22.11.09, 12:10
opoublikowales list, ktory nie byl skierowany do ciebie, w kazdym razie napewno nie do ciebie jako cr00ta.... opublikowales go pod falszywa informacja, ze masz jakis moj list w ktorym wychwalam twoje jaja... odpisalam ci, ze nic takiego nie pamietam i mozesz ten list chwalacy twoje jaja opublikowac nawet bez adresu twojego, zebys nie musial ujawniac swojego imienia, bo ze do cr00ta nie pisalam to bylo mi jasne i o jajach nie pisalam nigdy do nikogo.... w liscie, ktory opublikowales tutaj nie ma slowa o twoich jajach...

wobec tego opublikuj ten list jeszcze raz, ale tym razem z adresatami, ot tak zeby wszyscy widzieli w koncu, do kogo ten list byl adresowany....

mysle, ze to najprostsza droga do znalezienia prawdy....

nu, i zobaczymy tez, czy masz jaja nie tylko do publikowania listow nie przeznaczonych do ciebie, ale rowniez do ujawnienia calej prawdy....
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: do cr00ta 22.11.09, 12:16
      Cos podobnego mu proponowalem tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,103290025,103312909,Re_gdzie_wasza_solidarnosc_z_cr00tem_.html
      ale mi nie odpowiedzial.wink

forum.gazeta.pl/forum/w,13,103290025,103312909,Re_gdzie_wasza_solidarnosc_z_cr00tem_.html
      • dana33 Re: do cr00ta 22.11.09, 12:22
        moze nie zauwazyl, bo wateczek zrobil sie dlugi, dlatego otworzylam teraz nowy,
        zeby nie musial dlugo szukac... big_grin

a tak na serio, pozarski... on adresatow tego list napewno nie opublikuje, bo
        wtedy wszyscy by zobaczyli, ze nie ma go wsrod nich... i cale jego klamstwo, ze
        dostal ode mnie list byloby jasne...
        i tak juz jest jasne, bo w tamtym wycietym watku mowa byla o moim liscie do
        niego chwalaca jego jaja, farsztejst? a w tym opublikowanym ani slowa o
        jajach... big_grin big_grin big_grin
        • pozarski Re: do cr00ta 22.11.09, 12:30
          Nie rozumiem w ogole skad ten rejwach i 200 postowy watek. List jest wg mnie jak
          najbardziej koszer, nie ma zadnej zmowy i konspiracji, chyba ze wojna z
          antysemitami jest pojmowana jako wojna zla z dobrem,a nie wrecz odwrotnie.
          Wszystko w ramach kultury judeo-chrzescijanskiej.wink
          • first.kanalia Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 12:38
            wojna z urojonym antysemityzmem,brudne metody,o tym nic.
            wszystkie chwyty dozwolone,dla jedynie slusznych wojownikow.
            • haszszachnat Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 12:47
              first.kanalia napisała:

> wojna z urojonym antysemityzmem,brudne metody,o tym nic.
              > wszystkie chwyty dozwolone,dla jedynie slusznych wojownikow.

Mialas znow bezsenna noc? Biedactwo znow jej sie wszystko pomieszalo. Przyszlas
              naladowac baterie czy moze lac oliwe na sztormowa wode?
              • first.kanalia Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 12:54
                haszszachnat napisał:

> first.kanalia napisała:
                >
                > > wojna z urojonym antysemityzmem,brudne metody,o tym nic.
                > > wszystkie chwyty dozwolone,dla jedynie slusznych wojownikow.
                >
                > Mialas znow bezsenna noc? Biedactwo znow jej sie wszystko
                pomieszalo. Przyszlas
                > naladowac baterie czy moze lac oliwe na sztormowa wode?

podyskutowac przyszlam ponoc to jest forum dyskusyjne.
                dzieki za troske, ostatnio spie bardzo dobrze))))
                • haszszachnat Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 12:57
                  first.kanalia napisała:

> dzieki za troske, ostatnio spie bardzo dobrze))))

Na zimne dmucham. Wiesz, ze emocje sa szkodliwe a w takim watku oberwac mozna
                  kiedy sie miedzy gorzalka a zakaska znajdziesz a wtedy nie zmruzysz oka do rana
                  wlasnie.
                  • first.kanalia Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 13:00
                    haszszachnat napisał:

> first.kanalia napisała:
                    >
                    > > dzieki za troske, ostatnio spie bardzo dobrze))))
                    >
                    > Na zimne dmucham. Wiesz, ze emocje sa szkodliwe a w takim watku
                    oberwac mozna
                    > kiedy sie miedzy gorzalka a zakaska znajdziesz a wtedy nie
                    zmruzysz oka do rana
                    > wlasnie.

jeszcze raz dzieki za troske.ee tam jakie emocje.ale watki fajne sa
                    a ile sie mozna dowiedziec....
                    • haszszachnat Re: wojna z antysemityzmem 22.11.09, 13:05
                      A coz to za wiedza jesli w wiekszosci oparta na 'gownoprawdzie'smile
                      Lepiej poczytac sobie dobrego ebuka, ktorych sporo w necie jest.
          • dana33 Re: do cr00ta 22.11.09, 12:44
            alez oczywiscie, ze list jest w porzadku... nie ma z nim zadnego problemu i
            administracja, ktora znala i czytala to forum wiedziala o tym....
            chodzi o dwie fundamentalne wg mnie sprawy:

- opublikowanie listu prywatnego ze skrzynki pocztowej...
            - skad cr00t mial wogole ten list? wlamal sie na to forum? dostal od jednego z
            forumowiczow ten list?

i publikacja listu ze skrzynki pocztowej nie zaadresowanej do publikujacego i
            bez zgody innych adresatow jest naruszeniem prawa tajemnicy poczty i wlamanie
            sie na forum jest przestepstwem...

to wszystko...
            • pozarski Re: do cr00ta 22.11.09, 12:46
              No przeciez to jasne,ze problemem jest wykradzenie listu,ale dyskusja toczy sie,
              rownolegle, a nawet w przewazajacej czesci, o tresci, ktora jest nienaganna.wink
              • dana33 Re: do cr00ta 22.11.09, 13:00
                nu, tak juz maja.... chca przykryc to swinstwo cr00ta publikujacego list nie
                skierowany do niego, bez pozwolenia na publikacje tego list,
                wiec najprosciej zajac sie wlasnie rzekomym spiskiem, ktory nie byl zadnym, bo
                przeciez administracja wiedziala i zwalic wszystko na ladnie na moje
                oszalenie... tak to u nich wyglada... ale niech pisza... mnie to "fiume" jak
                mowila carominska... big_grin
                • first.kanalia Re: do cr00ta 22.11.09, 13:04
                  dana33 napisała:

> nu, tak juz maja.... chca przykryc to swinstwo cr00ta
                  publikujacego list nie
                  > skierowany do niego, bez pozwolenia na publikacje tego list,
                  > wiec najprosciej zajac sie wlasnie rzekomym spiskiem, ktory nie
                  byl zadnym, bo
                  > przeciez administracja wiedziala i zwalic wszystko na ladnie na
                  moje
                  > oszalenie... tak to u nich wyglada... ale niech pisza... mnie
                  to "fiume" jak
                  > mowila carominska... big_grin

co wiedziala administracja?.A no nic dowiedzieli sie od tego
                  nano ,wiec przestan klamac.
    • perla wyluzuj dane33 22.11.09, 12:53
      odkąd ujawniono, że organizowałaś nagonki na innych, wyraźnie ci ciśnienie
      skoczyło.
      Zamknij kompa, weź valium i na spacerek idź, bo tu niczego nie zwojujesz już
      właśnie.
      • pozarski Re: wyluzuj pierdla 22.11.09, 12:54
        A ty co robisz jeszcze przy kompie?wink
        • haszszachnat Re: wyluzuj pierdla 22.11.09, 12:58
          No wlasnie. Perla powinien juz byc na sumiewink
          • 1zorro-bis Re: wyluzuj pierdla 22.11.09, 13:42
            i u spowiedzi....
      • snajper55 Re: wyluzuj dane33 22.11.09, 16:29
        perla napisał:

> odkąd ujawniono, że organizowałaś nagonki na innych

A gdzież coś takiego ujawniono ? Daj mi linka, Perła, bo chętnie bym poczytał, a
        niczego takiego znaleźć na forum nie mogę.

S.
        • oleg3 Re: wyluzuj dane33 22.11.09, 16:46
          Nie możesz znaleźć Snajper, bo uzgodniliście strategię, że będziesz
          ślepy i głuchy.
          • snajper55 Re: wyluzuj dane33 23.11.09, 14:14
            oleg3 napisał:

> Nie możesz znaleźć Snajper, bo uzgodniliście strategię, że będziesz
            > ślepy i głuchy.

Do tego, że każde oszczerstwo jesteś w stanie rzucić już się przyzwyczaiłem.
            Niektórzy tak mają. Szczególnie tacy, co to gębę mają pełną frazesów o prawdzie,
            honorze i etyce. Chrześcijańskiej oczywiście, bo wszak innej nie znajOM.

S.
            • oleg3 Re: wyluzuj dane33 23.11.09, 14:16
              Kukaj sobie dalej, snapciu.
            • oleg3 O oszczerstwie 23.11.09, 14:27
              > Do tego, że każde oszczerstwo jesteś w stanie rzucić już się przyzwyczaiłem.

Tiaa. Przypomnę ci tylko kukułko "pedofilskie skłonności" jakich użyłeś wobec
              mnie w dyskusji o zakresie dopuszczalności przerywania ciąży u nieletnich.
        • perla znam Snajper 22.11.09, 16:52
          te twoje metody dyskusji i rżnięcie głupa.
          W liście wyraźnie jest, że tworzona jest grupa do ideologicznej walki z innymi
          forumowiczami. Sam trochę tego doświadczyłem, gdy nagle obcy mi ludzie wywlekali
          moje dane lub prywatne sprawy.
          Otóż Snajper, 20 wiek nam pokazał, że nie warto niszczyć ludzi dla żadnej
          ideologii. A dana33 jako Żydówka, opisująca tu gehennę swojej matki z powodów
          ideologicznych, powinna to wiedzieć najlepiej.
          I ty też właśnie.
          • pozarski Re: znam Snajper 22.11.09, 17:02
            Uwazasz pierdla,ze walka z antysemityzmem to wojna ideologiczna? Teraz
            przynajmniej jasne,skad plynie sympatia okraglactwa dla ciebie.
            • oleg3 W twoim przypadku kotlet 22.11.09, 17:15
              i w przypadku baronessy, nie mamy oczywiście do czynienia z ideologią tylko z
              obsesją.
              • pozarski Re: Mylisz sie olus. Obsesje maja anty- 22.11.09, 17:25
                semici. My mamy doswiadczenie.
                • g-48 Re: Mylisz sie olus. Obsesje maja anty- 22.11.09, 17:35
                  semici. My mamy doswiadczenie.
                  No po eksperymentach Mengelego to jest watpliwe.
          • snajper55 Re: znam Snajper 23.11.09, 14:17
            perla napisał:

> te twoje metody dyskusji i rżnięcie głupa.
            > W liście wyraźnie jest, że tworzona jest grupa do ideologicznej walki z innymi
            > forumowiczami.

Perła, napisałeś: "odkąd ujawniono, że organizowałaś nagonki na innych". W
            pokazanym liście nie ma nic o żadnych nagonkach na forumowiczów ani o grupie do
            walki z forumowiczami. JA to wiem, Ty to wiesz i każdy w miarę inteligentny
            forumowicz, który to czytał też to wie. Masz inne informacje, to je podaj.

S.
    • cr00t Re: do cr00ta 22.11.09, 13:39
      dana33 napisała:

> opoublikowales list, ktory nie byl skierowany do ciebie, w kazdym razie napewno
      > nie do ciebie jako cr00ta.... opublikowales go pod falszywa informacja, ze mas
      > z jakis moj list w ktorym wychwalam twoje jaja... odpisalam ci, ze nic takiego
      > nie pamietam i mozesz ten list chwalacy twoje jaja opublikowac nawet bez adresu
      > twojego, zebys nie musial ujawniac swojego imienia, bo ze do cr00ta nie pisala
      > m to bylo mi jasne i o jajach nie pisalam nigdy do nikogo.... w liscie, ktory o
      > publikowales tutaj nie ma slowa o twoich jajach...

