explicit 28.11.09, 20:27 Przyjal(a) bys prezent wiedzac ze pochodzi z kradziezy , Gogen dla przykladu ktory wczoraj wisial na scianie w domu sasiada ??? ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: A ty ??? ,... 28.11.09, 22:00 explicit napisał: > > Przyjal(a) bys prezent wiedzac ze pochodzi z kradziezy , Gogen dla > przykladu ktory wczoraj wisial na scianie w domu sasiada ??? ,... no wiesz kogo ty pytasz..nas czy inna rase? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: A ty ??? ,... 29.11.09, 01:08 Wszystkich , szczegolnie tych co maja wieksza pale niz sasiad ,... =============================================================== no wiesz kogo ty pytasz..nas czy inna rase? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:04 pol godziny sie zastanawialam, kto to ten gogen..... kretynku prostacki.... maniaku bezmozgowy..... paul gauguin.... tak sie facet nazywal.... ty nawet bys ukrasc nie wiedzial co.... boze.... co za prymitywna ciemnota..... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:14 dana33 napisała: Maniak jest typowym reprezentantem uchodźctwa polskiego. Ale ten Gogen mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:19 off_nick napisała: > dana33 napisała: > > > Maniak jest typowym reprezentantem uchodźctwa polskiego. > Ale ten Gogen mi się podoba > > a spowrotem i napewno ci sie nie podobaja off nocniku? wszak to kultura twego zasmieconego lasu..a ten podziwia caly swiat. poza tym zainteresowania jajami tez sa calkiem swiatowe,pod warunkiem,ze chlop to wytrzyma. ps. na scianach niejakiego marcusa,ktorego twoja bekonessa tak podziwia, wisialy swego czasu kopie renora,ale moze dlatego,ze byly to kopie nie wzbudzily juz entuzjazmu pasztetu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:31 renor nie jest zly, rochellinska, ale rafaelek lepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Oni sie umowili z Rozdetym i Grubberem, by.. 28.11.09, 22:19 ..nas dzis rozsmieszac? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Oni sie umowili z Rozdetym i Grubberem, by.. 28.11.09, 22:23 marouder.eu napisał: > ..nas dzis rozsmieszac? no a trudno sie smiac jak doopa dretwieje od siedzenia,co nie wsiutku? nie za bardzo nia ruszasz choc serwisy kulturalno -oswiatowe sa ci proponowane przez szefowa 24/7,a ty co nie korzystasz z nich. wstydz sie marudziu,bylbys szczesliwy a tak ugniatasz tylko bezczynnie swoj kuper... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Idzzesz, omal osobo sie wydepiluj, czy przeciwnie. 28.11.09, 22:38 ..dosztukuj sobie siersci a nie symuluj mi tutaj kwalifikacje komunikacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:27 jak zrozumialam, to tez mi sie zaczal podobac.... tylko ze maniak nie wiedzialby, jaki prezent przyjmuje, bo on nawet nie moze stwierdzic, czy ten gogen prawdziwy czy sfalszowany... a moze to wcale nie gogen? moze to wangog? a moze modiljani? i delakrua tez moze to byc... ale napewno by rozroznil miedzy gogenem a brojglem.... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 22:38 az po godziny?? ja sie caly dzien zastanawialem czytajac twoje badziewie kto to jest rozdentek Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: jezuuuuuuuuuu......... 28.11.09, 23:22 Gdybys chodzila do "plastyka" a nie wieczorowki to nie zastanawiala bys sie o kogo chodzi , anyway , odpowiedz na pytanie,... ================================================================== pol godziny sie zastanawialam, kto to ten gogen..... Odpowiedz Link Zgłoś