nastka_19 19.07.07, 16:08 witajcie,Inga Letycja oraz Kasjan Filip to dzieci które 3 miesiące temu powitały nasz świat... są to bliźniaki przyjaciółki, gdy nadawała im imiona budziły sprzeciw dziadków... czy naprawdę są to aż tak dziwne imiona że rodzice dziewczyny nie chcą ich przyjąć, wg mnie super pasują do tych maluchów, i nie ma w nich nic co mogłoby wywoływać aż tak wielką do nich niechęć , a może my obie się mylimy, co wy sądzicie o tych imionach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 16:37 Bardzo ładnie, choć Ingę i Letycję zamieniłabym miejscami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Inga Letycja, Kasjan Filip IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.07.07, 18:02 Bardzo podoba mi się zestaw męski, natomiast nie podoba mi się ani Inga, ani tym bardziej Letycja Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 19:41 ja również nie przepadam za imieniem Inga, ale pasuje ono do małej... i takie teksty jak ze strony rodziców Karoliny chyba nie są na miejscu..., że ... mogłaś ich nazwać jakoś tak bardziej modnie.. o Oliwia np. a małego Ksawery czy Szymon. wydaje mi się że to ona sama decyduje o tym jak nazywają się jej dzieci a imiona które wybrała nie należą do najgorszych... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 19:58 Imiona w porządku. Dziadkowie już mieli okazję się wykazać jak nazywali swoje dzieci. Pal ich licho! Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 22:31 asidoo napisała: > Dziadkowie już mieli okazję się wykazać jak nazywali swoje > dzieci. Pal ich licho! Asidoo jeśli można Twoja wypowiedź pokaże jutro Karolinie - mamie Ingi I Kasjana, powinna jej pomóc, a przynajmniej poprawić humor, dzięki wszystkim w imieniu własnym, Karoliny i oczywiście maluchów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 20.07.07, 06:14 nastka_19 napisała: > Asidoo jeśli można Twoja wypowiedź pokaże jutro Karolinie - mamie Ingi I > Kasjana, powinna jej pomóc, a przynajmniej poprawić humor, dzięki wszystkim w > imieniu własnym, Karoliny i oczywiście maluchów pozdrawiam Nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 20:52 Niemądre komendarze, lepiej kreować trendy niż podążać za nimi. Kasjan i Letycja bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 19.07.07, 22:32 gaudencja napisała: > Niemądre komendarze, lepiej kreować trendy niż podążać za nimi. Kasjan i > Letycja bardzo mi się podobają. > dobrze, że dużo ludzi myśli podobnie jak ty, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 20.07.07, 00:41 Mnie się bardzo oba podobają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Inga Letycja, Kasjan Filip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:11 Wg mnie super imiona! Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 20.07.07, 09:27 wg mnie fajne, ale letycje wybralabym na pierwsze -zestaw: letycja inga i kasjan filip bardziej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 21.07.07, 11:28 moja zapytanie chyba chodź trochę pomogło, dziadkowie po przeczytaniu doszli do wniosku, że te imiona może rzeczywiście nie są złe, skoro innym się podobają i wczoraj nastąpił przełom,, po raz chyba pierwszy powiedzieli do wnuków po imieniu, bo jak dotąd zwracali się chłopiec, dziewczynka , czy bliźniaki i temu podobne, było to już nie do wytrzymania, a tu wczoraj " to może my położymy Kasjana i Ingę" - normalnie mnie zatkało DZIĘKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: Inga Letycja, Kasjan Filip IP: *.chello.pl 22.07.07, 05:41 A dlaczego mnie kojarzą się z telenowelą wenezuelską?????( Letycja i Kasjan) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 22.07.07, 23:09 Gość portalu: Gracja napisał(a): > A dlaczego mnie kojarzą się z telenowelą wenezuelską?????( Letycja i Kasjan) Trudno powiedzieć; moze oglądasz telenowele wenezuelskie? Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 22.07.07, 11:20 Podobają mi się te imiona, ale zamieniłabym kolejność; na pierwsze dla dziewczynki wybrałabym Letycja. A Kasjan-fantastycznie. Choć nigdy nie przyszło mi ono do głowy, jako ewentualne imię dla mojego synka, jednak podoba mi się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 22.07.07, 11:22 Mnie tylko męski się podobają, Filip bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 22.07.07, 11:21 I oczywiście, dziadkami nie przejmowałabym się. Przejdzie im. A dzieciom wybierają imiona rodzice, dziadkowie powinni zaakceptować wybór rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Inga Letycja, Kasjan Filip 22.07.07, 11:28 Zgadzam się z nati_28 . Dziadkowie mieli już okazję- czas na Was! Odpowiedz Link Zgłoś