kasiakl 10.03.24, 14:29 Maja Lena Zofia Feliks Daniel Julia Antoni Michał Szymon Aleksander Natalia Ryszard Barbara Dorota Antoni Wiktoria Szymon Dominik Dorian Damian Ewa Franciszek Hanna Aleksander Aleksander Wojciech Martyna Kacper Lena Anastazja Alan Amelia Zuzanna Nikola Dawid Paweł Lena Lena Filip Ariana Gabriel Piotr Łucja Lista kandydatów zakwalifikowanych do I klasy Filii Szkoły Podstawowej w Brzeźnie Lęborskim Zuzanna Helena Anastazja Antonina Tymoteusz Lista kandydatów zakwalifikowanych do Przedszkola Publicznego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łęczycach Zuzanna Zofia Tymon Kamila Maciej Aleksander Liliana Jakub Marcin Nikodem Hanna Wiktoria Marcel Sara Szymon Stefania Zofia Lena Emilia Barbara i Michał Katarzyna Iga Franciszek Karol Leon Martyna Michał Franciszek Filip Anna Lena Leon Tobiasz Alicja Jakub Jan Pola Aleksander Krystian Oliwia Karolina Aniela Leon Oliwier Wojciech Zofia Liliana Daria Zofia Miriam Antoni Blanka Mateusz Natalia Agata Zofia Ksawery Wiktoria Antonia Ignacy Wiktor Szymon Jędrzej Mikołaj Milena Oliwia Damian Lena Szymon Zofia Filip Leon Antoni Bartosz Leon Mikołaj Gabriel Franciszek Laila Lena Julian Jakub Jan Dominik Lena Lidia Oliwier Lily Antoni Maja Pola Mikołaj Melania Monika Jan Klaudia Leon Aleksandra Jan Klementyna Zofia Julia Zofia Barbara Marcel Radosław Bianka Gabriel Martyna Celina Ivan Tobiasz Olaf Adrian Edyta Maciej Hanna Oliwia iMaciej Igor Kacper Zofia Gabriel Magdalena Amelia Eliza Maria Oliwier Mikolaj Stanisław Zuzanna Małgorzata Marcelina Lista kandydatów niezakwalifikowanych do Przedszkola Publicznego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łęczycach Łucja Karczewska Martyna Anna Lista kandydatów zakwalifikowanych do oddziału przedszkolnego w Filii Szkoły Podstawowej i Punktu Przedszkolnego w Brzeźnie Lęborskim Lena Antonina Paulina Aleksander Estera Marcelina Zuzanna Anna Lena Jakub Karolina Zofia Igor Tobiasz Mikołaj Brajan Zuzanna Rozalia Stanisław Damian Anna Nikodem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emnilda.wolna Re: SP Leczyce 2024/2025 10.03.24, 15:51 Sporo Len, ciekawy Tobiasz. Zaskakują mnie tak młode Darie. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: SP Leczyce 2024/2025 10.03.24, 23:42 Wszędzie Lena. Kiedyś ( w pokoleniu rodziców) była raczej rzadka, szkoda. Z rzadszych teraz widzę Dorotę, Damiana, Esterę, Antonię, Monikę, Klaudię, Kamilę, Darię, Agatę, Ryszarda, Edytę, Małgorzatę, Milenę, Paulinę, Adriana, Celinę. Wyróżniają się: Laila, Miriam , Antonia( wolę zamiast Antoniny) Nie przepadam: Edyta, Martyna, Antonina, Hanna, Barbara, Zofia, Zuzanna, Iga, Helena, Klementyna. Zanika raczej popularność (także w Polsce) imienia Nikola <3 ( na mojej top liście niezmiennie za znaczenie i dźwięczność pomimo uprzedzeń u nas). Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: SP Leczyce 2024/2025 11.03.24, 00:30 Fajnie wyroznia sie Dorian, Dorota, Lidia, Celina i Radoslaw Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: SP Leczyce 2024/2025 11.03.24, 08:44 Feliks. Z jednej strony cieszy, z drugiej niepokoi mnie jego pojawianie się. Czyli mam mieszane uczucia 😉. Sporo imion i spora różnorodność. Pozytywnie wpadły mi w oko: Stefania 🙂, Rozalia 🙂, Estera 🙂, Ryszard, Barbara, Łucja. Odpowiedz Link Zgłoś