hansgrubber 29.11.09, 16:08 - trzeba powyrywac i zutylizowac". Major Krzysztof Przepiórka. Były żołnierz jednostki GROM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 16:15 I ma rację zważywszy, że terroryzm jest działaniem nie tylko politycznym lecz również personalnym. uwaga drastyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 16:17 strasznie taniutki prowokator, offnickowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 16:27 Wybralas najmniejdrastyczne zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 16:16 napisz mu grubber, zeby umyl rece z krwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 16:19 ty facet pisz co chcesz.... a ja tez bede pisac co chce... ad rem ode mnie sie nigdy wiecej nie doczekasz.... ad personam ile bede chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Bardzo skladnie to ujal pan oficer:) 29.11.09, 16:25 Niczego wiec nie dodam Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Bardzo skladnie to ujal pan oficer:) 29.11.09, 16:34 tylko w watku obok na post amamit do niego samego, odpowiedzial ad personam.... z tym jego glupawym usmieszkiem... facetowi mozna tylko dokopac i wiecej nie jest warty.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zgadzam się z majorem./nt 29.11.09, 16:39 alez oczywiscie, spec..... to tylko tutaj paru szurnietych jak ten grubber nic, tylko bronia terror.... nu, tak maja.... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 16:57 Nie byly zolnierz tylko m in. dowodca oddzialu szturmowego GROM i juz nie major tylko podpulkownik... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 29.11.09, 17:05 nie czepiaj sie amamit..... grubber troche podkolorowal, zeby mu pasowalo w kram... nie pierwszy i nie ostatni raz.... dlatego jest on wlasnie klamca, manipulantem, oszczerca i tchorzem.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: 29.11.09, 17:08 Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Św. Tomasz z Akwinu Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: 29.11.09, 17:13 amamit napisała: > Nie Maglarciu... To jest caly czas ten sam temat... Ahaaa ... nie zaskoczylam ze tematem watku jest "Kim jest Krzysztof Przepiorka" ... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 17:19 Jak się kogoś "cytuje", to jeszcze trzeba wiedzieć kogo... Może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: 29.11.09, 17:22 amamit napisała: > Jak się kogoś "cytuje", to jeszcze trzeba wiedzieć kogo... Może się mylę? Osleplas ??? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 17:27 Chyba tak... Jeszcze Hansik powinien sprecyzować cytat i napisać w jakich okolicznościach wyrwały sie te mocne słowa... Dam mu szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: 29.11.09, 17:34 amamit napisała: > Chyba tak... > Jeszcze Hansik powinien sprecyzować cytat i napisać w jakich okolicznościach wy > rwały sie te mocne słowa... Dam mu szansę... a, to ty nie o cytacie ze sw. Tomasza, ... wiec wyrazaj sie bardzej precyzyjnie,... a z tym cytatem watkowym to faktycznie udaj sie do Hansgrubbera. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 29.11.09, 17:15 powtarzaj te slowa 3 razy dziennie, maglarciu.... moze w koncu zadzialaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: 29.11.09, 17:17 dana33 napisała: > powtarzaj te slowa 3 razy dziennie, maglarciu.... > moze w koncu zadzialaja.... Ja zawsze ad rem, zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 17:34 Napisz Hans w jakich okolicznościach padły te słowa i jak dokładnie brzmiały, albo ja to zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 17:42 17 lutego 2009 r. "Terrorysta to jest ludzki chwast. Jeśli ktoś zabija niewinnego człowieka i epatuje tą śmiercią, to nie zasługuje na miejsce w społeczeństwie" Po śmierci Piotra Stańczaka, polskiego geologa porwanego przez Talibóww Pakistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 17:44 amamit napisała: Talibów w Pakistanie. miało być: talibów w Pakistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: 29.11.09, 17:52 Tak podejrzewałem. Nie widziesz wyraznej roznicy? Moj cytat jest inny, fakt ze niewiele. Ja nie jestem malostkowy, nie nie wykorzystuje kazdego, ale to kazdego powodu by komus powiedziec cos nieprzyjemnego. Po prostu wystarcza mi argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 18:02 Nieewiele się różni? Przede wszystkim twoje to nie jest cytat! Widzisz gdzieś słowo utylizacja????? