itsola 23.12.03, 15:12 Kochane Dziewczyny! "Gdy na niebie wigilijnym,pierwsza gwiazdka zaswieci. Gdy w spokoju do stolu zasiadziecie, Niech z koleda przyplyna do Was te zyczenia: ZDROWIA,MILOSCI oraz wszelkiej obfitosci W duchu Swiat Bozego narodzenia." tego wszystkiego chcialabym Wam wszystkim zyczyc Ola z rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 15:40 Kochana Olu!! dzieki za zyczenia! Ja tez sie dolaczam i zycze wszystkim spokojnych, cieplych Swiat i radosci ze wspolnie spedzanych chwil! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 16:21 Kochane Dziewczyny, Życzę Wam wszystkim spokoju, pogody ducha, rozwiązania wszystkich problemów i dużo miłych chwil w gronie rodzinnym. Bardzo Was ciepło pozdrawiam i do usłyszenia po Świętach. Marcsi Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 16:28 Dla Wszystkich Was życzenia, Świąt pełnych ciepłych uścisków, niespodziewanych niespodzianek, niewywracalnej choinki, oraz gwiezdnej ciszy. w Nowym Roku 2000 cztery, odkrycia nowych umiejętności, rozwiązania nierozwiązywalnych zadań i miłości od badziula Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 17:05 Do życzeń dołączam się również ja, czyli Martyna, z mężem Michałem i córeczkami Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 22:41 Radosnych wit Bozego Narodzenia przepenionych spokojem, miloscia i rodzinnym cieplem. Madzia, Rafcio i Nataniel Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 22:43 Przepraszam, czcionka polska mi uciekla. Radosnych Swiat Bozego Narodzenia przepelnionych spokojem, miloscia i rodzinnym cieplem. Wam wszystkim kochane!!! Madzia, Rafcio i Natanielek Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Zyczenia Swiateczne !! 23.12.03, 22:51 Zajrzyjcie tutaj, to jest cudne !!! www.millan.net/funp/100/deerz2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Zyczenia Swiateczne !! 24.12.03, 12:08 Dziewczynki! Ja się też przyłączam do życzeń , między pieczeniem piernika i sernika Spełnienia marzeń i duuuuuuużego wora z prezentami pod choinką. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś