galela 04.09.04, 19:20 Karolina, Marta czy Aleksandra- dla dziewczynki Konrad, Michał,Wojtek czy Paweł - dla chłopca - co wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: pomóżcie wybrać 04.09.04, 20:16 Ja bym wybrała Martę (Aleksandra jest w tej chwili najpoipularniejszym imieniem żeńskim, a Karolina nie za bardzo mi się podoba) i Wojtka (Wojciech to imię, które szalenie mi się podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: pomóżcie wybrać 04.09.04, 20:21 Marta i Wojtek. Ja wybralam dla mojej pociechy Marta badz Kuba. Wczoraj minal termin. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: pomóżcie wybrać 04.09.04, 20:26 Karolina i Konrad (to ostatnie jest jednym z moich ulubionych meskich imion) Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Karolina dla dziewczynki i Konrad dla chłopca :) 05.09.04, 08:14 Te właśnie imiona z Twoich propozycji podobają mi się najbardziej. Marta zupełnie nie przypadła mi do gustu, a Ola jest w tej chwili najczęściej nadawanym imieniem żeńskim. Michał i Paweł dla chłopca jakoś do mnie nie przemawia, a Wojtek kojarzy się z (wybacz ) grubym pedofilem, który jest symbolem akcji "Dziecko w Sieci". Zostaje więc Konrad Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Koniecznie napisz, na co się zdecydowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: pomóżcie wybrać 05.09.04, 12:13 Dla dziewczynki - Ola (ale baaardzo popularne teraz). Marta - dla mnie bardzo nijaka, za imieniem Karolina nie przepadam się, choć obecnie przekonuję się do niego coraz bardziej (mam kuzynkę o tym imieniu, zdrabniana jako Karolinka albo Kaja). Dla chłopca - Paweł. Podoba mi się też Michał, ale bardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: pomóżcie wybrać 05.09.04, 22:02 Czesc ! A ja wybralabym Marta i Miachal.Przepraszam,ze brzmi to jak rodzina Wisniewskich,ale z tych podanych przez Ciebie najbardziej mi sie podobaja. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: pomóżcie wybrać 06.09.04, 14:46 Marta i Wojciech. Wolałabym Aleksandrę, ale jest teraz stanowczo zbyt popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska18 Re: pomóżcie wybrać 06.09.04, 20:13 Dla dziewczynki Karolina a dla chłopca Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: pomóżcie wybrać 06.09.04, 21:06 Paweł i Aleksandra Każdy ma inne zdanie, więc chyba powinnaś zdać się wyłącznie na gust swój i męza . Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: pomóżcie wybrać 07.09.04, 10:50 galela napisała: > Karolina, Marta czy Aleksandra- dla dziewczynki > Konrad, Michał,Wojtek czy Paweł - dla chłopca - co wybrać Z podanych imiona podobają mi sie: Aleksandra i Wojtek. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1 Re: pomóżcie wybrać 08.09.04, 23:42 mnie się podoba bardziej Ola a dla chłopca Michaś Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: pomóżcie wybrać 10.09.04, 19:21 Dla dziewczynki Karolinka. A dla chłopca najbardziej podobają mi się Konrad lub Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: pomóżcie wybrać 11.09.04, 01:13 KAROLINA DLA DZIEWCZYNKI MICHAŁ DLA CHŁOPCA. POZDRAWIAM.MAMA JUSTYNKI{24.10.2003}I ADRIANKA{09.10.1998} Odpowiedz Link Zgłoś