amelia83 01.02.07, 16:51 julia 8 wiktoria 8 zuzanna 7 maria 6 natalia 5 nina 5 weronika 5 zofia 5 aleksandra 4 marta 4 pola 4 dominika 3 maja 3 oliwia 3 sandra 3 alicja 2 amelia 2 antonina 2 hanna 2 joanna 2 magdalena 2 katarzyna 2 klaudia 2 matylda 2 paulina 2 adrianna agata aneta barbara eliza elżbieta gabriela jagoda jowita julita karolina konstancja lidia małgorzata marcelina martyna melania monika olga roksana rozalia sara sonja jakub 14 mateusz 10 aleksander 6 jan 6 igor 5 mikołaj 5 szymon 5 bartosz 4 kacper 4 michał 4 piotr 4 dominik 3 karol 3 adrian 2 bartek 2 damian 2 franciszek 2 maciej 2 maksymilian 2 marcin 2 miłosz 2 paweł 2 adam antoni błażej borys daniel dawid emil eryk filip herman ignacy krystian krzysztof leon mieczysław nikodem norbert oliwier oskar radosław stanisław tadeusz tymon wojciech zbigniew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: WnŚ Warszawa 27.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:27 Czołówka bez niespodzianek, znów Julia górą. Przestaję wierzyć, że kiedyś się znudzi . Dużo w tym tygodniu Nin i Poli - zaczyna się nowy trend . Stosunkowo niewiele Mai. Bardzo cieszą mnie 2 Matyldy - mam nadzieję, że to imię się spopularyzuje! Miło też zobaczyć 2 Joanny i 2 Katarzyny. Tym razem nie ma żadnej Anny ani Agnieszki, jeśli chodzi o imiona popularne w moim pokoleniu. Dużo fajnych "jedynek": Rozalia ), Konstancja ), Melania ), Marcelina ). Co najmniej dziwna jest Sonja. Stosunkowo rzadkie - Lidia, Eliza, Barbara, Elżbieta . Tylko jedna Karolina i Martyna (!). Jak patrzę na pierwsze miejsce nadań chłopców, to odechciewa mi się komentować . Ale jest trochę ciekawych "jedynek" - Emil, Leon, Ignacy, Nikodem . Sporo - sławów - zwłaszcza zadziwił mnie Mieczysław. Najoryginalniejszy jest Herman, mnie kojarzy się nazwiskowo z uwagi na przydomek króla . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: WnŚ Warszawa 27.01 IP: 195.116.132.* 02.02.07, 12:08 nienawidze imienia paweł Odpowiedz Link Zgłoś
mazeb Re: WnŚ Warszawa 27.01 03.02.07, 20:52 Niestety to nie wszystkie imiona dzieciaczkow urodzonych niedawno w Warszawie... ) 18.01. urodziła sie Klara Marianna, ale ze w szpitalu bylysmy tylko we czwartek i piatek, to nikt Malutkiej fotki nie zrobil i nie ma jej w WnŚ... W sali bylo jeszcze dwje Maluchow - Zosia i Kuba Mnie baaardzo martwi nieslabnaca popularnosc Igorow Kiedy szukalam imienia dla swego starszego dziecka - wlasnie Igor byl brany pod uwage jako oryginalne imie... A teraz biedak bedzie sie meczyl z innymi Igorami w szkole... Cos czuje, ze i Klara zrobi sie rownie popularna Tak chcialam, by moje dzieci nie byly jednym z kilkorga w klasie (tak jak np. u mnie - bylo 7 Anek, 3 Agnieszki i 3 Goski). Ale trudno... pozdrawiam cieplo gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja do mazeb 04.02.07, 00:12 Noworodki z tego numeru (i dzisiejszego też) są urodzone jeszcze w grudniu zeszłego roku. Natomiast brakiem fotografa sie nie przejmuj - zdjęcie można wysłać samemu MMS-em www.witajcie.gazeta.pl/jakdodac.php Odpowiedz Link Zgłoś
mazeb Re: do mazeb 05.02.07, 17:59 Gaudencjo, dziękuję za podpowiedź Muszę małżonkowi o tym powiedzieć - może się uda zamieścić fotkę Malutkiej w WnŚ ) Pozdrawiam ciepło Gosia Odpowiedz Link Zgłoś