juleczka4 17.01.06, 19:48 Myślę , że nie odbiegam bardzo od tematyki forum ) Zaczynam od siebie Cały mój zwierzyniec od pierwszego zwierzaczka do dnia dzisiejszego: Psy: - Sonia - Mika - Laki - Pirat - Brutus - obecnie Maksi (suczka) Chomiki: - Kulka - Kropek Świnki morskie: - Kubuś - Maja Rybka: - Selena ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shilla01 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 17.01.06, 19:51 Pieski ( niestety już patrzą na mnie z Nieba ) Dorcia , Nuka i Luka Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 17.01.06, 20:11 pies a właściwie suka-Duna koty kiedyś- Patrycja i Czołgacz Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 17.01.06, 20:50 kot-brawurka, psy-kora i etna i psy mojego chlopaka-kropka i zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.02.08, 12:54 chomiki-Hamtaro, Suzi pies-Xavi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.135.66-86.rev.gaoland.net 15.05.09, 17:01 Pies - Oskar zwany czesciej Oskusiem Ryby: Houba i Bibi Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 17.01.06, 21:22 Mieszka z nami świnka morska trojga imion Lula Ifigenia Amber )) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 15:48 Gdybym miała psa lub kota, nazywałby się mało "po ludzku" - samiec miałby na imię Pershing, a samiczka Krzywołapka )) Moi znajomi mają kota o imieniu Kisiel Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Kuba i Amur 18.01.06, 08:09 3 wilczury Kuby i jeden kaukaz Amur. 3 chomiki w międzyczasie, kazdy tobył Kubuś... Odpowiedz Link Zgłoś
xdagmarax Re: mój zwierzyniec 20.01.06, 22:55 obecnie mam: 2 sunie Hanuszke i Osti psa Kropka szcurka Bajaderkę kotak Muszu Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 09:13 Psy: Kajtek Pimpek obydwa okazały się byc suczkami,a wiec zmieniły imiona na : Kajtusia i Pimpusia Kuba Rocky Cezar Koty: Mruczek Kocica Maciek Felek Maciek Maciek Papugi: Mietka czyli Mieczysława Kuba Bąbel Szaraczek Biały Facet wiecej nie pamietam, a bylo tych papug najwiecej sztuk 12. To wszystko powstalo z Mieczyslawy i Kuby Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 09:48 psy standardowo bo to bylow dziecinstwie - Psotka i Łatek kotka - Klementyna Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 09:55 U nas czarny flat coated retriever - Ozzy i czekoladowy labrador - Elvis, ale w domu funkcjonuje bardziej jako Muś Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 12:27 Pies: Johny Kot: Kiciuś i drugi: Behemot, Belial Kanarek: Zygmuś Myszki: Sindi i Jerry Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 13:16 Pies: Ores Szczury: Sabina, Wiktoria, Malaria, Salmonella Myszy: Zaraza, Smierc, Wojna, Glod, i potomstwo Wojny (samczyka) i Zarazy: Afryka, Antarktyda, Azja, Europa, Australia, Ameryka, North, South, East, West. Swinki morskie: Kongo, Ankona. Papuzki: Kika, Pop Czyli na ogol abstrakcyjno-geograficznie. Odpowiedz Link Zgłoś
polarnymis Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 15:53 Psy: Pamir Johnny Walker Tajga Świnka: Pepita Chomik: Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 19:04 polarnymis napisała: > Psy: > Pamir Rewelacyjne imię dla psa )) Pozwolisz, że sobie zapiamiętam i splagiatuje w razie potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
xdagmarax Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 03.02.06, 22:22 już pisałam o moich zwierzakach, no ale czasem tak bywa i Bajaderka odeszła!! w domu był płacz, no i mamy nowego członka naszej rodzinki pana szczurka Puśka) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 17:08 psy Kula i Rufi (na łonie Abrahama) i obecna Luna Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 18.01.06, 19:30 Te, które pamiętam: Psy: Dżok Rumpel i Wimpel Kora a teraz: Karo Koty: Bury Pinia Bezogonowa (z wiadomej przyczyny) Boruta Belzebub Eliot Maxwell Kocio (i tak na żadne imię nie reagował) a teraz: Figa Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 19.01.06, 21:34 miałam myszkę o imieniu Zuzia papugę o imieniu Maciek pozdrawiam Anetta i Sonia 25.07.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 20.01.06, 02:36 My mamy Ajko (dumnego jamnika płci męskiej) oraz Forriego (szalonego labradora) Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 00:22 To może jeszcze dopiszę Owczarka, którego mieliśmy szczęście posiadać czas dłuższy- Rambo (to nie my mu wybraliśmy imię a hodowca, niestety) Do tego Rybka marki bojownik- niejaki Dżordż Odpowiedz Link Zgłoś
bartekgo Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 20.01.06, 23:03 Mój pies (suka, seter irlandzki) ma na imię Ira - a właściwie raczej IRA Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 21.01.06, 06:03 szczurzyce: Fuśka Zuza Loira Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 21.01.06, 08:50 Kiedyś: Kot Barnaba Psy: Doberman Roki, Jamnik Szorstkowłosy Robin, Ptaszek Zeberka Filip, teraz ze względu na alergie mamy tylko Żółwia, ale jest z nami od 13lat: Klara pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 21.01.06, 13:42 Kotki: - Pysia - Filka (ale wołamy Filutek) Odpowiedz Link Zgłoś
femian Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 21.01.06, 23:46 Rottweiler - LEON Papuga - Klara yorczka - Koko kiedyś kundelki: Pikuś, Reksio, Budrys Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 21.01.06, 23:52 Super wątek U mnie tak : 1. Najukochańsza kotka, nieżyjąca od prawie 4 lat - MUFKA. 2. Następczyni Mufki - czyli kotka moich rodziców - FUNIA ( Amelka mówi CHUNIA 3. Moja kotka - łaciaty schroniskowiec - PENELOPA ( mój nick wywodzi się z jej imienia 4. Przyjaciel mojej córki ( obok Penelopki, oczywiście ! ) - pies naszej przyjaciółki, dog de Bordeaux - BELMONDO Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 10:41 Mój: Drops i drugi: Fokus Świnik morskie śp.: Kasia, Kacper Psy w rodzinie: Karol, Red, Beti, Bandzior Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 10:48 śp żółw - Selo-Bambvelo [nikt nie wie, dlaczego tak] śp myszoskoczek - Reks [na cześc komisarza reksa, pomysł brata] kot - Franek [rozpatrywano jeszcze opcje Cynamon i Ancymon, Franek powstał, gdy brat zażądał Frankensteina] Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 10:49 miało być: Selo-Bambelo Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 11:05 Kotka:Mia (wymawiane Mija) Kot: Myszkin Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 23.01.06, 11:16 chomiki: -Peter (+) -Kubuś aka Maleństwo (+) -Frodo (+) -Śnieżek żółwie: -Skorupka (+) -Herkules kotki: -Kitka -Buruś a od kuzynów: pies: -Pluto (+) papuga: -Aleksander chomiki: -Mysia-pysia (+) -Parszywek (+) -Gandalf Szary (+) -Gandalf Biały (+) z niekonwencjonalnych imion zwierząt znajomych: pies- Kox, Pilot kanarek- Wrejfriti, Fikulek Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 24.01.06, 12:02 U mnie były tylko psy Suczki bokserki: Dama ( bo podobno jak była szczeniakiem to poruszała sie z gracją jak prawdziwa dama ) Dama II bo inne imię nie wchodziło w grę No i teraz mamy psa znajdę ( owczarek niemiecki ) i jest: Cezar - jak go znaleźliśmy to zareagował tylko na to imię ( był dużą kulą posklejanej sierści i z oklapniętymi uszami, ale jak zawołałam Cezar to od razu uszy podniósł i zrobił taką dumną wyprostowaną postawę ) Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 24.01.06, 17:44 Psy: Filip I Filip II Finek Chomik Baśka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 24.01.06, 18:48 pies - Roma kotsasiada - Lenny Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 25.01.06, 13:47 mam dwie kotki- Zuzię i Oliwkę- była Oliwierem, ale się okazało, że to kociczka hehe i mówimy na nią Ola Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 26.01.06, 10:23 Witam, mój owczarek to Brutus, a kot (kotka) Pasek. Miałam wcześniej psa Okeja. joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kate729 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.01.06, 14:13 moje pieski Murzyn-ukradli mi go Dżeki(+) a teraz mam Eklerka dostał takie imie w schronisku i tak mu zostało Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.01.06, 16:00 nasza czteroletnia psica bokserka - Ida, Idusia, Srusia kotka miala na imie Agatka, czesciej mowilismy na nias Acinka od trzech lat mamy zima dzika na dzialce. to Marian, ktory okazal sie byc kobieta (przyprowadzila dzieci). Nadal nazywana jest Marianem i czasami ludzie jakos dziwnie na nas patrza, gdy mowimy np: przyszla Marian ze swoimi dziecmi ) Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 03.02.06, 22:19 Ci, którzy czytali "Robin Hooda" nie powinni się dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiakubusia2005 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.01.06, 16:23 Psy, niestety już śp.: Max, Mucha, Bąbel Mysz: Dżordan Kot: Milk(miała być Milka) A miś pluszowy: Marek(ciekawe co się z nim stało? bo już nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś