itaka5 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.02.07, 23:38 Psy: Awa, Maja, Kola, Milka, Sara...aha i jeszcze Łatka, ale ona była z nami tylko jeden dzień Koty: Kaprys Szczur: Mysia Zółwie: Pusia..i chyba Tuptuś Rybka: Rybka druga rybka: Mąż (moja 5 letnia wtedy siostra go/ją tak nazwała) Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.04.07, 12:07 o swoich zwierzaczkach już pisałam , to napiszę co pamiętam u innych psy : Hektor Pikuś Rej Morgan Cywil Asta Ami Oskar Diana Saba Dżeki Wera Pusia Tequila Aron póki co więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.04.07, 12:24 jak mogłam zapomniec ? Pies o imieniu : Pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 28.04.07, 12:19 Mam trzy koty: Mrówkę, Milkę i Kisiela. Rodzice mają dwa koty: Dyzia i Milusię oraz dwa psy: Azę i Fuksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyn@ Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 11:01 Moje psy i ich imiona: Hera Lusi(Łucja) Besi Suzi Jenny Tayla mam 2 papuzki ale nie maja imion i mam królika od wczoraj ale nie wiem jak ja nazwac.pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.04.07, 14:22 Całe życie miałam dwa psy: Irysa i Śpioszkołapka (aktualnie), który kiedy coś nabroi nazywany jest Rexem. Jak miałam dwa lata był u nas jeszcze kot Rysiek, ale w ogóle go nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.04.07, 15:17 jamnik Hamlet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:09 Pieski: Morus Pinduś Tina Czaruś a obecnie: Lady Majki Kotki: Łatek Kulka Misia Muniek Zielarka ( lubiła ziółka wypijać ) a teraz: Kilosława ( Kilusia) która początkowo miała być Kilerem chomik : Ząbek Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 01.05.07, 23:04 moja nowa papuzka : Milan Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 02.05.07, 10:09 Pies- Wiesiek, Kanarek- Ignacy. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 29.09.07, 23:04 pies: rafuls szczur: suseł Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 30.09.07, 20:39 u mnie tylko i wylacznie pieski byly i sa. byly; - Milo vel Milus vel Maniek, Manfred - Baton vel Batonek vel Batek jest godny swego imienia Konsul vel Kasek vel Konsus (brak polskiej czcionki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:01 kotka- dachowiec Viva Pies - Siberian Husky Iskierka Rybki Matylda Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 30.09.07, 22:18 Psy: Happy (kundelek) Amika (jamnik szorstkowłosy) Bajta (j.w.) Toudy (j.w., obecnie) Ozzy (nova scotia, obecnie) Koty Pixi (obecnie) Fumi (obecnie) Świnka morska Guciu Bezimienne rybki (obecnie) Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 30.09.07, 22:46 Koty: Kicia (+)- bardzo fantazyjnie, nieprawdaż? Córek (+) Szlufka Fotka Psy: Sunday Vigo Myszy: Lesio (samiczka) Tereska Okrętka Rychu Koty rodziców: Czuszka Grubcia Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.02.08, 11:45 Pies: Lucky Chomiki: Funia Ziuta Rybki: (otrzymalam na pierwsza parapetowke od przyjaciol, rybki byly juz nazwane Mam tez dzieci o tych imionach hehe) Maksymilian Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.02.08, 12:26 Bokser moich rodziców - HERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chineczka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: 82.139.47.* 28.02.08, 21:36 KOTY: Florek Kocia Zuzia Maciuś Florcia Dyzia Kacper Mysza Maniek Tusia Gutek PSY: Roki Bryś Szogun Nuta Puszek CHOMIKI: Klemens Mikuś Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-81 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.02.08, 23:59 Psy: Dina Tara Koty: Mori Luna Tośka Nuti (Nutelka) Tunia, Tućka Fretka Frida Żółw stepowy Maniek Mimi Żaba wodna Ziuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 10:00 czarniutka kotka-Penelopa,zwana Popką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lxc Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: 217.149.244.* 29.02.08, 09:24 przecudny watek! to ja tez dorzuce... psy: charlie (czarli) nikodem (niko) koty: mia mili (milusia) rybka: filips Odpowiedz Link Zgłoś
gobisha Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 29.02.08, 11:09 moja kotka nazywala sie Ćwiartka. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 29.02.08, 12:44 Psy: Cita+ Maks(zaginął) Saba Figo Królik Kacper Szynszyla: Ayla+ Świnka morska: Ares+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lxc Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: 217.149.244.* 29.02.08, 15:25 o kroliczku zupelnie zapomnialam!! mial na imie Sherlock (Szerlok) pozdrawiam ________________________________________________________ imie dla chlopca: www.misterpoll.com/polls/322668 Odpowiedz Link Zgłoś
igasiaa Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 29.02.08, 14:14 Psy: Atos, Benek, Morgan, Saba, Dora, Neko, Yasu, Washi Świnki morskie: Bella, Bobek Koty: Lucyfer, Nela, Dżinks, Żaklina, Pola, Poldek Zwierzęta niekoniecznie moje. Niektóre imiona zasłyszane u koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: 195.205.42.* 29.02.08, 14:23 Ze względu na fakt iż często się przeprowadzałam, nie mogłam mieć zwierzątek (udało mi się natomiast przed rodzicami ukrywać słoik ze ślimakami). W tej chwili posiadam psa rasy york i wabi się Marcel. Odpowiedz Link Zgłoś
ffanatyczka Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 16.07.08, 13:46 moja Bernardynka - Basta ) Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.07.08, 19:23 u mnie pieski były: Fred, Frida a teraz jest Pucita Lulu kanarek: Pako Odpowiedz Link Zgłoś
rurka-z-kremem Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.07.08, 22:06 Kot Apollon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trisze Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.icpnet.pl 28.07.08, 00:07 Kotka India i piesek Agent Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.07.08, 08:47 Suczka - Amara Odpowiedz Link Zgłoś
prunilla kociarze 28.07.08, 09:30 Puppina ( wolana przez frankofonow Pou Poune ) Heniu Tereska ( miala byc samczykiem : "TerazKot" ale okazala sie nie byc, wiec ukobiecono imie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czes Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 23:20 pies: Maksymiliam-Maks patyczaki: India, Adia Odpowiedz Link Zgłoś
malinka1973 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 04.08.08, 12:27 mój psiak wabił się: Fankor Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 04.08.08, 14:32 Kotka Kaja i kot Kajetan, na cześć wierszy o kotach Joanny Kulmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeeeeeeeee [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 30.12.08, 11:52 kot jzu niestety niezyjacy (( nazywal sie Briki (franc. zapalniczka.) kroliczka tipi sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megy Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) IP: *.adsl.proxad.net 31.12.08, 11:20 kot(ka): Chipie piesek(a) - buldog francuski: Dior Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Przeklejone przez moderatora - autor: Gość: KaHa 26.01.09, 11:35 Znam osobiscie zwierzatka o imionach: Diana [pies] Borys [pies] Zuzia [kot] Tosia [kot] Maciek [kot] Mietek [kot] Jasiek [kilka kotow] Ziuta [chomik] Zośka [kot] Lucek [pies] Tymon [pies] Marceli [kot] choc byl i szpak wink Dominik [kot] choc byl i slon wink ... Wiec nie tylko Maks jest "psim imieniem" o ktorym trabi sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 27.01.09, 15:41 W dziecięcych czasach: świnki morskie Łatka i Czarnuszka. Imiona niezbyt wyszukane - od umaszczenia. Na studiach: szczurek kapturkowy Pablo, który poniewczasie okazał się szczurzycą, ale imię zostało. Teraz: czarne kociątko Iśka, zwana przez mojego męża Duperelkiem Kot moich kuzynek nazywał się (excusez le mot) Obsrańciuch... Odpowiedz Link Zgłoś
pocztarenata Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.01.09, 14:50 Psy: Mikado, Toto, Heca, Draka. Koty: Freda, Boni, Maja, Kaja, Dyszka( miała porażenie mózgowe), Kuba, Rudzia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 28.01.09, 15:29 jestem personelem pomocniczym dla 4 kotów-brawurka,chelsea,bójka i milan Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 29.01.09, 14:48 Mam suczke ktora nazwalam Sissi Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 11.05.09, 22:14 Miałam psa o imieniu Jogi oraz świnkę morską o imieniu Gucio. Kiedyś jechałam pociągiem razem z psem Stefanem - było to lat temu kilkanaście, a ja go do dzisiaj pamiętam, cóż to był za stuknięty piesek (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), cały wagon miał ubaw, a jego pani miała ochotę schować się pod ławkę Odpowiedz Link Zgłoś
iga.77 Re: A może teraz imiona Waszych zwierząt??:)) 15.05.09, 13:53 PSY: Tetka Dylan Mela KOTY: Matylda Kefir PAPUZKI: Kasia i Kuba Agatka (samczyk) Oskar (samiczka - u papuzek plec mozna rozpoznac po osiagnieciu przez nie dojrzalosci plciowej, stad te nie trafione imiona) KANAREK: Filip CHOMIKI: Dixi Max Homer SWINKI MORSKIE: Rambo i Rocky (bo mialy oczka jak Sylwek Stallone ) SROKI: Basia Bolek (ksywki: Gwizdek, Pisiorek) Odpowiedz Link Zgłoś