Gość: itaka5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:53 co sądzicie o imieniu Wanda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: essi Re: Wanda? IP: *.devs.futuro.pl 24.02.07, 20:14 próbowałam je polubić,ale bez skutku Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wanda? 24.02.07, 22:52 Bardzo mi się podoba i jestem bardzo za w odniesieniu do małych dzieci. Siostra koleżanki ma małą Wandeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wanda? 24.02.07, 23:47 generalnie imie mi sie nie podoba...na cale zycie natomiast podoba mi sie dla malutkiej dziewuszki - Wandzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manarai Re: Wanda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:37 Ja generalnie nie cierpię czegokolwiek na -dzia, czy to Madzia, Dzidzia, Jadzia... no i w tym przypadku ryzyko wystąpienia Wandzi jest zbyt wysokie, żebym sama nadała, albo nawet innym proponowała. Chociaż - w pełnej wersji brzmi niezwykle urokliwie. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: Wanda? 25.02.07, 22:13 Mnie sie nie podoba, ale moze jestem osobiscie uprzedzona do tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Wanda? 26.02.07, 12:05 Moja Babcia miala tak na imie. osobiscie nie przepadam za starymi imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: Wanda? IP: *.interpc.pl 26.02.07, 16:26 Kojarzy mi się ....staro.Ale nie storoświecko.Bez wdzięku Amelii,Rozalii,Urszuli czy Zofii. Jakoś tak...szaro i nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Wanda? 26.02.07, 16:39 podoba mi się, ale nie w fornmie "Wandzia", choć może to akurat kwestia tego, że mowilismy tak na polonistkę Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wanda? 26.02.07, 17:49 mankencja napisała: > podoba mi się, ale nie w fornmie "Wandzia", choć może to akurat kwestia tego, > że mowilismy tak na polonistkę Myślę podobnie, ale u mnie problemem jest matematyczka z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaakaa Ładne, klasyczne, rzadkie wśród dzieci (n/t) IP: *.aster.pl 12.03.07, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś