19.02.17, 12:23
żal mi ciebie, tych twoich wysiłków, wklejek bez sensu i marnotrawienia bezcennego czasu. Więc ci ułatwię, żebyś nie grzebała po omacku. Lubię konkrety, a tobie jak widać czytanie tekstu powyżej kilku linijek sprawia ogromne trudności.
Więc zbiorę w punktach to, co jest niewiarygodną bzdurą. Spróbuj - jeśli to nie przekracza twoich możliwości - odnieść się równie konkretnie do konkretnych punktów.

1. lekarka, będąc na misji w Afryce, w szpitalu polowym pod Nyala, gdzie brak podstawowych rzeczy, jak woda pitna, jedzenie, lekarstwa - korzysta bez problemu z komputera i internetu, biega po kilku różnych portalach - które wymienił sam wielebny, komentuje artykuły, a więc ma i czas na czytanie na bieżąco. Wyjaśnij jak zdobyła dostęp do internetu, oraz prąd.

2. lekarka opisuje ewakuację obozowiska. Z jakiego powodu następuje ewakuacja z miejsca, które jako jedyne gwarantuje uchodźcom przetrwanie, ze względu na dostęp do pomocy humanitarnej, docierającej w tym okresie wyłącznie drogą powietrzną, na lotnisko Nyala. Obozy uchodźców liczą tam kilka tysięcy ludzi. Z jakiego powodu zatem ewakuowano akurat tą małą grupkę ?

3. lekarka uprowadza grupę dzieci, bez żadnych dokumentów, pozwolenia. Skąd wzięła pieniądze na opłacenie najemników (jak sama nazwa wskazuje, to zbrojna grupa ludzi do wynajęcia - za kasę nie za słowo boże), oraz na wyczarterowanie dwóch samolotów - z Czadu do Libii i z Libii do Włoch.

4. przewóz dzieci z Sudanu hipotetycznie byłby możliwy - oczywiście ze stosownymi pozwoleniami, oraz dokumentami, stwierdzającymi, że wszystkie są sierotami i nie posiadają żadnych krewnych. Z jednym wyjątkiem - nie ma opcji, żeby transportować przez trzy kraje i dwa kontynenty ludzi, z podejrzeniem jakichkolwiek chorób zakaźnych. Skąd więc u ebolanki - i tylko u ebolanki - ebola ?

5. zachorowana ebolanka dogorywa w asyście kilkudziesięciu kibiców. Nikt nie zostaje objęty kwarantanną, nawet rzekomy marco, który rzekomo miał bezpośredni kontakt z ebolanką, po jej powrocie z Afryki, ani pacjenci szpitala, w którym pełniła dwa nocne dyżury przed zachorowaniem - w tym dziecko z wypadku, a więc ranne, które było w 100 % zagrożone zarażeniem.

6. chora na ebolę, w stanie krytycznym, w śpiączce - zostaje poddana tajemniczej całonocnej operacji, która, jak wynika ze słów rzekomego marco oraz wielebnego - daje nadzieję na poprawę. Co operowano u zarażonej wirusem lekarki ?

7. umarta ebolanka pragnęła pozostać anonimowa - być może ze strachu przed oskarżeniem o uprowadzenie dzieci i handel żywym towarem. Jak więc osoba anonimowa mogła być "żegnana" oficjalnie przez władze miasta i biskupa z Watykanu, oraz wojsko w postaci myśliwców pierdzących nad miastem w kolorach ?

na razie tyle. O ile potrafisz sensownie odpowiedź, w co szczerze wątpię - postawię kolejne pytania. Może tak dojdziemy do prawdy.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: niunia 19.02.17, 12:39
      Nie łudź się, na argumenty będzie odpowiadała "prawdziwymi dowodami", czyli bredniami wyprodukowanymi przez wiadomą klikę po to, aby stworzyć wielebnemu podium.
      • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 12:53
        ale przynajmniej spróbowałem.
        • al-szamanka Re: niunia 19.02.17, 13:01
          kogucik.2872 napisał:

