Gość: rybka Nemo IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 23.10.07, 15:18 Po dluzszej debacie nad Karolem, zdecydowalismy sie na Gabriela ( chwilowo z przydomkiem Pchelka - baaaardzo kopie ). Anastazja/Ligia musi poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Gabriel 23.10.07, 15:39 Gabriel to śliczne imię. Podoba mi się znacznie bardziej niż Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Gabriel IP: *.nat.tvk.wroc.pl 23.10.07, 23:16 zdecydowanie ładniejsze od Karola i na pewno mniej popularne Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: Gabriel 24.10.07, 00:09 podoba mi sie i jedno i drugie Karol to moj maz - a chcialam dac na imie tak ewentualnemu Synkowi Gabriel - ma miec na imie Synek kolezanki podazaj za glosem serca - mow do brzucha roznorako i stwierdz sama co Ci pasuje i nie zapomnij sie nam pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gabriel 24.10.07, 20:01 Moja pierwsza córka miała byc Gabrielem,mimo mocnego oporu ze strony rodziny. Ale ja wiedziałam swoje - mieć za patrona archanioła to nie byle co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Gabriel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:42 Gabriel zawsze srednio mi sie podobał, ale wsrod wszystkich Jakubów, Kacprów i Mateuszów to naprawde swietny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś