inkaa1 01.08.04, 22:03 Wlasnie probuje zajsc w druga ciaze i dawno juz zaplanowalismy,ze jak bedzie syn to na imie bedzie mial Eryk, i c do tego nie mamy watpliwosci. A jesli bedzie corcia to moze Eryka? Znacie jakies male Eryki? Co sadzicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Eryka 01.08.04, 22:05 Nie znam zadenj Eryki, jedynie kobiety o imieniu Erika. Dla mnie to okorpne imie, przykro mi. Podobniez Eryk mi do gustu nie przypadl. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
id.a Re: Eryka moja chrzesnica 01.08.04, 22:23 Sliczna dziewczynka ale imie do bani nikomu sie niespodobalo i namawiano rodzicow do zmiany.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Eryka moja chrzesnica 02.08.04, 08:47 id.a napisała: > Sliczna dziewczynka ale imie do bani nikomu sie niespodobalo i namawiano > rodzicow do zmiany. A jak zdrabniaja jej imie?! No a sama Eryka, lubi swoje imie i czy mieszka w Polsce?? Ja znam tylko Czeszke o imieniu Erika. W sumie czemu nie, tylko imie Eryk jest takie meskie, ze Eryka to zbytnia ekstrawagancja. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Eryka 01.08.04, 23:49 Bardzo mi sie podoba, ma równie dużo wdzieku, co Eryk. Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: Eryka 02.08.04, 09:58 moja kuzynka, w moim wieku (ale to ne Węgrzech...) jest sędziną, ma dwoje dzieci taka filigranowa, delikatna, w zachowaniu też, ale wesoła i bardzo dobrze tańczy pozdrawoam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Eryka 02.08.04, 10:40 Eryk mi się podoba, Eryka nie - za męskie brzmienie Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Eryka 03.08.04, 06:50 Podoba mi się i Eryk, i Eryka. Bardzo ładne, wyraziste. Odpowiedz Link Zgłoś