Pozwolisz ze sprostuje to co namataczylas.
      Napisalas ze jak "mam jaja to list opublikuje", to tylko tyle i nic wiecej.
      Podziwiam co prawda ogolne zaintersowanie moimi jajami ale informuje ze sa
      zajete wiec prosze zostawic je w spokoju he, he, he....

> wobec tego opublikuj ten list jeszcze raz, ale tym razem z adresatami, ot ta
      > k zeby wszyscy widzieli w koncu, do kogo ten list byl adresowany....

>
      > mysle, ze to najprostsza droga do znalezienia prawdy....

Nie Danka, nie wplaczesz mnie w jakies ujawnianie danych osobowych. Pozostanie
      tak jak jest, ty dana33 a ja cr00t czyli dwa wirtualne byty.
      >
      > nu, i zobaczymy tez, czy masz jaja nie tylko do publikowania listow nie przezna
      > czonych do ciebie, ale rowniez do ujawnienia calej prawdy....

Wiesz dlaczego wam tak zalezy na informacji pod jaki nick wyslalas ten list,
      dlatego ze w waszych szeregach zapanowala atmosfera podejrzliwosci. Czy moge cos
      napisac do x, a jesli to cr00t wink
      • pozarski Re: do cr00ta 22.11.09, 13:45
        Piardolicie hipolicie. Dawaj zrzut albo spiordalaj.
      • dana33 Re: do cr00ta 22.11.09, 14:08
        nu, ja pamietam troche inaczej.... ze jak masz jaja, to napiszesz pod jakim
        innym nickiem pisales... odpowiedziales mi cos w rodzaju tego, co napisales
        teraz, ze twoje jaja sa ok i ze masz nawet list ode mnie chwalacy czy cos
        takiego twoje jaja... i wlasnie zaproponowalam ci opublikowanie tego listu z
        moimi pochwalami....

adresowalam ten opublikowany przez ciebie list do nickow, nie do jasia
        kowalskiego, tylko do xy.... wiec spokojnie mozesz to ujawnic...

mylisz sie... nie ma wsrod nas najmniejszej podejrzliwosci jeden do drugiego....
        jestesmy w stalym kontakcie od lat wszyscy... znamy sie... i mozesz byc pewien,
        ze wszyscy czytaja te twoje bzdury....
        malo tego... nikt nie ma nic przeciwko temu, zeby ujawnic, do kogo wtedy pisalam
        ten list....

ale nie podasz za nic na swiecie.... bo bys udowodnil, ze nie bylo tam twojego
        nicka... tak wlasnie wyglada manipulant i podrzegacz....
        morde sie drze.... ale stanac z otwarta twarza przy tym, co sie pisze, to juz
        jaj wlasnie nie ma....
        • cr00t Re: do cr00ta 22.11.09, 14:13
          Danka nie powtarzaj sie, nie mam czasu odpowiadac ciagle na te same pytania.
          • dana33 Re: do cr00ta 22.11.09, 14:17
            teraz koncze to blazenstwo... z takimi jak ty, kretaczami, manipulantami,
            zlodziejami prywatnej poczty i tchorzami nie rozmawiam.... o tobie owszem, bede
            rozmawiac... ale z toba nie....

forum.gazeta.pl/forum/w,13,103290025,103343967,Re_krotkie_podsumowanie_.html?wv.x=1
        • perla no to ujawnij dane33 22.11.09, 15:37
          dana33 napisała:

> nikt nie ma nic przeciwko temu, zeby ujawnic, do kogo wtedy pisalam
          > ten list....

