ariana1 25.04.09, 14:52 Czyli kiedy zaczną obowiązywać nowe zasady na forum? Te odnośnie obowiązkowego logowania? Czas już chyba najwyższy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Moderatorki! 25.04.09, 14:58 Pierwszy raz usiłowałam załatwiać sprawę drogą "służbową", a nie po znajomości i oto widac, z jaką to się odbywa szybkością Spróbuję zadziałać w poniedziałek (w weekend najwyższe grona odpoczywają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Moderatorki! IP: 80.48.4.* 25.04.09, 15:02 a dlaczego to mają obowiązywać jakieś nowe zasady.Przecież trzeba przeprowadzić referendum,a tu są określone terminy.Te młode mamy to mają pomysły.Ciekawe czy w domu też są takie bojowe.Jak znam życie to takie szare myszki.Zamiast wyjść ze swoim "Misiem"do galerii,pokazać się to nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Moderatorki! 25.04.09, 15:58 Gość portalu: antek napisał(a): > a dlaczego to mają obowiązywać jakieś nowe zasady. Dlatego, że panuje co do nich dość powszechna zgoda wsród użytkowników oraz jednomyślność moderatorek. Skoro uporczywie nie chcesz założyć stałego nicka, bedziemy musiały zmienić zasady forum. Tak męczącego trolla nie było na nim jeszcze od początku istnienia "Imion dla dzieci", a potem "Wszystko o imionach". Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 OK:) 25.04.09, 16:09 Masz rację: wyjątkowo uciążliwy egzemplarz nam się trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: OK:) IP: 80.48.4.* 25.04.09, 17:08 super,że będą nowe zasady.Bardzo dobry pomysł Moderatorek i nawet zgodny.Ta zgodność jest budująca.Mam pomysł na roboczą nazwę- Antkowe Forum albo Felkowe czy coś w tym stylu.Bardzo to dowartościuje elitarnych uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: OK:) 25.04.09, 17:41 Obecna nazwa jest powszechnie akceptowana, a jeśli ci nie odpowiada nazwa bądź atmosfera, załóż sobie uprzejmie inne, lepsze forum. Nie widzę powodu, dla którego miałybyśmy się dostosowywać do widzimisię jakiegoś użytkownika, który ledwo co się pojawił, postanowił nam urządzić życie po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: OK:) IP: 80.48.4.* 25.04.09, 18:36 bo najlepsze jest towarzystwo wzajemnej adoracji,obłudy i fałszu,ale elitarne choćby w imionach.Z tego Forum - poziom młodych mam to max stare hinduski lub filipinki. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: OK:) 26.04.09, 08:47 skoro dla ciebie takie jest najlepsze, to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek [...] IP: 80.48.4.* 25.04.09, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek [...] IP: 80.48.4.* 25.04.09, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneskw Re: Moderatorki! 25.04.09, 18:17 Ja głównie czytam, ale i tak zawsze zalogowana. Same zalety Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga też czekam na nowe zasady 26.04.09, 17:53 by sobie wygasić co bardziej głupawych trolii. Odpowiedz Link Zgłoś