09.10.09, 19:04
oczywiscie po placzu,wyzwiskach i lamentach szpicli forumowych widac jak znowu
dostali w dooopsko.
Brawa dla Obamy,ktory jak widac nie traci nic na popularnosci swiatowej,ba
jest bardziej w cenie od skorumpowanych oszolomow,ktorzy dzien w dzien kpia z
pokoju na swiecie i marza o nowych zadymach.
way to go Mr.O.
Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: USA USA 09.10.09, 19:49
      wolna444 napisała:

>
      > I mnie ucieszyl ten Nobel ale tylko i wylacznie dlatego ze tak
      > rozsierdzil erecowcow big_grin

a ja uwazam,ze jest zasluzony a poza tym oczywiscie,ze sie ciesze. nie widze
      powodu do tego by przyklaskiwac kazdemu kto dostal te nagrode,ale w koncu ludzie
      maja prawo do swoich gustow. dziwi mnie fakt tak wielkiej nienawisci do
      kraju,bez ktoreh=go kurnik by nie istnial nawet 5 minut. to sie nawywa prawdziwa
      wdziecznosc najlepszego przyjaciela. nu powiem,ze typowe to dla tej kultury.
      wstyd i zenada,by to chore towarzystwo tak nienawidzilo ludzi inaczej myslacych.
      oni chcieliby zamienic swiat w swoj gulag.
      • marksistowski Obama bedzie miał trudnosci w USA.... 09.10.09, 20:17
        ... bo wyborca amerykanski jest infantylny i zdalnie kierowany .
        Mowie to ze smutkiem.
        • vicky17 Re: Obama bedzie miał trudnosci w USA.... 09.10.09, 21:14
          marksistowski napisał:

> ... bo wyborca amerykanski jest infantylny i zdalnie kierowany .
          > Mowie to ze smutkiem.

tak infantylny,ze wybral jego a nie starego oszoloma z mloda idiotka. lubie ten
          infantylizm.
          • andrewleonard Re: Obama bedzie miał trudnosci w USA.... 09.10.09, 21:22
            Wybrał to wybral. Ale obecnie elektorat poparcia mu odmawia, gdy
            przyszedl czas decyzji i pracy. Na szczescie Obama przez jedną
            kadencje może olewac durny elektorat i nie dbać o reelekcję.
            • vicky17 Re: Obama bedzie miał trudnosci w USA.... 09.10.09, 21:26
              andrewleonard napisał:

> Wybrał to wybral. Ale obecnie elektorat poparcia mu odmawia, gdy
              > przyszedl czas decyzji i pracy. Na szczescie Obama przez jedną
              > kadencje może olewac durny elektorat i nie dbać o reelekcję.

ciekawe wiadomosci dochodza cie w tym heLLu. jakos nie widze siedzac na miejscu
              by jego popularnosc spadala,by mial trudnosci z forsowaniem swych idei,ba
              widze,ze co chwila republikanskie postbuszowe oszolomy dostaja w doopsko,pomimo
              wielokrotnych wypraw do kraju niebieskiej gwiazdy.
              • andrewleonard Re: Obama bedzie miał trudnosci w USA.... 09.10.09, 21:37
                Nie jestem obecnie na Helu ale w Lourdes. Z wiadomosciami nie mam
                klopotu , gdyz moj motor home jest wyposazony w 90 centymetrową
                antene satelitarną, ktora pozwala mi odebrac 300 kanałow z 6-ciu
                satelitow
    • dana33 Re: USA USA 09.10.09, 21:08
      nie bardzo rozumiem, znow nie rozumiem, o czym ty piszesz rochellinska....
      gdziew ty widzisz ten placz, wyzywiska i lamenty?
      my sie smiejemy z glupoty swiata, a przede wszystkim robi sie nam lekko
      niedobrze widzac to committee nobelskie...

natomiast boje sie, ze znow sie obudzisz z reka w nocniku....

Even the Nobel committee’s citation does not pretend Barack Obama has actually
      achieved anything. Rather, it was given to him “for his extraordinary efforts to
      strengthen international diplomacy and cooperation between peoples.” That’s
      efforts, not achievements.

Michael Steele, chairman of the Republican National Committee, notes that Obama
      “won’t be receiving any awards from Americans for job creation, fiscal
      responsibility, or backing up rhetoric with concrete action.”

durna strasznie jestes....
    • marouder.eu U lewakow nie trudno o sympatie.. 09.10.09, 21:27
      ..wystarczy miec mahoniowa powierzchownosc, wyznawac islam i nawolywac innych do
      rozbrojenia.
      • vicky17 Re: U lewakow nie trudno o sympatie.. 09.10.09, 21:29
        marouder.eu napisał:

> ..wystarczy miec mahoniowa powierzchownosc, wyznawac islam i nawolywac innych d
        > o
        > rozbrojenia.

ale biali,prawicowi rasisci,plus ich koszer wspomaganie juz sie przejadlo
        kolego,co zreszta widac.
        swiat sie troche zmienil,czego na twej wsi chyba nie widac. no coz nastaw stoper
        bo znikam celebrowac. be back in an hour or so..

way to go Mr.O
    • hansgrubber Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:14
      Powiedzialas mi ze jestem kapusiem wiec to udowodnij.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,101260772,101272453,Vicky.html
      • andrewleonard wyky winem manuschwitz teraz pałe sobie... 09.10.09, 23:17
        .. zalewa z okazji Nobla Obamy
      • dana33 Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:18
        nu naprawde grubber.....
        co latasz za odpowiedzia?
        nie dostaniesz.... udaje ze nie widzi...
        przeciez to patologiczna klamczucha i nic udowodnic nie moze...
        pluje na ludzi na lewo i prawo.... tak juz ma...
        wszyscy o tym wiedza....
        • hansgrubber Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:21
          1. Jestem czlowiekiem doberej woli - poczekam na wyjasnienia.
          2. A potem zobacze.
          • dana33 Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:26
            nu, to czekaj....
            przygotuj sobie pare grubych ksiazek do czytania.... big_grin
          • andrewleonard grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 09.10.09, 23:33
            ha,ha,ha,ha
            • hansgrubber Re: grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 09.10.09, 23:36
              W tej sprawie wybaczcie mi naiwnosc. Pozdrawiam.
            • melord Re: grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 09.10.09, 23:56
              andrewleonard napisał:

> ha,ha,ha,ha

gruba bedzie robila za swiadka w sadzie?????......buuuaaaaahahahaha
              chciala robic kabaret w srode,nawet tytulu nie miala pod reka
              teraz jest jak znalazl.....gruba i grubby

kiedy premiera...bilet chyba dostanie za frajer... gruba,po starej znajomosci
              ..nie??
              • vicky17 Re: grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 10.10.09, 00:07
                melord napisał:

..gruba i grubby
                >
                > kiedy premiera...bilet chyba dostanie za frajer... gruba,po starej znajomosci
                > ..nie??

to raczej darmowy cyrk bb,spokosmile
                • melord Re: grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 10.10.09, 00:10
                  vicky17 napisała:

>
                  > to raczej darmowy cyrk bb,spokosmile

za darmo?? ....u zyda to wrecz nie mozliwe,ale u zydowki..kto wie?
                  • vicky17 Re: grubby, pozwij wyky do sądu o mowienie prawdy 10.10.09, 00:11
                    melord napisał:

> vicky17 napisała:
                    >
                    > >
                    > > to raczej darmowy cyrk bb,spokosmile
                    >
                    > za darmo?? ....u zyda to wrecz nie mozliwe,ale u zydowki..kto wie?

powiem jedno,ze szpagat kiepsko robia,ale woltyzerka im calkiem,calkiem
                    wychodzi. ma sie rozumiec z pasami bezpieczenstwa,bo inaczej pospadaliby na
                    grube 4 litery.
          • marouder.eu Czekaj tatka latka, az kobyle wilcy zjedza:)/nt 09.10.09, 23:36

• vicky17 Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:48
        hansgrubber napisał:

> Powiedzialas mi ze jestem kapusiem wiec to udowodnij.
        >
        poczytaj swoje wpisy bo tam dostales odpowiedz i nie spamuj na moich. masz w
        sobie cos z upierdliwosci stuknietej33.
        • marouder.eu Hehe, cala Rochella, cala ona:)/nt 09.10.09, 23:50

• dana33 Re: Hehe, cala Rochella, cala ona:)/nt 09.10.09, 23:55
            niezle..... smile
            grubber ma poczytac wlasne wpisy, w ktorych znajdzie odpowiedz rochellinskiej.....

jak zwykle.... logika oszalamiajaca, pare bluzgow i..... jak to sie u nas mowi:
            gur niszt mit gur niszt mit farfalach.... big_grin big_grin big_grin
        • hansgrubber Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:53
          Nie poczytaj. Dowod. I to w miare szybko.
          • vicky17 Re: Viki poprosze o odpowiedz 09.10.09, 23:57
            hansgrubber napisał:

> Nie poczytaj. Dowod. I to w miare szybko.

te koles miarkuj sie do kogo mowisz. umiesz czytac to sobie sam znajdz i to migiem.
            • marouder.eu Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jeszcze! 10.10.09, 00:00
              ..Hansi wzial cie za zwykla rozmowczynie, wazaca slowa, pamietaj!smile)
              • vicky17 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:03
                marouder.eu napisał:

> ..Hansi wzial cie za zwykla rozmowczynie, wazaca slowa, pamietaj!smile)

a co ty chcesz wazyc swoj stoper,czy hansika okulary? te widac sa za slabe by
                przejrzec 4 odpowiedzi jakie mu wpisalam na jego watku. ja rowniez mialam go za
                kogos inteligentnego a nie za slepego upierda.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,101260772,101274611,Re_zakladanie_knebla_.html?wv.x=2
                • dana33 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:18
                  nu rochellinska..... napisalas mu to czarno na bialym w tym watku i to dwa razy:

- na ciebie tez szkoda czasu,bo bawisz sie nie tylko w sternika forum,ale
                  rowniez i w kapusia. a to podla zabawa.

