Dodaj do ulubionych

komuch Miller

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 19:36
i jego fanclub Zycie.

Miller kupuje sobie samochod. Pisze to w swoim oswiadczeniu majatkowym.
Pare lat pozniej szmatlawiec Zycie pisze jak nastepne ograniczenie importu
uzywanych samochodow premier zrobil za to, ze kupil samochod.

Miller kupuje sobie paczke papierosow. Zapomina napisac to w swoim oswiadczeniu
majatkowym.
Pare lat pozniej szmatlawiec Zycie wyciaga super afere wyjasniajac swoim
madrym czytelnikom jak ostatnie niepodwyzszenie akcyzy na wyroby tytoniowe jest
w oczywistym zwiazku z tamta paczka petow.

itd.

I co robi prawica? Oczy swieca, rece klaszcza i mozdzek tym bzdurom wierzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Blong wredny premier IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 04:06
      a zgadnijcie dlaczego wprowadzil podatki od oszczednosci. No bo przeciez splaca
      kredyt i zadnych nie ma. Co za perfidia. Jakto, ze Zycie tego jeszcze nie
      napisalo. Powinien sie podac do dymisji za taka zbrodnie.
    • Gość: vinc Nawiedzony Blong IP: *.245.143.16.Dial1.SanJose1.Level3.net 08.02.02, 04:38
      Gość portalu: Blong napisał(a):

> i jego fanclub Zycie.
      >
      > Miller kupuje sobie samochod. Pisze to w swoim oswiadczeniu majatkowym.
      > Pare lat pozniej szmatlawiec Zycie pisze jak nastepne ograniczenie importu
      > uzywanych samochodow premier zrobil za to, ze kupil samochod.
      >
      > Miller kupuje sobie paczke papierosow. Zapomina napisac to w swoim oswiadczeniu
      >
      > majatkowym.
      > Pare lat pozniej szmatlawiec Zycie wyciaga super afere wyjasniajac swoim
      > madrym czytelnikom jak ostatnie niepodwyzszenie akcyzy na wyroby tytoniowe jest
      >
      > w oczywistym zwiazku z tamta paczka petow.
      >
      > itd.
      >
      > I co robi prawica? Oczy swieca, rece klaszcza i mozdzek tym bzdurom wierzy.

Witaj Blongu, czy naprawde masz jakies problemy ze zdrowiem(?), moze jednak
      zadzwon do dobrego lekarza.
      Nie wydaje mi sie , abys ostatnio byl wielce produktywny na tym forum, wiec czemu
      te zdrowotne problemy.
      Do niedawna mialem wyrobiona opinie (+) o Blongu, bylem jednak w bledzie, i to
      nie tylko w ocenie Blonga, ale i wielu innych adwersarzy.

zycze zdrowia i otwartych oczu na codzienne sprawy, a jest na czym oko oprzec.
      vinc...

• Gość: Blong rozbawiony Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 05:03
        Gość portalu: vinc napisał(a):

>
        > Witaj Blongu, czy naprawde masz jakies problemy ze zdrowiem(?), moze jednak
        > zadzwon do dobrego lekarza.
        > Nie wydaje mi sie , abys ostatnio byl wielce produktywny na tym forum, wiec cze
        > mu
        > te zdrowotne problemy.

Dziekuje za zapytanie u mnie ze zdrowiem wszystko w porzadku a jak u Ciebie?

> Do niedawna mialem wyrobiona opinie (+) o Blongu, bylem jednak w bledzie, i to
        > nie tylko w ocenie Blonga, ale i wielu innych adwersarzy.

a coz takiego sie wydarzylo??? Tak na marginesie pozytywna opinia o lewusie? Hmmm.

>
        > zycze zdrowia i otwartych oczu na codzienne sprawy, a jest na czym oko oprzec.
        > vinc...
        >

Alez jest na czym oko oprzec i dlatego mnie smieszy jak prawica proboje robic z
        muchy wielblada. A bo nie jest zdolna przytoczyc jakiekolwiek argumenty poza
        Miller wzial kredyt w banku Gudzowatego /i nic wiecej bo na nic innego nie ma
        dowodow wiec tylko gdyba/ to mi nie pozostaje nic innego jak sie nabijac z jej
        naiwnosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka