abiela 20.08.11, 21:49 Imion będzie mało, ale jednak kilka jest więc proszę o ich podanie To najpewniej będzie najkrótszy ranking. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Ranking porównawczy litera Ł męska - etap 1 21.08.11, 00:22 Łazarz Łękomir Łucjan Łucjusz Łukasz ...są jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Ranking porównawczy litera Ł męska - etap 1 21.08.11, 17:36 Ładysław Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: Ranking porównawczy litera Ł męska - etap 1 24.08.11, 14:06 Znalazłam jeszcze kilka imion, ku swojemu zdziwieniu i moze Waszym tez No i chyba nie będzie to najkrótszy ranking Łabosław Ładmił Ładmir Ładomysł Ładosław Ładzimierz Ładzimił Ładzimir Ładzisław Ładzisz Łagociech Łagomierz Łagosław Łękosław Łukasław Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ranking porównawczy litera Ł męska - etap 1 24.08.11, 20:41 Wszystkie są neologizmami, od których zęby bolą... no ale jeśli już musza być... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: Ranking porównawczy litera Ł męska - etap 1 25.08.11, 19:03 nie nalegam by brać je pod uwage wiem ze wywołują mieszane uczucia, więc mozna z nich zrezygnować Daje Wam kochane Moderatorki wolną rękę PS szkoda ze wczesniej się nie porozumiałam w sprawie tych imion Odpowiedz Link Zgłoś