ania-on-line 04.06.09, 12:56 Czesc. Może macie jakieś propozycje imion które pasowałyby do nazwiska - TERESZKIEWICZ. Najlepiej jakieś krótkie. Z góry dzięki za pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Jakie imię? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 13:07 Julia, Anna, Maja, Agata, Dalia, Sandra, Laura, Monika Marek, Rafał, Tomasz, Bartosz, Piotr, Paweł, Patryk, Filip, Fabian, Marcel, Michał, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jakie imię? IP: *.chello.pl 04.06.09, 16:25 Nikoletta Piękne !! choć i tak wszyscy będą mówić na nią Nikola to Nikoletta pięknie brzmi !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Jakie imię? 04.06.09, 13:31 odrzuciłabym wszystkie zawierające sz, cz, r. Za dużo będzie razem z nazwiskiem Może Maciej, Michał, Józef, Leon, Paweł - z tych bardziej tradycyjnych na początek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-on-line Re: Jakie imię? IP: *.171.195.75.static.crowley.pl 04.06.09, 13:57 wolałabym jakieś bardziej nowoczesne imię.Może bardziej oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla81 Re: Jakie imię? IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 14:17 Mikołaj, Oskar, Natan, Adam, Michał, Hubert, Dionizy... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imię? 04.06.09, 22:37 Marceli Tereszkiewicz Gracjan Tereszkiewicz Nikodem Tereszkiewicz Aleksy Tereszkiewicz Iwo Tereszkiewicz Cyprian Tereszkiewicz Samuel Tereszkiewicz Ariel Tereszkiewicz Beniamin Tereszkiewicz Ksawery Tereszkiewicz Lucjan Tereszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Jakie imię? IP: *.171.195.75.static.crowley.pl 04.06.09, 14:18 Ja bym proponowała ALAN. Odpowiedz Link Zgłoś
belle_amie Re: Jakie imię? 04.06.09, 14:21 z takich co mi się podobają to pasują mi Maciej, Marcin, Bruno, Jan, Natan(iel), Ignacy, Bogumił Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Jakie imię? 04.06.09, 15:38 Krótkie, powiadasz? Marek Tereszkiewicz Leon Tereszkiewicz Adam Tereszkiewicz Kamil Tereszkiewicz Witold/Wit Tereszkiewicz Jan Tereszkiewicz Faktycznie nie bardzo pasują imiona z t, r, sz - za dużo wtedy tych dźwięków, np. mój ulubiony Piotr: końcówka + nazwisko trudno wymówić. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Jakie imię? 04.06.09, 16:08 Bardzo ładne nazwisko i sporo imion pasuje. Proponuję następujące: Wojciech, Witold, Aleksy, Jerzy, Gustaw, Edward, Emil. Ale najbardziej podobałby mi się Szymon. I wcale nie przeszkadza mi powtarzające się "sz". Wręcz przeciwnie, uważam że tworzy się z tego ładne zestawienie. Szymon Tereszkiewicz Miodzio! I proszę, tylko nie Alan! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Jakie imię? 04.06.09, 16:38 Wojciech, Marceli(i), Anatol, Fabian Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Jakie imię? 04.06.09, 18:09 Cos mniej standardowego powiadasz ?? Super Ignacy Tereszkiewicz - moim zdaniem bombowy zestaw Cyprian Tereszkiewicz Dorian Tereszkiewicz Emilian Tereszkiewicz Flawian Tereszkiewicz Gaspar Tereszkiewicz Hubert Tereszkiewicz Maksym Tereszkiewicz Malkolm Tereszkiewicz Norman Tereszkiewicz Tobiasz Tereszkiewicz cos sie spodobało ? Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: Jakie imię? 05.06.09, 13:59 A mnie się zdaje, że Bruno ślicznie tu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś