jovanka_lena 06.02.05, 07:57 kochane co pasuje podpodzcie do nazwiska obco jez Meagher czytane mar? podoba nam sie mikolaj ale mysle ze za wzgl na to ze obecnie mieszkamy w anglo jez kraju i ze ta polowa rodziny moze miec problem wzbraniam sie choc mi sie serce wyrywa... jakies neutralne imie ale nie odwieczny adam etc... podpowiem ze podoba mi sie tez Bruno, Jonasz.. macie jakies pomysly? najfajniej jakby bylo ktociotkie wtedy latwo sobie z nim poradzic, dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: co do obcego nazwiska 06.02.05, 11:53 jovanko, odswieżyłam Ci wątek "uniwersalne imiona polsko-angielskie"; czy podoba Ci się któreś z tych imion? Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: co do obcego nazwiska 06.02.05, 15:18 Może Sebastian lub Filip ? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: co do obcego nazwiska 06.02.05, 16:21 Znajomi (2 małżeństwa polsko- amerykańskie) mają synków Artura i Aleksego (choć rozważali także Aleksandra) i córcię Wiktorię. A ze swoich propozycji mogę dorzucić Filipa, Marka, Dawida, Kamila, Tomasza, Florę, Klarę, Ewę, Zoję i Alicję. Odpowiedz Link Zgłoś