Gość: megi79 IP: 212.180.168.* 13.02.10, 19:49 Dla dzieci ok 2-5 lat: Moje:Lila i Ida,Pola,Bartek,Blanka,Laura,Kinga i Malina POZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anettia28 Re: Imiona z balu 13.02.10, 20:58 A te z dzisiejszego, w którym uczestniczyły moje dzieci: Te najbardziej zapamiętane: Dorian, Jasmina, Nikola, Dobrawa, Marianna a także: kilka Julii, dwóch Dominików, pięć Wiktorii, dwie Angeliki, trzy Natalki, Madzia i Gabrysia, dwie Weronki, Patrycja, dwóch Konradów i Bartłomiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Imiona z balu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 21:55 Z prywatnego przedszkola mojej bratanicy,dzieci w wieku od 2-3 lat. Nadia x 2 Mia Jakub Nicol Hania Tymoteusz Marcin Julia Oskar Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imiona z balu 14.02.10, 08:39 Gość portalu: Sabina napisał(a): > Nadia x 2 > Mia > Jakub > Nicol > Hania > Tymoteusz > Marcin > Julia > Oskar > Oliwia żżżżżżżżżżżbżżżżżżżżżbżżżżżżżżżżzzzz............ sama się ocenzurowałam. Odpowiedz Link Zgłoś