> ale przynajmniej spróbowałem.
          >

Ale to tak jakbyś einsteinowską teorię względności tłumaczył tasiemcowi.
          • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 13:08
            paradoks polega na tym, że o ile ja nie byłem uczestnikiem, więc bardzo dokładnie poczytałem i badziewne forum, choć bardzo trudno było przez to przebrnąć, wszelkie możliwe dostępne materiały na temat Darfur, lekarzy bez granic, sytuacji geopolitycznej - tak, żeby mieć pewność, że wiem co piszę - o tyle niunia wkleja bezmyślnie podrzucone przez parkę wielebnych screeny z jakiegoś forum, które nijak się mają do rzeczywistości. Taka sztuka dla sztuki.
            Widać, że jest pod wpływem wielebnego, dokładnie tak, jak wtedy tamci ludzie. I nie widzi, że dla niej "dowodem" są kolejne wypociny parki. Nic więcej. Ani jednego konkretu. Skoro wzięła się za obronę bastionu - powinna mieć wszystko do tej obrony niezbędne. A nie ma kompletnie nic.
    • m.maska Re: niunia 19.02.17, 12:45
      A ja Ci odpowiem na wszystkie punkty hurtem... CUD Panie CUD... i wlasnie dlatego sorelina chciala isc do proboszcza z postami Soni, zeby oglosil ja blogoslawiona...
      • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 12:57
        ale z którymi ? bo tych postów było zaledwie kilka. Czy udanie się do kościółka jest podstawą do świętości ? I skąd proboszcz zna bajkę o ebolance ? Czyżby nabrali i klechę ?
        Toż żeby papieża wyświęcić, trzeba było 3 ? cudy udowodnić. A ten wciska ludziom kit że pięć postów na krzyż na jakimś badziewnym forum jest podstawą do wyświęcenia jednej z tysięcy osób, udzielających się na misjach ? i naprawdę ktoś w to uwierzył ?? big_grin
        • a74-7 Re: niunia 19.02.17, 14:30
          A ja chciala bym jakies namiary do tego cudotFurcy w UKju wink
          Choc moze okazac sie ,ze to koty emailowaly wink
          • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 15:19
            a proszę bardzo - masz maila i numer telefonu na stronie big_grin

www.eliapacilio.com/index.html

a74-7 napisał:

> A ja chciala bym jakies namiary do tego cudotFurcy w UKju wink
            > Choc moze okazac sie ,ze to koty emailowaly wink
            • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 15:21
              twitter.com/eliapacilio - wychodzi że London
              • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 15:27
                Adres IP: 109.109.247.10
                Nazwa_hosta: T400-1038.tagadab.com

rejestracja domeny - 2002 r.

who.is/whois/eliapacilio.com

na tej stronce masz więcej info
                • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 15:34
                  mój ty boże
                  a czemuż to biedny marco vel......z amici i marco awansował na hrabiego koniecpolskiego ?? big_grin
                  i ona to wkleja nadal bezmyślnie, nie siląc się nawet na sekundę zastanowienia.......... big_grin

ps. oczywiście odpowiedzi na moje pytania nie będzie, prawda..... ?

k.karen 19.02.17, 12:44
                  kogucik.2872 19.02.17, 10:15
                  zaraz !! to potem najlepszym przyjacielem ebolanki nie był umierający marco, tylko jakiś umierający f.m vel hrabia koniecpolski ? big_grin
                  wklejaj dalej ! coraz lepsze jaja big_grin

Ręce opadają, powalająca zdolność kojarzenia faktów...
                  To jeszcze raz - jeśli DOWODY nie pasują do teorii (dub smalonych i fantasmagorii) to tym gorzej dla dowodów.

Podobno kogut dokładnie wszystko sprawdza. To jaki problem skontaktować się z Alutką, wiarygodną bo "po drugiej stronie barykady" (Zuzą-anną) i zapytać o Marco/Amico di Sonia/ marcoantonio/ FM/ Hrabiego Kniecpolskiego - czy wszystkie wymienione nicki to ta sama osoba?
            • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 15:49
              czytając - w skrócie brzmi to jak podniesienie wydajności nerwu sympatycznego, tylko nie rencami które leczo, a słowem, które energetyzuje... big_grin dziwnie znajome big_grin

kogucik.2872 napisał:

> a proszę bardzo - masz maila i numer telefonu na stronie big_grin
              >
              > www.eliapacilio.com/index.html
              • a74-7 Re: niunia 19.02.17, 17:48
                Wyglada na to ,ze to to kobieta pracujaca ,co to zadnej pracy sie nie boi ;-Dbig_grin
                Zagrzewa dobrym slowem,organizuje liczne charytatywne zbiorki pieniedzy, w tym na dzieciaczki rowniez choc jakos sie z nich nie wykazala,potrafi wbic szpileczke tu i tam , chorowala na raka i wszystko miala pod kontrola,nawet po urazach upadku z konia potrafi dac sup -dup pozytywna rekomendacje juz nie pamietam nazwy osrodka .
                WOW ! i jeszcze raz Wow !

