Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:55 Oto imiona znanego z telewizji kucharza Jak Wam sie podobają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:58 Mnie bardzo podoba sie ten zestaw imion A co z Paskalem w Polsce ? Czy to imie nadawalne , ze sie tak wyraze ? Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki 10.08.07, 10:02 Pewnie niedługo będzie... Albo już jest. A Pascal to Paschalis chyba po polsku?... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki 10.08.07, 10:33 NIe podobaja mi się raczej. Pascal to Paschalis - w tej wersji mi się podoba. pl.wikipedia.org/wiki/Paschalis Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki 10.08.07, 11:08 Viktor mi tu bardzo zgrzyta. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki 12.08.07, 18:18 Nie podobają mi się. Tzn. Pascal owszem, ale nie w Polsce i nie z polskim nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Pascal Viktor Raymond Brodnicki 12.08.07, 18:39 ...hrabia na Valgodesco i prałat papieski palatynatu Bęcwalonii. A ostatni niech zamknie drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś