Gość: WP IP: 83.1.116.* 02.11.08, 15:31 Przeczytałem na Tarnobrzeg info o poborze do wojska w listopadzie.Jakie są wasze opinie bo z tego co wyczytałem to większość poborowych jest szcześliwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marco Re: Pobór do Wojska IP: 212.160.160.* 02.11.08, 16:56 Czasy są takie że kaleków do wojska nie biorą a jak ktoś już tam idzie to wie po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Pobór do Wojska IP: 83.1.116.* 02.11.08, 17:27 Od zawsze były takie czasy że do wojska nie brano kalek ale tylko kalek fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pobór do Wojska IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.11.08, 16:16 >Od zawsze były takie czasy że do wojska nie brano kalek ale tylko kalek fizycznych.< Tutaj można polemizować. Żadne dziecko lekarzy nie poszło do wojska bo są "schorowani" a takich co to na co dzień naprawdę mają dolegliwości po złamaniach, operacjach itp. targali przy byle poborze. Wydaje mi się to czasami nawet normalne bo tam gdzie się zaczynało wojsko tam kończyło się logiczne myślenie! Jeżeli nie chcecie wiązać się z wojskiem na stałe to uciekajcie jak najdalej od niego. Jeżeli jednak zamierzacie tam pracować to zaczynają pojawiać się pozytywne symptomy (czytaj uzawodowienie) i odchodzenie z wojska części tych starych wyjadaczy, oliwiarek, prymitywów itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Pobór do Wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 22:55 to cie wojsko dobrze wyr....o Odpowiedz Link Zgłoś
zazuzizazuzaj Re: Pobór do Wojska 03.11.08, 07:58 nie kolego,ja pooprostu moge olac sluzbe , bo nie bylem, bo to strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Pobór do Wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 09:05 no to kolego pisz normalnie ze strata czasu a nie od razu ze masz wojsko w d..., dla mnie to tez strata czasu i luka w zyciorysie, bardzo sie kombinowalo zeby do wojska nie wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Pobór do Wojska IP: 83.1.116.* 03.11.08, 15:05 No i poszło do woja najsłabsze ogniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Pobór do Wojska IP: 83.1.119.* 03.11.08, 20:14 nie jest szczesliwa bo wku nisko wszystkich wciela jak leci zonatych i dzieciatych bo se normy nie wyrobilo,a zwlaszcza kpt orlowski tam przoduje ktory na wszystkim sie zna (bynajmniej on tak mysli)i chyba nie trza go z bledu wyprowadzac bo mozecie miec cieplo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Pobór do Wojska IP: 83.1.116.* 03.11.08, 22:01 Kapitan Orlowski czy to nie przypadkiem mąż Teresy Orlowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Pobór do Wojska IP: 83.1.116.* 03.11.08, 22:28 Ale nie jaki Noah sieje propagandę na Tarnobrzeg.info widać że to jakiś trep a barany idą na rzeż. Odpowiedz Link Zgłoś