big_grin big_grin big_grin
                Lecimy dalej ,jak pisalam na poczatku :jestem hooked on it !
                big_grin big_grin big_grin
                • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 18:23
                  no i właśnie z domeny należącej do owej kobity wysłał maila umarty marco. Siedzisz u Angoli, to może uda Ci się czegoś dowiedzieć w temacie.

a74-7 napisał:
                  > Wyglada na to ,ze to to kobieta pracujaca ,co to zadnej pracy sie nie boi ;-D:-
                  • a74-7 Re: niunia 19.02.17, 18:39
                    no,ba!
                    Z Angolii to rzut beretem do Darfur... ;-/
                    • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 18:41
                      o matko - o Elia Pacilia się dowiaduj !! big_grin

a74-7 napisał:

> no,ba!
                      > Z Angolii to rzut beretem do Darfur... ;-/
                      • a74-7 Re: niunia 19.02.17, 19:18
                        pseplasam, zartowalamsmile

Chyba nie kazesz mi biegac za kobitom po terminalu 5 na Heathrow i pytac o jakiegos ...nie...nooo..
                        • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 19:43
                          każę jakem Cezar !!

pobiegaj, zdrowsza będziesz big_grin big_grin big_grin

a74-7 napisał:

> pseplasam, zartowalamsmile
                          >
                          > Chyba nie kazesz mi biegac za kobitom po terminalu 5 na Heathrow i pytac o jak
                          > iegos ...nie...nooo..
                            • m.maska Re: niunia 20.02.17, 12:36
                              Ale ten ktos znal adresy mailowe powiazanych w pewnym sensieze soba osob...
                          • kogucik.2872 Re: niunia 20.02.17, 16:45
                            niuni odpowiem później, bo muszę pomyśleć jak odpowiedzieć idiocie. No sorry, ale inaczej się tego ująć nie da. Oczywiście odpowiedzi się nie doczekałem, za to znowu nawklejała czegoś, do czego trudno się odnieść w sposób logiczny.
                            • kogucik.2872 Re: niunia 20.02.17, 17:40
                              tak sobie myślę niunia, że ty sama sobie tłumaczysz. Bo pomijam, że cytujesz nawet to, co napisałem z wielką ironią - i tłumaczysz......tłumaczysz.......tłumaczysz......
                              to albo naprawdę masz problemy z percepcją, albo nie umiesz czytać, albo oba ma w jednym.
                              Trzeci raz nie zamierzam wklejać wypocin twojego guru, dotyczących zbiórki funduszy na lazaret.
                              Ci co potrafią czytać, czytali dwa razy. Idiotom i trzeci nic nie da smile

Posty Klary czytałem, zanim w trwodze pochowano pisaninę. Pochowano, bo widocznie i tam jest sporo do ukrycia, czego nie zniwelują wklejane bez ładu, składu i sensu pojedyncze posty.

Jeśli myślisz że twoje wklejki przemówią do kogokolwiek poza twoim własnym TWA to się niezmiernie mylisz. Czytelników jest sporo. Zdziwiłabyś się. Przyjdzie czas - to pozwolę im swobodnie zamieścić tu opinie, które dostaję na priv.
                              wiem, wiem, to wszystko trolle i klony i takie tam (uwaga ! znowu ironia)
                              A jednak ludzie, którzy mają głos.

Poczekam jeszcze trochę - i nie tylko ja - na sensowną odpowiedź na te kilka pytań. Choć wątpię czy potrafisz. I sensownie i konkretnie.

Tym co wklejasz nie warto sobie dupy zawracać, bo to nic nie wnosi - wklejasz posty guru, przeciwko............postom guru. Nie sądzisz że to nawet jak na ciebie ciut idiotyczne ...?
                      • m.maska Re: niunia 19.02.17, 19:34
                        kogucik.2872 napisał:

> o matko - o Elia Pacilia się dowiaduj !! big_grin
                        >
                        >
                        > a74-7 napisał:
                        >
                        > > no,ba!
                        > > Z Angolii to rzut beretem do Darfur... ;-/
                        >
                        >

