pluskotka 13.07.07, 14:50 Zaskoczyła mnie obecność tych imion wśród młodzieży 1991 roku. Oglądałam dziś listy przyjętych do mojego liceum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:06 Nikolettę znam jedną - ośmioletnią. Również miałam niedawno szansę prześledzenia imion osób z 91. Były naprawdę różne - zaczynając od Wiesławy, idąc przez Jowitę, Krzysztofę, przeplatając popularną Magdaleną, a kończąc na Ramonie, Manueli, Pameli, Roksanie i Angelice. Te ostatnie uważam za okropne. Najwięcej było osób o imionach: Magdalena, Karolina, Marta, Sandra, Monika, Mateusz, Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Nicoletta i Nikodem 13.07.07, 17:44 Nicoletta to katastrofa. Z moją siostrą do klasy chodzi Natalia Nicolette Baczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Nicoletta i Nikodem 13.07.07, 17:54 Nicoletta to chyba wieksza katastrofa niz Nikola... Chociaz oba mi sie szalenie niepodobaja... Nikodema znam, przesympatyczny pan po 50, dlatego to imie mi sie z nim bardzo pozytywnie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.cnb.com.pl 13.07.07, 18:01 Kojarzę jednego Nikodema, lat ok. 26-7. A Nikoletta kojarzy mi się z bohaterką Sapkowskiego. Całkiem zatem fajnie, acz nie do nadania. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Nicoletta i Nikodem 13.07.07, 18:44 Mi Nikodem kojarzy się z 40 letnim wujkiem nazywanym przeze mnie ,,Kotkiem'', z racji wąsów. Nicolette przypomina mi Colette, a to drugie imię mojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:17 Nicolette bardzo mi się podoba, lecz tam gdzie jej miejsce, czyli nie w Polsce. ) Choć mimo wszystko wolę Nikolettę niż Nikolę. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nicoletta i Nikodem 13.07.07, 23:35 Nikodem mnie nie dziwi, ale Nicoletta tak. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Nicoletta i Nikodem 14.07.07, 22:06 Ja urodziłam się w roku 1991 i do mojego gimnazjum chodziła dziewczyna o imieniu NICOLETTE. Do mojego liceum przyjęta została Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:38 Znam (aczkolwiek prawie z widzenia) około 18 letnią Nikolettę. Imię lepsze niz Nikola, ale nie u nas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:38 Chodzilo mi o to,ze obydwa nie do nadania w Polsce Zle sie wyrazilam Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Nicoletta i Nikodem 16.07.07, 14:32 Dee, Nikodem nie do nadania w Polsce??? Chyba zartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Do Astomi (chodzilo o Nikole i Nikolette)!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:34 Nie do nadania jest NIKOLA I NIKOLETTA, nie NIkodem. przepraszam za niezbyt dobra stylistyke (spieszylam sie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Obydwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:36 > Chodzilo mi o to,ze obydwa nie do nadania w Polsce Zle sie wyrazilam Obydwa czyli : Nikola i Nikoletta. Sorki za zamieszanie. Nikodem jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Nicoletta i Nikodem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:01 doNICOLI,NICOLETTY dopiszę jeszczeNICOLINĘI POWIEM WAM ZE PODOBAJAMI SIE WSZYSTKIE TRZY WERSJE TEGO IMIENIA ,NIE PODOBAJA MI SIE NATOMIAST IMIONA KTÓRE BYŁY MODNE W CZASACH NASZYCH DZIADKÓW I RODZICÓW. Odpowiedz Link Zgłoś