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 29.11.09, 18:16 a my go niepotrzebnie dokarmiamy, amamit.... ja sobie ide w inne miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 29.11.09, 18:20 Danka. Ja nie mogłam zostawić tego "cytatu" bez odpowiedzi... Wiesz dobrze dlaczego... Teeraz też mogę iść gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber I kto mowi prawde? 29.11.09, 18:35 1. Chetnie założe sie o butelke Jamesona (dla mnie) - lub butelke czegos innego ( dla Ciebie, dla Was ) ze to jest cytat z pana podpułkownika. "Terrorysci to sa takie ludzkie chwasty, trzeba to wszystko powyrywac i zutylizowac." 2. To co? Robimy czy pękacie? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 19:18 1. Nie pije. 2. Ok. Dawaj. Postawię ci tę butelkę jeszcze przed świętami. Jak mi udowodnisz, że to jest dokładny cytat rzecz jasna. Nawet przeproszę. Nie wiesz dlaczego się rzuciłam, więc moich intencji nawet nie próbuj odgadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 22:56 1. Jameson jest wyjatkowo przyzwoity. 2. Slowa te padly w Polsat News dzis miedzy 13 a 14 w programie redaktora Chraboty - byl tam jeszcze jeden gosc ktorego nazwiska nie znam, co wiecej wyraznie byl to tylko skrot wiekszej calosci prezentowany po serwisie. Ale zanotowalem dokladnie. 3. Oczywiscie nie nagralem - wiec juz slysze rozpaczliwa obrone przez atak - a gdzie dowod, gdzie no gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 23:14 1. Masz u mnie butelkę, jeśli okaże sie, że masz rację. 2. Sprawdzę. 3. Nie, nie zobaczysz. Awansem przepraszam. Jesli się okaże, że jest tak jak piszesz jeszcze raz przeproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 23:26 Oczywiscie sprawdz. Ale mnie zaskoczylas i nie wiem co mam napisac... Poza tym ze nie zartuj z ta butelka. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 23:40 Hans. Ja też napisałam prawdę. Nie przypuszczałam tylko, że to co napisałeś, usłyszałeś dzisiaj. Nie żartuje. Gdzie wysłać wiem. Listonosz cię znajdzie. )) Staraj się jednak z moich tekstów nie wyrywać cytatów... Serdeczna prośba... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 23:43 Ok ale nie da sie rozmawiac bez cytatow, a kazdy cytat jest wyjety z kontekstu. Koniec tematu wysylania. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I kto mowi prawde? 29.11.09, 23:53 Da się. A już na pewno należy czytać to co "autor" napisał starając się zrozumieć. Hans... dobrze wiesz co zrobiłeś i dlaczego... "Zakład" to "zakład". Strasznie honorowa jestem. Co do podpułkownika. Jeśli to powiedział... Cóż... całym sercem i rozumem popieram te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I kto mowi prawde? 30.11.09, 00:04 1. Wiem. Bo nie cierpie nawet w zartach czy z przekasem wypowiadanych takich zdan, a przy okazji - oczywiscie - chcialem nieco popsuc te msze Wasza msze swieta, choc to ryzykowne porownanie. 2. Badz sobie honorowa i nie zartuj. 3. Ja generalnie tez ale z zastrzezeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I kto mowi prawde? 30.11.09, 00:07 Jaką mszę Hans? Bardzo ryzykowne porównanie... Sarkazm to nie żart.... Zajrzyj do słownika... Ja się zgadzam generalnie i bez zastrzezeń. Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czekaj tatka latka a kobyle wilcy zjedza:) 29.11.09, 20:20 Nie przyjdzie. Wytlumaczy sie swiecko-katolickim szabasem, ktory postanowil spedzic po bozemu i po proletariacku. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Czekaj tatka latka a kobyle wilcy zjedza:) 29.11.09, 20:29 ))))))))) Wiesz dobrze Panie M, że ja go przeproszę jeśli tylko poda mi skąd ten cytat wytrzepał. No, pod warunkiem, że w tym źródle będą słowa Pana podpułkownika a nie kolejne "przytoczenie" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Czekaj tatka latka a kobyle wilcy zjedza:) 29.11.09, 20:35 Wiem dobrze, ze jesli to uczyni, przeprosisz go..ja bym tam nie przepraszal, te zupe wolowa Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czekaj tatka latka a kobyle wilcy zjedza:) 29.11.09, 20:46 nie da.... nie da.... to tylko byl taki chwycik z jego strony, zeby sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 29.11.09, 18:10 wystarcza ci argumentow grubber? nu nu.... gdzie ty w tym watku jakies argumenty dales? nic... zero... rzuciles swoje spreparowane zdanko i na tym skonczyles... nie podskakuj tutaj chloptas, ze ty rozmawiac chcesz i ze ci wystarczy twoich argumentow... bo ani rozmawiac, ani argumentow... natomiast pelno manipulacji slowami innych.... typowe dla lewaka, broniacego terroru i terrorystow, antysemity, tchorza i klamcy... zero argumentow, zero odpowiedzi merytorycznych, zero uczciwosci... lec niszowy czlowieczku na twoje niszowe forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Taki chwycik 29.11.09, 18:57 1. Specjalnie nic nie powiedzialem zeby zobaczyc jak dziala spirala nienawisci - nawet goly cytat, do ktorego sie nie ustosunkowalem wystarczl Ci i amamit zeby nagadac o mnie mnostwa niefajnych rzeczy. Nie potrzeba Ci zadnego pretekstu, wystrarczy naga personalna niechec. I o to wlasnie mi chodzilo. 2. Co wiecej - gdzies tu oskarzylas mnie - zupelnie bezpodstawnie - o wspieranie terroryzmu - jak sadze mniemajac blednie ze jestem w kontrze do slow pana podpulkownika. I tu rzecz "zadziwiajaca" sumienie tego forum, intelektualny mandaryn walczacego Izraela, rebe Erecu szanowna amamit nie zauwazyla nic zdroznego. Ale moze nie doczytala - wiec "daje Jej szanse". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 20:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Taki chwycik 29.11.09, 23:05 1. A cos na temat? Bo na poczatek mamy tradycyjny bukiet wiazanek, potem powtorke oskarzenia ( amamit wciaz widzi zdzblo, belka w oku chyba przydusila Jej moralny gruczoł ). 2. A potem jakis hebron ktorego na oczy nie widzialem i ciezko bedzie Ci udowodnic ze bylo inaczej. Ale jak dasz linka to chetnie sie wpisze. Wiec czekam na linka. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber [...] dlaczego wycieto dane? 30.11.09, 00:09 Haloo, prosze to spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: [...] dlaczego wycieto dane? 30.11.09, 00:16 hansgrubber napisał: > Haloo, prosze to spowrotem. hm.. to juz trzecia osoba ,ktora to spowrotem tak tu lubi. 1.dana 2.hansik 3. perla czyzbyscie z jednej lawki szkolnej byli, z lodzi ma sie rozumiec, bo tam zdaje sie jakas nowa forma gramatyki polskiej wystepuje nagminnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber O zesz w morde!!! 30.11.09, 00:40 Ale dalem ciala! Sorry, czerwienie sie i wstydze. Slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 17:02 hansgrubber napisał: > - trzeba powyrywac i zutylizowac". Major Krzysztof Przepiórka. Były > żołnierz jednostki GROM > > tych co tak czynia niewinnym tez,czy sa tzw. dobrzy i zli terrorysci? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 terrorysci panstwowi w pierwszym rzedzie 29.11.09, 17:13 hansgrubber napisał: > "terrorysci to sa ludzkie chwasty > - trzeba powyrywac i zutylizowac". Major Krzysztof Przepiórka. Były > żołnierz jednostki GROM Major po przeszczepie mozgu szczura wytresowanego do wyszukiwania min. Bardzo cenny egzemplaz. Zalegalizowany riketier. Panstwo to zalegalizowana mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