Elia Pacilia - nie wiem, moze tylko dla mnie ale brzmi to co najmniej smiesznie... jakas pacynka.
                        • kogucik.2872 Re: niunia 19.02.17, 19:37
                          nie, to imię i nazwisko - oraz domena firemki, zajmującej się treningiem interpersonalnym - od nazwiska tejże - z tej komercyjnej domeny pisał pół roku temu umarty marco
                          • m.maska Re: niunia 19.02.17, 19:50
                            Wiem tylko tak w moich uszach brzmi... a te wszystkie treningi to wiadomo o co chodzi - o trzepanie kasy.
    • m.maska Re: niunia 19.02.17, 15:11
      Logika karlutki-tralalautki... zapytajcie Alutki... a Alutka vel Zuza-anna wypowiedziala sie bardziej niz jasno, napisala co myslala o tej calej maskaradzie, wiec czego mialaby dowodzic Alutka? a co ona jasnowidzem miala byc i wiedziec kto tam za kogo pisal i kto tworzyl tlumy "wyznawcow" i wielbicieli? Alutka moze swiadczyc wylacznie za siebie, ze ona to ona i nikt poza tym. I jak widac uwazala, ze zostala wpuszczona w maliny - wiec karlutka niech sobie lepiej poszuka innych "swiadkow", bo Alutka moglaby jej co najwyzej dolozyc faktow z ktorymi sobie zupelnie nie poradzi, bo Alutka jest bystrym obserwatorem i mimo, ze o tym nie pisala, to jednak wiele wiedziala i wie.

zuza_anna 23.08.11, 19:24
      A mnie to interesuje i to bardzo, bo tam byłam, i pisałam, ponad 3,5 roku. Zostałam wpuszczona, w maliny. Jak to pisze Maseczka, STYL TO CZŁOWIEK, a tam styl postów,
      był podobny. Mówiłam, ale powiedziano mi, że mi się zdaje.
      I jeszcze jedno. Teraz wiem dlaczego dwie Panie odradzały mi, spotkania w moim mieście,
      z naszym " niewiernym Tomaszem ", pewnie dlatego, żeby nie uświadomiła mnie, co jest
      prawdą, a co kłamstwem, i nie przekabaciła mnie na swoją stronę. Mogłam nie wytrzymać
      spotkania z " niewiernym Tomaszem" psychicznie!

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,128170023,128170023,Casus_Misogino_I_forum_TVN24_poczatek.html
      • al-szamanka zuza-anna 19.02.17, 16:57
        Nastapilo nieporozumienie Alutko, od dawna wiemy, ze te wszystkie nicki to Marco. Wierzymy, ze z nim rozmawialas na skype, dlaczego nie. Marco istnial i nadal istnieje... a Ty zostalas wpuszczona w maliny, jak to swojego czasu sama twierdzilas. Jezeli przeczytasz dokladnie pierwszy post tego watku, to tym bardziej sie w tym upewnisz - w koncu logika podpowiada logicznemu czlowiekowi wylacznie logiczne wnioski, prawda?
        • al-szamanka Re: zuza-anna 19.02.17, 17:06
          I jeszcze cos. Od wielu naciagajacych "organizacji" w celu wzbudzenia zaufania i wywolania poczucia rewanzu dostawalam prezenty - najczesciej ksiazki, pozlacane pierscionki, czy breloczki. Po pewnym czasie przychodzily listy z prosba i finansowa pomoc, oczywiscie nie placilam, tak jak na misogino nikt nie placil, chociaz tyle mowilo sie o zbiorkach pieniedzy na dobre czyny i pozyskany juz wtedy lazaret.
          • al-szamanka Re: zuza-anna 19.02.17, 17:09
            al-szamanka napisała:

> I jeszcze cos. Od wielu naciagajacych "organizacji" w celu wzbudzenia zaufania
            > i wywolania poczucia rewanzu dostawalam prezenty - najczesciej ksiazki, pozlaca
            > ne pierscionki, czy breloczki. Po pewnym czasie przychodzily listy z prosba i f
            > inansowa pomoc, oczywiscie nie placilam, tak jak na misogino nikt nie placil, c
            > hociaz tyle mowilo sie o zbiorkach pieniedzy na dobre czyny
            i pozyskany juz wte
            > dy lazaret.