ujawnisz czy kolejne kłamstewko pod publiczkę?
          Wiesz dane33, do wątku croot można było się z tobą spierać. Ale gdy zostałaś
          zdemaskowana i wszystko wydało się, że zwołujesz ludzi aby dla ideologii
          niszczyli innych ludzi, to powinnaś honorowo postąpić, o ile jakiś honor jeszcze
          masz.
          Zlikwiduj swego nicka i odejdź z tego portalu właśnie.
          • pozarski Re: no to ujawnij dane33 22.11.09, 16:17
            Masz pierdla chetne łono,wiec idz tam i wyplacz sie, mazgaju.wink
          • amamit Re: no to ujawnij dane33 22.11.09, 17:14
            Perła. Chyba czytamy różne listy...
          • cr00t Re: no to ujawnij dane33 23.11.09, 08:28
            perla napisał:

>
            > ujawnisz czy kolejne kłamstewko pod publiczkę?
            > Wiesz dane33, do wątku croot można było się z tobą spierać. Ale gdy zostałaś
            > zdemaskowana i wszystko wydało się, że zwołujesz ludzi aby dla ideologii
            > niszczyli innych ludzi, to powinnaś honorowo postąpić, o ile jakiś honor jeszcz
            > e
            > masz.
            > Zlikwiduj swego nicka i odejdź z tego portalu właśnie.

Swietny pomysl, niech to zrobi przeciez nie ma nic do ukrycia.
            • pozarski Re: no to ujawnij dane33 23.11.09, 08:39
              cr00t napisał:

> perla napisał:
              >
              >
              > >
              > > ujawnisz czy kolejne kłamstewko pod publiczkę?
              > > Wiesz dane33, do wątku croot można było się z tobą spierać. Ale gdy zosta
              > łaś
              > > zdemaskowana i wszystko wydało się, że zwołujesz ludzi aby dla ideolog
              > ii

> > niszczyli innych ludzi, to powinnaś honorowo postąpić, o ile jakiś honor
              > jeszcz
              > > e
              > > masz.
              > > Zlikwiduj swego nicka i odejdź z tego portalu właśnie.
              >
              > Swietny pomysl, niech to zrobi przeciez nie ma nic do ukrycia.

Wlasnie. Ujawnij nadawce i adresata tego listu zrzutem razem z listem, tym albo
              i innym, bo przeciez nie masz nic do ukrycia.
              • dana33 Re: no to ujawnij dane33 23.11.09, 12:40
                dokladnie tak pozarski.... jak ja napisze, ze list byl wyslany do stasia, zosi,
                krysi, jozka czy krzysia, to mi odpowie, ze on jest wlasnie basia...
                ma dac ten list z naglowkiem.... wtedy wszyscy zobacza, do kogo byl wyslany i
                nie bedzie wiecej miejsca na jakies domysly.... bedzie czarno na bialym....
    • perla oni się ogłosili sędziami 22.11.09, 17:17
      i to oni decydowali kto antysemitą jest. I kogo w takim razie można niszczyć.
      A większość ich kapturowych wyroków to kula w płot. Wskazywali na ludzi jako
      antysemitów, choć ci ludzie w ogóle z antysemityzmem nie mieli nic wspólnego.
      Hitlerowcy byli święcie przekonani, że mają rację. Ci dokładnie tak samo właśnie.
      • goldbaum Koniec swiata, SS-eretz. 23.11.09, 11:44
        perla napisał:

> Hitlerowcy byli święcie przekonani, że mają rację. Ci dokładnie
        > tak samo właśnie.

Nawet perla porownuje juz gruba i jej swite do hitlerowcow.
        • szach0 jak reszta świata...Dana33 pzowolisz, że wyjątkowo 23.11.09, 15:05
          Poniewaz b. ładnie piszesz po polsku bez błędów ortograficznych
          co odnotowuję z duzą dozą sympatii TAK jedynie dla czystej perfekcji
          poprawie literówkę zapewne popełnioną w zacietrzewieniu...

zwrócę uwage na "podrzegacz" = kłótliwy, skłonny do kłótni,
          pieniacz, podżegacz ... synonimy: inspirator, instygator, judziciel,
          podszczuwac ..mischief-maker; instigator; inciter; accessory;
          abetter; abettor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka