beri123 12.07.05, 09:22 Które Waszym zdaniem ładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Pola czy Ines? 12.07.05, 09:24 Nie jestem zwolenniczką obu tych imion, ale jeżeli już musiałabym wybierać między nimi, to zdecydowanie Pola. Wybrałabym jednak któreś z imion, które da się do Poli zdrabniać (Apolonia, Paulina, w grę wchodzi tez Paula, choc tu znów nie jestem do tego imienia nastawiona entuzjastycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Pola czy Ines? 12.07.05, 09:25 Daj spokój, przecież to Apolonia i Agnieszka i w takiej formie te imiona bym wybrała . A na taką Apolonię czy Agnieszkę możesz mówić, jak sobie zażyczysz, także Pola i Ines. Takie imiona dają więcej możliwości. Apolonia może być już nie tylko Polą, ale także Lonią, Apolonką... A Agnieszka Agunią, Agą... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Pola czy Ines? 12.07.05, 09:53 Ines odrzucilabym od razu - dla mnie to tylko i wylacznie hiszpanska wersja Agnieszki. Jesli upierasz sie przy Poli w takiej wersji to niech bedzie, ale wolalabym Apolonie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pola czy Ines? 12.07.05, 10:42 A moze spodoba Ci się Lea? Lub. ew. Liwia? Odpowiedz Link Zgłoś