theodorka 30.04.06, 10:39 Mieliśmy o tym imieniu wątki, ale w czasach, kiedy o Gilowskiej jeszcze nie było tak głośno A jak Wam się podoba? Bo dla mnie - coraz bardziej A Zytka nawet jest nienajgorsza. Idealne imię dla buntowniczej, charakternej, twardo stąpającej po ziemi dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi40 Re: Zyta 30.04.06, 10:46 Niestety ja poznalam bardzo niesympatyczna Zyte, a i za Gilowska nie przepadam. To imie jest w moim odczuciu bardzo twarde, brzmi jak zgrzyt po szkle . Ze znanych imienniczek jest jeszcze pisarka Zyta Rudzka. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Zyta 30.04.06, 10:51 theodorka napisała: > Mieliśmy o tym imieniu wątki, ale w czasach, kiedy o Gilowskiej jeszcze nie > było tak głośno > > A jak Wam się podoba? Bo dla mnie - coraz bardziej A Zytka nawet jest > nienajgorsza. Idealne imię dla buntowniczej, charakternej, twardo stąpającej > po ziemi dziewczyny no tak imię niezłe ale chyba nie w moim guście tak do końca, swojemu dziecku nie nadałabym ale podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Zyta 30.04.06, 15:26 Imię u mnie raczej na nie, kojarzy mi jakoś z żyletą :p Znam jedną - wieczna buntowniczka Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Zyta 30.04.06, 16:05 juleczka4 napisała: > Imię u mnie raczej na nie, kojarzy mi jakoś z żyletą :p > > Znam jedną - wieczna buntowniczka Pozdrów ją ode mnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Zyta 06.05.06, 10:25 Nie cierpie,pewnie z powodu jednej Zyty,ktora mam wsrod krewnych.Jest po 70- tce.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zyta 06.05.06, 13:19 moja kotka ma tak na imię,faktycznie jest bardzo inteligentna ale również troche złośliwa i miewa swoje humory Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Zyta 07.05.06, 20:56 Moja córcia ma Zyta na drugie, po swojej prababci Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Zyta 04.10.06, 18:46 Nawet podoba mi się to imię. Pierwszy raz zetknęłam się z nim w osiedlowym spożywczaku - tak ma na imię pani ekspedientka Odpowiedz Link Zgłoś
alagodz Re: Zyta 04.10.06, 21:09 U mnie w rodzinie Zytę zdrabniano na Zenię. ( dwie ciotki Zenie, ale fajniejsza to Zenona ,) a u was? Odpowiedz Link Zgłoś
ape_pol Re: Zyta 04.10.06, 22:25 w zeszłym roku spotkałam 2,5 letnią Zytę, wcześniej to imię mi się nie podobało a teraz kojarzy mi się z tą słodką dziewuszką. Odpowiedz Link Zgłoś