A przeciez sama wiesz, Zuza, ze jezeli ktos potrzebuje rzeczywiscie wsparcia i prawdziwie to uzasadnia, to zawsze moze oczekiwac pomocy... sama klikasz w Pajacyka, ja tez.
            • al-szamanka Re: zuza-anna 19.02.17, 18:02
              I nie rozumiem Zuza, dlaczego tak zapewniasz, że WU nie był pedofilem.
              Nikt nigdy go o coś takiego nawet nie podejrzewał, więc skąd u Ciebie ten pomysł?
              • kogucik.2872 Re: zuza-anna 19.02.17, 18:24
                no
                nawet ja to przegapiłem, bo zaskoczył mnie ten pajacyk. Ale to cholernie dobre pytanie.

al-szamanka napisała:

> I nie rozumiem Zuza, dlaczego tak zapewniasz, że WU nie był pedofilem.
                > Nikt nigdy go o coś takiego nawet nie podejrzewał, więc skąd u Ciebie ten pomys
                > ł?
        • m.maska Re: zuza-anna 19.02.17, 18:31
          al-szamanka napisała:

> Nastapilo nieporozumienie Alutko, od dawna wiemy, ze te wszystkie nicki to Marc
          > o. Wierzymy, ze z nim rozmawialas na skype, dlaczego nie. Marco istnial i nadal
          > istnieje... a Ty zostalas wpuszczona w maliny, jak to swojego czasu sama twier
          > dzilas. Jezeli przeczytasz dokladnie pierwszy post tego watku, to tym bardziej
          > sie w tym upewnisz - w koncu logika podpowiada logicznemu czlowiekowi wylacznie
          > logiczne wnioski, prawda?

I to poswiadczanie, ze Marco/amico di Sonia/ f.m./ Hrabia Koniecpolski to jedna i ta sama osoba... przesmieszne - bo ona wie, ze kazda maska/MASKA/ na tvn-ie to bylam ja... otoz nie - tam pojawialy sie nagminnie klony, wiec wysuwanie takich twierdzen jest po prostu od czapy... a w takim razie dlaczego raz ow hrabia pisal po wlosku i potrzebowal tlumacza a nastepnym razem pisal czysta polszczyzna i juz tlumacza nie potrzebowal? chcial zajac czyms soreline? czy jaki to mialo cel? pokazac, ze zna wloski?
          To, ze Marco istnial i nadal istnieje, tego nikt nie podwazal ani przez chwile... mam jego zdjecia i mozna je bylo zweryfikowac smile
          A moze jeszcze poswiadczy istnienie Mag z Bolonii, Kitlinskiej ze Sztokholmu i jakiegos tam Birskiego z Bonn... kogo jeszcze uwiarygodnisz Alutko?
          • m.maska Re: zuza-anna 19.02.17, 18:35
            ...traktowali Ciebie tam jak uboga krewna, ktora byla potrzebna do robienia tlumu i do wielbienia wielebnego, ale juz nie dopuszczali do blizszych kontaktow i trzymali na odleglosc kija - o tym nawet pisala Maja na Casus Misogino... i co? teraz nagle stara "milosc" wybuchla na nowo? jakie to przewidywlane u hipokrytow...
          • kogucik.2872 Re: zuza-anna 19.02.17, 18:39
            ja natomiast czytam te stare posty o miso, do których link wkleiłaś. Porażające. Czytam wnioski Mai - bez urazy - chyba osoby najbardziej zrównoważonej z Was wszystkich razem wziętych (mam do niej sentyment, bo ona jedna jedyna przeprosiła mnie kiedyś publicznie za publiczne oskarżenia chyba w sprawie sławnej małpy smile) - naprawdę tego nie czytałem - 24 strony - komu by się chciało. Teraz nadrabiam. I jej wnioski postawione wtedy - prawie na świeżo - są identyczne !! z moimi wyciąganymi teraz. Od porwania dzieci po wydruk postów do beatyfikacji. A pomysł, że lekarka została pochowana pod innym imieniem i niemieckim nazwiskiem rozbawił nawet mojego psa.............
          • al-szamanka Re: zuza-anna 19.02.17, 21:22
            m.maska napisała:

> To, ze Marco istnial i nadal istnieje, tego nikt nie podwazal ani przez chwile.
            > .. mam jego zdjecia i mozna je bylo zweryfikowac
            smile
            > A moze jeszcze poswiadczy istnienie Mag z Bolonii, Kitlinskiej ze Sztokholmu i
            > jakiegos tam Birskiego z Bonn... kogo jeszcze uwiarygodnisz Alutko?

Tak, wiemy jak wyglądał kiedyś i teraz. Wiemy jak wyglądali jego trzej synowie kiedyś i teraz.
    • a74-7 Re: niunia 20.02.17, 11:39
      A wateczek ze" srodkami unijnymi "na lazarecik, nikogo nie zainteresowal?
      • a74-7 Re: niunia 20.02.17, 11:40
        Cos tam gdzies mi mignelo ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka