magsalfano 30.11.05, 17:09 witam- moje pocieszki maja takie imionka: Aleksander Ernest Alicja Maria Zachary józef i Klara Anna tym kórzy gratulowali miblizniaczków z 14 listopada bardzo dziekuje i pragne donieść ze mimo tego iz Klara i Zachary pojawili sie na swiecie za wczesnie jak na wczesniaki sa w bardzo dobrym stanie i za jakis tydzin moze dwa wyjda do domciu ze szpitala.......pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 30.11.05, 17:57 Śliczne imionka Fajnie mieć chyba tyle dzieci!? A jak bedziesz potrzebować porady nt wczesniaków-zapraszam na forum WCZESNIAKI- Kliknij w historie Emusi w sygnaturce jest opisana właśnie na naszym forum Zyczę dużo zdrówka! Danta Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 30.11.05, 18:48 Mi bardzo A juz dwa ostatnie wrecz wyjatkowo )) Gratuluje serdecznie i dzieci i imionek, a opowiesz nam, jak doszlo do tego wyboru? Ciesze sie, ze mlodziez sie dobrze czuje i zycze Wam wszystkim duzo zdrowia! Jesli mozesz, odbierz poczte gazetowa Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 30.11.05, 19:02 Ps. masz teraz dzieci od A do Z Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 30.11.05, 19:37 Supr, zwlaszcza imiona blizniakow! Odpowiedz Link Zgłoś
kajtus6 Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 01.12.05, 12:09 wszystkie imoina BAAAARDZO mi sie podobaja. Gratuluje jeszcze raz blizniakow, i zycze duzo, duzo zdrowia, i szczescia. Mama prawie 2 letniej Klary Odpowiedz Link Zgłoś
mamafaustyny Re: jak sie wam podobaja imiona moich dzieci?? 06.12.05, 22:26 A gdyby ktos zapytal mnie to tylko wolalabym zeby jeden chlopiec mial na imie Ernest (pieknie)bo Aleksandrow zatrzesienie a pozostale dzieci maja niebanalne imiona Pozdrawiam mama Faustyny i Zachariasza Odpowiedz Link Zgłoś