sefora5 17.05.05, 17:48 wiem że zanudzam, ale mam pytanie czy takie imię w Polsce przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajko Re: Goran? 17.05.05, 17:51 Z problemami,ale przejdzie.Moja córka ma na imię Gordana ...i wiem coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Goran? 17.05.05, 17:59 Goran może przejść, a może nie przejśc. Na pewno przejdzie natomiast Gordian, choć pani w urzędzie być moze trzeba będzie pokazać słownik. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Goran? 17.05.05, 18:01 Dodam, ze zdecydowanie odradzam to imię (chyba ze Gordian); już 100 razy bardziej podobał mi się Tristan, który, co ważne - da się zarejestrowac bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Goran? 17.05.05, 20:12 ...chyba że ten szwedzki i z "o umlaut", w takim razie Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: Goran? 18.05.05, 12:08 To imię jest po prostu zarąbiste... mam bzika na punkcie imion serbskich i chorwackich! Tylko że na polskim gruncie brzmiałoby to jakoś niezbyt naturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Goran? 18.05.05, 17:42 OO bardzo mi sie podoba Ale to przez bzika... Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Goran? 19.05.05, 02:38 To jest faktycznie "hot" imie! Brzmi mi jak imie noszone przez zapomnianego nastepce tronu Jugoslawii!! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Goran? 19.05.05, 16:39 cynta napisała: > To jest faktycznie "hot" imie! Brzmi mi jak imie noszone przez zapomnianego > nastepce tronu Jugoslawii!! :o)) Mi się kojarzy raczej z jakimś jugosłowianskim zbrodniarzem, ściganym przez Trybunał haski. I nic na to nie poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś