gaudencja 30.03.06, 20:41 Od jakiegoś juz czasu, do tej pory po cichutku, funkcjonują na forum 3 osoby wyposażone w nowiutkie ostre nożyczki. Teraz chciałabym je oficjalnie powitać i gorąco pozdrowić Są to: abiela martka_k martuszkaw Życze Wam (nam) wszystkim uczestnikom dalszego miłego forumowania pod obecnie już kolektywnymi władzami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trissie Re: Nowe administratorki - witamy :)) 30.03.06, 20:56 mam nadzieję, ze będzie Wam sie miło pracowało w kolektywie, pozdrawiam nowe administratorki i ciepło witam (a ja wracam na to forum, na którym tak często kiedyś bywałam z nowym zapasem sił i trzytygodniowym już synkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Nowe administratorki - witamy :)) 30.03.06, 23:40 dzięki Chociaż ostatnio rzadiej tu bywam, tak to jest, jak dzieciak matkę eksploatuje. M. Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Nowe administratorki - witamy :)) 31.03.06, 12:52 To ja oficjalnie podziekuje I witam wspoladminki a swoja droga ciekawe, ze odkad jest wiecej ostrych nozyczek na forum, to zniknely oszolomy nie dajac mozliwosci wykorzystania uprawnien obytak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Nowe administratorki - witamy :)) 31.03.06, 13:08 Gratuluje , pozdrawiam i życze miłego administrowania )) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 brawo Abiela! 31.03.06, 16:14 Witam dziewczyny a zwłaszcza Abielę, która jest mi najbliższa, bo znamy się już ho, ho... kopę lat przynajmniej wirtualnie, bo z forum listopadówek. Bardzo się cieszę,że awansowałaś. Czemu się nie pochwaliłaś u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: brawo Abiela! 31.03.06, 23:28 ariana1 napisała: > Witam dziewczyny a zwłaszcza Abielę, która jest mi najbliższa, bo znamy się już > > ho, ho... kopę lat przynajmniej wirtualnie, bo z forum listopadówek. Bardzo > się cieszę,że awansowałaś. Czemu się nie pochwaliłaś u nas? Dziekuje Arianko! Nie pomyslalam, ze to powod do chwalenia sie *zawstydzona* Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: brawo Abiela! 01.04.06, 17:17 Abielko, oczywiście ,że jest się czym pochwalić! Dziewczyny szczerze się ucieszą zobaczysz, bo pewnie nie wszystkie tutaj zaglądają. Skrobnij parę słów, ja ci mówię ) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: brawo Abiela! 01.04.06, 20:43 ariana1 napisała: > Abielko, oczywiście ,że jest się czym pochwalić! Dziewczyny szczerze się > ucieszą zobaczysz, bo pewnie nie wszystkie tutaj zaglądają. Skrobnij parę słów, > > ja ci mówię ) No dobra, moze napisze Odpowiedz Link Zgłoś