Gość: kika IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.11.07, 05:54 pomozcie sie zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: Emil Jan czy Emilian-pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:30 Witaj. Lepiej Emilian, bo Emil Jan i tak zlewa sie w jedno imie i wychodzi Emilian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Emilian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 10:08 Brzmi bardzo elegancko i dostojnie. Emil jest za krótkie brzmi tak jakoś jakby było niedokończone. Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: Emil Jan czy Emilian-pilne 23.11.07, 11:14 Emil tak i to bardzo ale bez Jana, a jesli juz... to lepiej Emilian. Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Emil Jan czy Emilian-pilne 23.11.07, 12:42 Bardziej podoba mi się Emil, ale połączenie Emil Jan może się zlewać w Emiliana. Wybrałabym Emila, ew. pomyślałabym jeszcze nad drugim imieniem (czy tylko Jan wchodzi w grę?) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Emil Jan czy Emilian-pilne 23.11.07, 17:22 Bardziej podoba mi się Emil Jan. W końcu i tak na codzień używa się tylko pierwszego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Emil Jan czy Emilian-pilne IP: *.dsl.club-internet.fr 23.11.07, 19:06 EMILIAN Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Emil Jan czy Emilian-pilne 23.11.07, 21:21 Mi sie bardziej podoba Emil, na drugie bym dala inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika dziekuje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.11.07, 21:35 od jakiegos czasu pokochalam wrecz imiona Emil i Emilian,sama nie wiem ktore bardziej.Dzisiaj musielismy z mezem podjac ostateczna decyzje co do wyboru imienia naszego syna. Mimo staran nie udalo mi sie przekonac go do mojego faworyta.Stanelo na Julianie(szkoda,ze tak ostatnio popularne) Mimo wszystko jeszcze raz piekne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: dziekuje 23.11.07, 22:21 Julian nawet bardziej mi się podoba niż Emil. Gratuluję dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Emil Jan czy Emilian-pilne 23.11.07, 22:20 Emil Jan Korzeniowski a Emilian Nowak, wszystko zalezy od nazwiska..... Odpowiedz Link Zgłoś