Gość: Mili IP: *.ipartners.pl 20.05.07, 22:05 Co sądzicie o tym imieniu, pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Felicja?;o 20.05.07, 23:29 Mamy małą Felę na forum, może jej mama się pojawi w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Felicja?;o 21.05.07, 08:24 wywolana do tablicy przez Gaudencje Mam niespelna trzyletnia Felicje, Fele, Felusie, Felinke, Feluna... Imie uwielbiam, do dziecka pasuje, nosi sie dobrze, reakcje wzbudza generalnie pozytywne... A moja Felinka jest taka indywidualnoscia, ze po prostu nie moglaby byc Ania czy Kasia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili Re: Felicja?;o IP: *.ipartners.pl 21.05.07, 11:17 Mnie też się podoba, ale dodatkowym plusem jest to,że Felicja nie jest oklepana i bardzo oryginalna. Wśród Julii,Wiktorii i Oliwek.Pozdrowienia dla mamy Felicji)))) Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Felicja?;o 21.05.07, 19:45 Felicja brzmi prześlicznie. Nie znosze jednak zdrobnienia Fela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka_22 Re: Felicja?;o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:56 podpisuję się obiema rękami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Felicja?;o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:56 Jest ładne, ale zdrobnienie Fela mi nie podchodzi. Po za tym troszke mam skojarzen ze Skodą i nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Felicja?;o 24.07.07, 14:23 Prześliczne imię A zdrobnienia Felinka, Felusia - cud-miód Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Felicja?;o 24.07.07, 14:52 Ladne . Mamy na liscie, hehe, w sygnaturce widac . Ale od wczoraj uwazam, ze to nie to! Oby byl chlopak, to bezproblemowo pozostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Felicja?;o 24.07.07, 16:54 No właśnie, zaobserwowałam, że i Felicja robi się już niestety popularna Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Felicja?;o 24.07.07, 19:43 Jeszcze się nie robi popularna; co najwyżej często się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Felicja?;o 24.07.07, 21:45 a to już niepokojące szkoda, Felusia mogłaby być siostrzyczką Józefinki Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Felicja?;o 24.07.07, 23:51 Spojonie Ludzie jeszcze nie przeszli gremialnie do czynów w kwestii Felicji, i można się będzie zorientować, kiedy to nastąpi. Na razie nadawalność Felicji jest mniej więcej na poziomie nadawalności Józefiny. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Felicja?;o 25.07.07, 12:36 Niebrzydkie imię, ale jako że jeździłam trochę skodą Felicją, dla mnie spalone. Odpowiedz Link Zgłoś