magducha78 03.07.10, 19:52 chłopcy 12 Jakub 9 Jan 7 Aleksander 6 Franciszek 5 Karol Mikołaj Szymon 4 Bartosz Filip Tomasz 3 Adam Antoni Grzegorz Maksymilian Marcel Mateusz Michał Wiktor 2 Alan Aleks Ignacy Kacper Kamil Krzysztof Maciej Oliwier Oskar Patryk Piotr Tymon 1 Bartłomiej Damian Daniel Dawid Dominik Emil Ernest Gabriel Gustaw Gracjan Jeremi Joachim Józef Julek Konstanty Krystian Mikołaj Miłosz Nataniel Olaf Paweł Przemysław Sebastian Stanisław Stefan Tadeusz Tymoteusz Wojciech Vincent (obce nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 3-4 lipca 03.07.10, 20:05 Podoba mi się Bartłomiej, Jeremi, Joachim, Konstanty, Miłosz. Na nie: Alan, Aleks, Gracjan, Krystian, Oliwier, Oskar. Po nieustającej fali Antosiów i Franków, zauważam, że nieśmiało powraca też Józef, Tadeusz, Stefan. Zaskakuje Ernest. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 3-4 lipca 03.07.10, 20:15 Zaskoczyło mnie aż 5 Karolów, 4 Tomaszów, 3 Grzegorzów, Gracjan, Gustaw. Na plus: 2 Tymonów, Ignacych, Jeremi, Joachim, Józef, Konstanty, Stefan, Tadeusz, Tymoteusz. Nie podoba mi się Nataniel, Aleks, Gracjan, Alan, Oliwier, Oskar. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona 03.07.10, 20:23 Julia Aleksandra Katarzyna Anna Lena Maria Maja Lucyna Maja Maria Damian Antoni Gustaw Filip Jan Kazimierz Jan Marek Piotr Wiktor Vincent Jack Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 03.07.10, 20:56 Julia Aleksandra - ojej, wolałabym jednak odwrotnie Katarzyna Anna - wolałabym odwrotnie Lena Maria - szkoda, że nie odwrotnie Maja Lucyna - jw. Maja Maria - świetny zestaw Damian Antoni - szkoda, że nie odwrotnie Gustaw Filip - jw. Jan Kazimierz - jw. Jan Marek - ok Piotr Wiktor - ok Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona 04.07.10, 21:17 Maja Maria brzmi po prostu strasznie. Damian Antoni zupełnie mi nie pasuje. Żaden zestaw mnie nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dziewczynki 03.07.10, 20:18 7 Julia Maja 5 Lena Zofia 4 Alicja Hanna Maria 3 Aleksandra Gabriela Katarzyna Martyna Zuzanna 2 Amelia Anna Barbara Ewa Karolina Natalia Nikola Oliwia Pola Weronika Wiktoria 1 Adrianna Amira (obce nazwisko) Antonina Apolonia Aysia (obce nazwisko) Cynthia (polskie nazwisko) Dominika Elena Emilia Giselle (polskie nazwisko) Idalia Iga Iza Jadwiga Jagoda Jessica (polskie nazwisko) Justyna Kalina Kinga Kornelia Klaudia Lidia Marlena Milena Nadia Olga Olivia Paulina Rozalia Stanisława Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dziewczynki 03.07.10, 20:25 Maja jest o jedno mniej,bo jedna dziewczynka jest 2 razy pokazana. jest jeszcze Julian Wtorowska i szczerze mwiąc nie wiem czy to takie imie dziewczęce czy pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 bliźnięta 03.07.10, 20:26 Julek i Miłosz Amelia i Gabriela Zuzanna i Dominik Tymon i Jeremi Gracjan i Ernest Jakub i Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: bliźnięta 03.07.10, 20:51 Julek i Miłosz - ładny zestaw Amelia i Gabriela - Gabrysię lubię, Amelki nie, ale może być Zuzanna i Dominik - nie podoba mi się Tymon i Jeremi - zdecydowanie najładniejszy zestaw Gracjan i Ernest - nie lubię tych imion Jakub i Amelia - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: bliźnięta 04.07.10, 21:18 Tymon i Jeremi tworzą fajną parę. O ile Ernest jest ciekawy, to Gracjana zupełnie nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dziewczynki 03.07.10, 20:47 Zdziwiły mnie: 3 Katarzyny, Justyna, Paulina i Stanisława. Cieszą: 2 Ewy, Antonina, Apolonia, Dominika, Idalia, Lidia, Rozalia i Urszula. Na nie: Cynthia, Giselle, Jessica, Elena, Olivia, Pola, Nikola. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: dziewczynki 03.07.10, 22:23 Podoba mi się Idalia, Kornelia, Lidia, Rozalia. Na nie: Cynthia, Giselle, Jessica, Olivia, Nikola... Podobają mi się także zestawy Gustaw Filip oraz Jan Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.10, 01:02 Najbardziej zaskoczyła mnie Giselle (chyba to po tej modelce...?) i Stanisława (tak jak Wiesława czy Zdzisława) jest to imie wg mnie robiące krzywde dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dziewczynki 04.07.10, 13:36 Gość portalu: bati napisał(a): Stanisława > (tak jak Wiesława czy Zdzisława) jest to imie wg mnie robiące krzywde dziecku. A moim zdaniem Stasia jest bardzo sympatycznym imieniem. Nie dostrzegam tu żadnej krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dziewczynki 04.07.10, 21:16 Największym zaskoczeniem jest Stanisława. Miło spojrzeć na Jadwigę. Giselle powaliła na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 3-4 lipca 04.07.10, 00:05 Wpadła mi w oko zwłaszcza Idalia - bardzo się z niej cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 3-4 lipca 04.07.10, 21:15 Miło spojrzeć na Gustawa, Tadeusza, Stefana, Józefa, Konstantego i Ernesta. Zaskoczyło mnie aż 3 Grzegorzów. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 3-4 lipca 04.07.10, 23:09 Chłopcy: Zdziwiło mnie aż 3 Grzegorzów. Wielkich zachwytów brak. Ładnie: Joachim, Konstanty, Stefan, Tadeusz. Dlaczegóż upowszechniają się takie błędne wersje jak Aleks, Marcel? Dziewczynki: Zdziwiły mnie 3 Katarzyny! I Stanisława. Zachwyt wieli to oczywiście Idalia! Ładnie: Jadwiga, Urszula. Że kolejna Cynthia? Że Giselle? Ech... Dwa imiona: Maja Maria - oby nie miała wady wymowy przy "r" Gustaw Filip - ładnie Bliźnięta: Tymon + Jeremi = super super Gracjan i Ernest - oryginalnie, ale zupełnie do mnie nie trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Cynthia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 01:45 mossiam napisała: > Że kolejna Cynthia? Że Giselle? Ech... > > Dwa imiona: > Maja Maria - oby nie miała wady wymowy przy "r" Haha Cynthia- to ta sama co poprzednio!! Odpowiedz Link Zgłoś