, wojna, Berkut, faszyści, autonomi > a, solidarność > krajów UE, oligarchowie, restrykcje. > Tych słów już nie mogę słuchać > Mam dość. Odpowiedz Link