- jedyni,ktorzy nie daja tu pisac, to wszelkiej masci kapusie ,jak ty.

udowodnij w koncu..... to bede mogla pojsc spac.... big_grin big_grin big_grin
              • dana33 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:06
                ale mam zabawe..... i to w swiety szabes... big_grin big_grin big_grin
                • marouder.eu Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:11
                  Szczegolnie, jesli sie zwazy, ze Hansi zdawal sie byc w wielu sprawach
                  naturalnym sojusznikiem naszej Rochellismile)
                  • vicky17 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:16
                    marouder.eu napisał:

> Szczegolnie, jesli sie zwazy, ze Hansi zdawal sie byc w wielu sprawach
                    > naturalnym sojusznikiem naszej Rochellismile)

kotus ty wiesz ,ze ja milosci ani wsparcia nie szukam na forach..a ze czasem sie
                    z kims zgadzamy to nie powod bysmy od razu brudzia pili. sam wiesz po sobie
                    kolego,ze lepiej tu byc soba niz tuptac w dziwnych koalicjach. tobie one sa
                    konieczne by egzystowac,ja nie musze miec ani klezmerowskiej muzyki ani smetnego
                    jazzu by tu pisac co mysle.
                    • marouder.eu Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:18
                      Boziulko, a kto zasylal na FS klipy ze smetnym czesto jazzem, wlasnie?
                      • vicky17 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:21
                        marouder.eu napisał:

> Boziulko, a kto zasylal na FS klipy ze smetnym czesto jazzem, wlasnie?

mozna grac jazz i jazz,ten co ja slucham nie jest smetny,tylko dobry. mowie do
                        ciebie,ze nie potrzebuje by ktos mnie klepal po ramieniu. poza tym nastawiaj
                        stoper bo uciekam..be back in a while.
                        • dana33 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:24
                          grubber zamilkl.... znaczy sie, jak mowil niezapomniany remekkk:
                          poznal prawdziwe oblicze rochelliny.... big_grin big_grin big_grin
                          • marouder.eu Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:29
                            Urocze zjawiskosmile))
                            • dana33 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:35
                              alez oczywiscie.... i jaka poetycka, zauwaz.... piekna jesien nastraja ja
                              kolorowo.... big_grin big_grin big_grin
                              po prostu padlam....

nu, mozna isc spac.... ani nie udowodni, ani nie przeprosi.... big_grin
                              • marouder.eu Dobrej nocy, Danka:) 10.10.09, 00:41
                                Ja tu jeszcze chwile posiedzesmile
                                • vicky17 Re: Dobrej nocy, Danka:) 10.10.09, 01:53
                                  marouder.eu napisał:

> Ja tu jeszcze chwile posiedzesmile

no ona tez,chyba z dobra godzine zeby mylasmile
                                  trzymales czas i dla niej marudziu?
                  • melord Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:18
                    marouder.eu napisał:

> Szczegolnie, jesli sie zwazy, ze Hansi zdawal sie byc w wielu sprawach
                    > naturalnym sojusznikiem naszej Rochellismile)

w dzisiejszych czasach dominacji mamony(zmiana stron) trudno ocenic kto wrog a
                    kto sojusznik
                    • vicky17 Re: Nastepny kwiatek:) Dawaj Rochella, dawaj jesz 10.10.09, 00:23
                      melord napisał:

>
                      > w dzisiejszych czasach dominacji mamony(zmiana stron) trudno ocenic kto wrog a
                      > kto sojusznik

lepiej miec wrogow niz sojusznikow,bo sojusznik moze zawsze zostac twym wrogiem
                      a z wrogiem to sobie poradzimy spokosmile
                      cheers bo u nas piekna jesien a ta mnie nastraja kolorowo a nie forumowosmile
    • melord Re: USA USA 09.10.09, 23:33
      wolna444 napisała:

>
      > I mnie ucieszyl ten Nobel ale tylko i wylacznie dlatego ze tak
      > rozsierdzil erecowcow big_grin

jakbys mnie to z ust wyjela maglara....
    • vicky17 Re: USA USA 10.10.09, 20:19
      i pierwsze gratulacje jak zwykle cielo przekazywane od naszych najlepszych
      przyjaciol.
      nie ma to jak dozgonna przyjazn za nasze pieniadze.

"This is the first time the award is given for wishful thinking," said Danny
      Danon, a member of the Israeli parliament from the ruling Likud party. He has
      been critical of Obama's efforts to force Israel to freeze construction of
      Jewish settlements in the occupied West Bank.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka