mirejlle Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 22.07.09, 22:46 GRATULUJĘ i życzę cierpliwości i siły! Z proponowanych widzę: Jaśmina, Gloria, Juliana. Od siebie dokładam pod rozwagę: Jagoda, Dominika, wiktoria - choć popularne to piękne, Aurelia zamiast Aurory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.mtm-info.pl 23.07.09, 10:35 A ja proponuje : Milena , Gabriela , Luiza. Odpowiedz Link Zgłoś
generalizacja Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 23.07.09, 13:43 moja propozycja to: Julianna, Michalina i Milena (ewentualnie Jaśmina) Gratuluję z całego serca! =) Fajny babiniec będziesz miała =) I koniecznie daj znać jakie wybraliście imiona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czbvmk., Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 213.25.144.* 24.07.09, 19:03 Ja również proponuję Milenkę (śliczne imię),Gabrysię i Luizę.Reszta z tego zestawu to jakaś stara i dziwna.Jak już to możesz im tak dać na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.compower.pl 24.07.09, 13:08 Gratuluję! Oczywiście na pierwszym miejscu Juliana (sama mam na imię Julia i lepiej być nie mogło), Michalina i Gabriela!Zresztą najważniejsze, żeby pasowały do nazwiska.Trzy szczęścia na raz!Gratuluje i życzę dużo sił w wychowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka 4 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.121.* 24.07.09, 21:01 Gratulacje z potrójnego szczęścia. Z imion , które wymieniłaś to: Małgosia, Michasia no i może Gabrysia.Chociaż ja bym dała trzeciej dziewuszce Marysia. Mnie osobiście podobają się polskie, ładnie brzmiące imiona , które fajnie można zdrobnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.as.kn.pl 26.07.09, 22:25 Z podanych przez Ciebie wybrałabym : Julianna, Gabriela i Michalina. Gdybym to ja miala miec 3 dziewczynki, byłyby: Marysia, Anielka i Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 26.07.09, 22:35 Z podanych przez przyszłą mamę ostatnich propozycji: na tak: Małgorzata, Matylda, Roma, Konstancja, Kornelia, na nie: Jowita, Judyta, Gracjana, Edwina Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 27.07.09, 23:08 Julianna, Konstancja, Honorata, Florentyna, Berenika, Anastazja, Marcelina, Marcjanna, Matylda, Michalina, Gabriela pozdrawiam i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
ania_jubi Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 29.07.09, 12:30 Juliana Jaśmina Stella - moje zamiast Stelli - Aniela Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.09, 14:49 roponuję zdecydowanie proste , bezpretensjonalne ; ewa, ania ,ola,tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.inetaccess.pl 31.07.09, 15:09 Julianna, Waleria, Michalina/Florian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pala Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.chello.pl 03.08.09, 09:34 Ja bym wybrała Julianna, Luiza i Michalina bo są bardziej nowoczesne ewentualnie Milena. Odradzałabym Walerie, Flore i Eleonore. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 03.08.09, 11:55 Eleonora, Gabriela, Gloria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.tktelekom.pl 04.08.09, 23:11 Michalina, Gabriela, Julia.. jeszcze są fajne : Agnieszka, Sara, Ola, Iga, Maja, Wanda.. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 05.08.09, 23:09 Jeżeli podoba Ci się imię Julianna, to może : Julianna , Marianna, Lilianna Ja osobiście zamiast Julianny wolała bym Julię, ale to Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.devs.futuro.pl 06.08.09, 16:58 Julianna -Super Aurora - nie Michalina - Marcelina ladniej Jaśmina - nie Gloria - nie Milena - OK Waleria - ciekawe Elwira - nie Flora - moze Laura? Luiza - OK Dagmara - nie Eleonora - ciekawe Gabriela - nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.69.* 12.08.09, 14:56 Gloria, Waleria i Gabriela. Daj znać na forum jak urodzisz i jakie daliście imionka swojej <trójeczce> (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 83.1.88.* 06.08.09, 18:54 z imion które wybraliście najładniejsze to Luiza. Mnie osobiście cała reszta się nie podoba, a już szczególnie Julianna. Lepiej Julia.Gdybym ja miała trojaczki-dziewczynki bybły by to : Zuzanna , Laura, Izabella. A dla chłopczyka Oskar, ewentualnie Łukasz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ollyvyya Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.124.* 09.08.09, 12:57 Propunuję: Julianna, Gloria i Luiza. lub: Julianna, Gloria i Bartłomiej/Bartosz (Bartek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówka Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.124.* 09.08.09, 13:15 Ja gdybym urodziła trojaczki nazwała bym je: Magdalena, Aleksandra i Joanna (Magda, Asia i Ola). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.19.* 10.08.09, 11:48 Do mnie do szkoły to chodziły trojaczki jednojajowe! Co na nie spojrzałam to oczopląsu dostawałam....nigdy ich nie zapomnę, poczekaj..a ich imiona to Olga, Patrycja i Edyta. Pozdro dla ciebie i maluszków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawiedzona Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.69.* 12.08.09, 15:23 Elo, wpadłam na to forum przez przypadek i po kolei czytałam pytania, w końcu wlazłam na twoje i gdy przeczytałam wasze propozycje imion złapałam się za głowę!! kasia31s czy chciałabyś mieć któreś z tych imion eleonora, gloria, roma, romana, romualda ?? Jeżeli nazwiecie dzieci np: Roma, Eleonora i Flora, bardzo je skrzywdzicie!! No ale cóż to przecież wasze dzieci, ok...luz, luz. Ale czy nie moglibyście wybrać czegoś bardziej nowoczesnego?? Oto moje propozycje, jeżeli się nimi choś lekko pokierujecie to proszę, jeżeli nie trudno. Marika, Nikola, Oliwia. Wiktoria, Klaudia, Oliwia. Nicole, Noemi, Cornelia. Marika, Noemi, Nicole. Sylwia, Nicole, Kaja. Michalina, Nikola i Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalenia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 213.25.120.* 12.08.09, 15:45 Widzisz, droga Nawiedzona ... O gustach podobno sie nie dyskutuje, każdy ma jaki ma. Imiona retro są bardzo na czasie i są naprawde śliczne. Zarówno Roma, Eleonora jak i Flora to piękne imiona ! Z kolei podane przez Ciebie to szczyt pretensjonalności ! >Sylwia, Nicole, Kaja Rewelacyjny zestaw, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawiedzona Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.84.* 13.08.09, 12:45 Droga Dalenio ! Jak sama podkreśliłaś w swojej wypowiedzi o gustach się nie dyskutuje, natomiast ty skrytykowałaś mój gust podają zestaw Sylwia, Nicole, Kaja <to są piękne imiona> wiesz mam na tyle klasy żeby wiedzieć że nie wolno krytykować kogoś jeśli samemu nie jest się lepszym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalenia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 213.25.120.* 13.08.09, 13:55 Skoro nie wolno krytykować, to dlaczego tak skrytykowałaś wybór przyszłej Mamy ? Jedno zaprzecza drugiemu Oczywiscie mogą podobać ci się Sylwia, Nicole i Kaja, ja Ci nie zabronie Tak samo wyraziłam swoją opinie jak Ty wyraziłaś swoją To tyle mam do powiedzenia na ten temat, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 16.08.09, 00:23 > Marika, Nikola, Oliwia. > Wiktoria, Klaudia, Oliwia. > Nicole, Noemi, Cornelia. > Marika, Noemi, Nicole. > Sylwia, Nicole, Kaja. > Michalina, Nikola i Maja. O matko z córką... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja do 1niulek2 16.08.09, 12:38 Zmniejsz sygnaturkę - nie powinna przekraczać wysokości 4 linijek tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: do 1niulek2 16.08.09, 22:59 Julianna, Michalina, Gabriela - mozna zdrabniac - Julia, Misia i Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINIKHGSDFG [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jovasia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 13.08.09, 10:52 Jeżeli podoba Ci się imię Julianna, to spośród podanych przez Ciebie imion wybrałabym: Julianna, Gabriela, Michalina A moja propozycja to: Laura, Luiza, Lidia (lub Lilianna) Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
1niulek2 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 16.08.09, 00:13 Lena, Amelia, Idalia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.76.* 16.08.09, 11:55 A co myślicie o: Aniela, Apolonia i Anatola, lub: Tatiana, Teresa i Tamara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria s12 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 94.254.139.* 18.08.09, 12:48 Proponuję: Marcelina (Marcysia), Marianna (Marysia) i Maurycja (Maurysia). A ja swoje trojaczki nazwałabym Weronika, Klaudia i Elwira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.110.* 19.08.09, 14:02 Gloria, Florentyna i Eleonora, czyli zaj***ste trio; >Glorka, Florka i Norka. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_2 Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 19.08.09, 14:46 Julianna, Kornelia, Stella Pozdrawiam i duuużo siły życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki 19.08.09, 22:18 > "3" Łoj, trochę straszno! Dużo siły życzę.... A jeśli chodzi o imiona, to przede wszystkim Roma (w tej formie)!!!!!!!!!! A do niej może Jowita i Florentyna / Flora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.mobile.playmobile.pl 20.08.09, 11:53 Ewa, Marta i Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffanatyczka Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 19:03 i wybralas juz jakies trzy imiona?? ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINIKHGSDFG Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 13:56 Patricia (czyt. Patrisia) Dominique (czyt. Dominik) Jessica (czyt. Dżesika) lub Nicolette (czyt. Nikolet) Yasmine (czyt. Dżasmin) Racheal (czyt. Rejczel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawiedzona-powrót [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.8.* 29.08.09, 10:02 Ja jak większość postawię na Gabriela, Julianna i Michalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 89.108.246.* 25.09.09, 16:17 Wanda, Anastazja i Maria Ellena. Gratulacje ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki IP: 188.33.76.* 31.08.09, 12:05 Ja zaproponowuje Rita, Marie i Sophia. Odpowiedz Link Zgłoś