badia 26.08.03, 16:50 Antoni Franciszek Grzegorz Hubert Ignacy No właśnie co sądzicie o wymienionych wyżej imionach. Mnie zależy, żeby nie były ani zbyt częste ani zbyt rzadkie no i oczywiście ładne dla dorosłego faceta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agewli Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 26.08.03, 18:46 Mnie podobaja sie wszystkie wymienione przez Ciebie imiona, swoim klasycznym brzmieniem bardzo trafiaja moj gust. > Antoni > Franciszek > Grzegorz > Hubert > Ignacy Najbardziej jednak przemawiaja do mnie Antoni i Hubert. Aczkolwiek Franciszek tez zyskuje moje duze poparcie, mam nawet na roku szalenie sympatycznego kolege o tym imieniu i wydaje sie byc zadowolony PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
ula1001 Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 26.08.03, 21:04 mnie sie bardzo podoba Hubert... Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 27.08.03, 01:30 Hubert, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
procenka hubert 27.08.03, 02:58 hubert podoba mi sie najbardziej franciszek i antoni sa ostatnio dosyc popularne. pozdrawiam iza mam wujka huberta, starego kawalera, w stylu giedroycia i gombrowicza. robi pyszny kompot z gruszek Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: hubert 27.08.03, 12:06 Czesc ! Ja tez jestem za Hubertem . Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 27.08.03, 20:59 Hej. Wg mnie : Grzesiu albo Hubercik. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Ignacy 27.11.03, 22:04 badia napisała: > Ignacy Znam trzynastoletniego Ignacego. Imie budzilo na poczatku kontrowersje, bo jest staromodne, ale rodzina szybko sie przyzwyczaila. Polecam, bo naprawde pasuje do niemowlaka (wiem cos o tym), nastolatka, o doroslym facecie, nie ma co wspominac. Mowimy na niego: Ignac, Ignaś. Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Ignacy 28.11.03, 10:52 Też bym była za Ignacym. Na drugim miejscu Grzegorz. Wprawdzie Franciszek i Antoni też są bardzo ładne, ale ostatnio zbyt popularne. Jak dla mnie Hubert odpada. Pozdrawiam, Marcsi P.S. Szczekuszko, pisałaś skąd bierzesz informacje o tym ile osób w Polsce nosi dane imię, ale jakoś nie mogę odnaleźć tego postu. Czy mogłabyś napisać jeszcze raz? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Słownik imion 28.11.03, 11:25 P.S. Szczekuszko, pisałaś skąd bierzesz informacje o tym ile osób w Polsce nosi > > dane imię, ale jakoś nie mogę odnaleźć tego postu. Czy mogłabyś napisać jeszcze > > raz? Z góry dziękuję. Pewnie, to zadna tajemnica. Najpierw moj chlopak kupil mi "Nasze imiona" Jama Grzeni, a pozniej juz sama sobie kupilam "Slownik imion" tego samego autora. Slownik kupilam w merlinie, chyba za 24 zeta Ksiazka zawiera spis najpopularniejszych imion od 1991 do 2000, a takze kalendarium imieninowe. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Ignacy 28.11.03, 11:54 Tez jestem za Ignacym. Najmniej podoba mi sie Hubert i Grzegorz. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 27.11.03, 23:57 Antoni -3 Franciszek-5 Grzegorz -1 Hubert-2 Ignacy-4 Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 28.11.03, 11:19 pozdrawiam serdecznie zdecydowanie Hubert (mały Bercik) causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 28.11.03, 11:26 badia napisała: > Antoni > Franciszek wg mnie te dwa imiona są piękne Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 28.11.03, 22:46 ANTONI!!!! Antoś, Antek.... bardzo ładne Odpada w przedbiegach Hubert. Raczej nie Grzegorz i Ignacy. Franciszek tak, ale nie aż tak jak Antoś. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz975 Re: Wybierzcie jedno imię dla chłopczyka 03.12.03, 08:54 Zdecydowanie Grzegorz, imie pasuje zarówno do małego chłopca - Grześ,Grzesio, do nastolatka jak i dorosłego faceta Odpowiedz Link Zgłoś