perla i owszem 29.11.09, 17:29 trzeba. Np. poprzez sąd doraźny. Jak pisałem kiedyś, przeżyłem palestyński zamach samobójczy. I wiem, że to ludzkie chwasty są właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu, mysle ze ten chwasciany wateczek 29.11.09, 17:36 mozna zakonczyc.... nie bedziemy przeciez chwascianemu prowokatorkowi watka robic, nie? rzucil idiotyzm, potem sie zmyl, jak to w jego stylu i teraz rzucil to jego "dziekuje" jako wklad do watku wlasnego... olewac takiego trzeba, bo wlasnie klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: nu, mysle ze ten chwasciany wateczek 29.11.09, 18:37 Powiedziala dana ktora wyprodukowala kilkanscie postow i ani jednego na temat. Duza sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 znow manipulant probuje odwrocic kota ogonem, 29.11.09, 18:50 piszac o mnie, zamiast przyznac sie, ze otworzyl watek, w ktorym nie tylko zelgal chamsko, ale jeszcze do tego nie wyprodukowal ani jednego merytorycznego postu... do wiecej niz sztuka... to sposob zycia tego klamcy, MANIPULANGTA, oszczercy i tchorza.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znow manipulant probuje odwrocic kota ogonem, 29.11.09, 18:53 literowka znow..... oczywiscie mialo byc to wiecej niz sztuka... to sposob zycia tego klamcy, MANIPULANTA, oszczercy i tchorza.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: znow manipulant probuje odwrocic kota ogonem, 29.11.09, 18:58 dana33 napisała: > literowka znow..... oczywiscie mialo byc > > to wiecej niz sztuka... to sposob zycia tego klamcy, MANIPULANTA, > oszczercy i tchorza.... Dana skopiuj to gdzies na boku, ulatwij sobie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: i owszem 29.11.09, 18:45 perla napisał: > trzeba. Np. poprzez sąd doraźny. > Jak pisałem kiedyś, przeżyłem palestyński zamach samobójczy. I wiem, że to > ludzkie chwasty są właśnie. donbrze ,ze nie przezyles zydowskiego zamachu, bo juz by cie nie bylo by opisywac terroryzm. niestety wielu ludzi nie podziela twego szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 20:13 Niech Vickcia opisze zydowski zamach terrorystyczny na cywilnych mieszkancow Europy, Vickciu! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 20:45 marouder.eu napisał: > Niech Vickcia opisze zydowski zamach terrorystyczny na cywilnych mieszkancow > Europy, Vickciu! a czy terroryzm ogranicza sie do europy,bo ja myslalam,ze to zjawisko swiatowe a tam bryluje wiele terrorystycznych organizacji z przeszlosci i terazniejszosci. perla opowiadal dramaty swego zycia,ale nie podal miejsca ,gdzie te dramat go spotkal, wiec ubecki cieniasie nie badz taki cwany,bo dobry jestes tylko do kolportowania zlodziejstwa mailowego i rozp...swej rodziny, poza tym jests nikim wlasnie. www.youtube.com/watch?v=fuqK9_x7hSU a tu wspolczesni bohaterowie. atheism.about.com/library/world/AJ/bl_IsraelTerror.htm mostlywater.org/updated_jewish_terrorist_organization_planned_bomb_concordia_advised_canadian_govt_ban_george_galloway nie badzcie tacy skromni,wszak swiat paru z was sklasyfikowal w necie,tubkach i innych publicznych miejscach dosc jasno i przejrzyscie. problem jest by tapicerowie i wies polska dojrzala tego typu info, bo zdaje sie ,ze z oswiata w polsce nie najlepiej ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 21:01 vicky17 napisała: > perla opowiadal dramaty swego zycia,ale nie podal miejsca ,gdzie te dramat go > spotkal, no dramat. Kilkanaście ludzi zabitych, kilkadziesiąt rannych. To było w Rzymie, na lotnisku Fiumicino. Celem byli Żydzi ale oni strzelali jak popadnie. Samolot LOT-u się zepsuł więc miałem trochę czasu aby poszwendać się po lotnisku. Zobaczyłem odprawiających się Żydów w chałatach i to mnie zaintrygowało bo wcześniej takich nie widziałem jeszcze. Podszedłem do nich bliżej i wtedy zaczął się zamach. Ich było czterech a ja z nimi jechałem autobusem z dworca Termini na lotnisko. Z jednym z nich nawet rozmawiałem. Gadał, że "bella Italia", etc., uśmiechał się. A za pół godziny zabijał ludzi ze swymi kompanami dotąd aż ich ochrona zabiła. Oni się nie chowali. Stali i strzelali czekając aż ich ochrona odstrzeli. I to ma być ta ich walka o Palestynę??? Polegająca na strzelaniu do przypadkowych ludzi na lotnisku? Pieprzę taką walkę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie przetlumaczysz! 29.11.09, 21:08 Jeszcze pare lat temu probowalem jej tlumaczyc po kolei i na prostych przykladach, czym byla i czym jest tzw. walka o wolna Palestyne. Skutek zaden, jakbym z botem probowal rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie przetlumaczysz! 29.11.09, 21:18 marouder.eu napisał: > Jeszcze pare lat temu probowalem jej tlumaczyc po kolei i na prostych > przykladach, czym byla i czym jest tzw. walka o wolna Palestyne. Skutek zaden, > jakbym z botem probowal rozmawiac jak to czym byla,zawsze tym samym,tyle,ze swiat nie kupuje twego rozgrzeszenia mordowania tzw. podludzi. nie lubicie statystyk bo uderzaja w wasza teorie wiatrem,klamstwem i chorym nacjonalizmem podszyta. obrazacie sie jak swiat nazwywa was po imieniu..a to tchorzostwo koles,nic innego. jesli wy zabijecie cywila to jest dobrze,jesli wam zabija cywila to jest zle..no wlasnie wspaniala logika. nawet dzieciom daje sie bron..wspanialy kraj wspanialy przyklad na swiat tzw.demokracji wschodniej. www.youtube.com/watch?v=2JmttRKsadg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 21:11 perla napisał: > vicky17 napisała: > > > perla opowiadal dramaty swego zycia,ale nie podal miejsca ,gdzie te drama > t go > > spotkal, > > no dramat. Kilkanaście ludzi zabitych, kilkadziesiąt rannych. > To było w Rzymie, na lotnisku Fiumicino. Celem byli Żydzi wow dobrze,ze nie ty bo kto by nam tu bajki opowiadal? gdzie ciebie perla nie bylo,problem masz tylko z miejscami,datami i osobami.. typowe dla kogos kto przedzie wici,zamiast zyc realiami. dobrze ,ze w king david nie byles, bo jeszcze twoi by cie za brytyjaczyka wzieli i powiesili na latarni jak tych dwoch sierzantow Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ty rochellinska, po jednej linii z grubberem.... 29.11.09, 21:25 tylko zlego slowa nie powiedziec na terrorystow.... ja to bym tak chciala oglosic na ground zero, ze taka jedna emigrantka, ktora usa przyjelo, przygarnelo i ktora przysiegala na konstytucje tego swojego nowego panstwa, broni terrorystow, ktorzy walczac o wolna palestyne zabili w ciagu pol godziny 3000 obywateli usa.... chyba bys byla w drodze powrotnej do polski bez tego paszportu usa szybciej, niz bys zdazyla powiedziec jack robinson... usa powinny dobrze sprawdzac, komu daja obywatelstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 21:39 zaraz napiszą, że chcę dostać akces do FE. )) Niech tam... Ale ja to samo Vicky też już pisałem. Pisałem jej, że zachowuje się jak zdrajca kraju, którego jest obywatelką. Bo zdrajcą jest ten, kto popiera tych co zaatakowali jego kraj. Ale Vicky jak to Vicky, odpisała mi, że to właściwie nie wiadomo kto zamachnął się na WTC. Nie, nie posunęła się do tego, żeby napisać, iż to robota żydostwa, ale, że arabska to robota to Vicky ma poważne wątpliwości właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 21:51 nie dostaniesz.... zeby nie wiem ile razy pisala.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 22:00 dana33 napisała: > nie dostaniesz.... zeby nie wiem ile razy pisala.... ależ dana, ja ci nie dam szansy na twą przyjemność odmowy. )) Zakopaliśmy topór wojenny, być może tylko czasowo, ale już mnie wysyłają na erec. Ja jestem w stanie sobie wyobrazić, że ty i Vicky macie identyczne zdanie na jakieś tematy, np. pogody. Ale to nie znaczy, że wysyłałbym od razu Vicky na FE właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 22:10 a szkoda..... mialabym tamta przyjemnosc jej odmowic.... moglbys to zrobic w ramach zakopania toporu.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 22:37 perla napisał: > Ja jestem w stanie sobie wyobrazić, że ty i Vicky macie identyczne zdanie na > jakieś tematy, np. pogody. Ale to nie znaczy, że wysyłałbym od razu Vicky na FE > właśnie. na FE laduja patologiczne typki,ktorzy uwazaja miedzy innymi,ze terror ma jeden wymiar, dlatego cie tam skierowalam. poza tym podaj info o tym zamachu terrorystycznym,ktorego dzielnym bohaterem byles w przeszlosci,bo mass media milcza na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 22:51 przede wszystkim Vicky to ja nie byłem dzielnym bohaterem, i nie kpij, bo tam poginęli ludzie, którzy nic wspólnego z konfliktem na BW nie mieli. Zainspirowałaś mnie to i poszukałem w necie. Faktycznie, mało o tym jest. Ale kilka wzmianek znalazłem właśnie: "atak na lotnisku Fiumicino 28 grudnia" http://lbc_1917_3.w.interia.pl/344wlochy.htm "Były tylko dwa wypadki, podczas których pakt został złamany – zamach na rzymską Synagogę, w 1983 roku oraz na Lotnisku w Fiumicino, w 1985 roku." http://www.bezgranic.net.pl/index.php?d=news_content&dn=1&id=24 "27 grudnia 1985 czterej palestyńscy terroryści z Organizacji Abu Nidala obrzuciło granatami ręcznymi i ostrzelało z broni maszynowej stanowisko odpraw El Al na lotnisku w Rzymie. Zginęło szesnaście osób, a dziewięćdziesiąt dziewięć zostało rannych." http://pl.wikipedia.org/wiki/El_Al Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 idiotka jestes, rochellinska.... 29.11.09, 22:59 * On 17 December 1973 Pan American World Airways (Pan Am) Flight 110 was attacked by Palestinian terrorists. 30 passengers were killed when phosphorus bombs were thrown aboard the aircraft as it was preparing for departure. * On 29 January 1974 Meld Meir, Mossad director was nearly assassinated by the Black September Organisation but was foiled at the last minute when the Mossad agents foiled the attempt. * On 27 December 1985 during the Rome and Vienna airport attacks terrorists shot and killed 16 people and wounded 99 other at the airport. * On 2 April 1986, Trans World Airlines (TWA) Flight 840, which was travelling from Fiumicino to Ellinikon International Airport in Athens, Greece, was bombed, ejecting 4 people out of the plane to their deaths. The plane landed safely. en.wikipedia.org/wiki/Leonardo_da_Vinci-Fiumicino_Airport Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ty rochellinska, po jednej linii z grubberem. 29.11.09, 22:34 perla napisał: > zaraz napiszą, że chcę dostać akces do FE. )) > Niech tam... > Ale ja to samo Vicky też już pisałem. Pisałem jej, że zachowuje się jak zdrajca > kraju, którego jest obywatelką. Bo zdrajcą jest ten, kto popiera tych co > zaatakowali jego kraj. a ty chyba do trybuny ludu pisywales jako brzdac,bo zdrajcami byli ci,ktorzy nie kochali partii rzadzacej. vicky odpisala ci tak samo jak odpisuje teraz,ze terrorysta jest ten kto morduje niewinnych cywili,a ci mordowani sa nie tylko przez arabow,ale rowniez przez izrael ,usa i reszte swiata,ba nawet twoi polacy ich tez kosza.cienias jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu "Twoi polacy"...urwal mac! 29.11.09, 22:40 Vickcia sie zdecyduje, kim Vickcia jest! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: "Twoi polacy"...urwal mac! 29.11.09, 22:48 marouder.eu napisał: > Vickcia sie zdecyduje, kim Vickcia jest! > wiele razy odpowiadalam na to pytanie,widac,ze sie starzejesz,ze tego nie pamietasz..jestem obywatelem swiata a ten jest wielki jak niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale czy świat 29.11.09, 22:54 uznaje to owe twe obywatelstwo właśnie? vicky17 napisała: > jestem obywatelem swiata Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:00 perla napisał: > uznaje to owe twe obywatelstwo właśnie? > owszem, nie mam z tym problemu, poza tym forum. swiat na prawde jest inny niz giewu i paru z was. poza tym perla cos ci sie daty tego wybuchu na lotnisku pokilebasily..najpierw mowisz gdzie,ze bylo to w koncu lat 70,kiedy jako mlode chlopiec do rzymu waliles a teraz okazuje sie,ze to rok 85 byl, a wiec moze sobie przypomnij,czy w miedzyczasie nie podrosles? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ale czy świat 29.11.09, 23:12 kiedy to napisałem byłem, że to w końcu lat 70 tych było? Możesz przypomnieć? Intensywnie do Włoch jeździłem w latach 1984-86, to był początek studiów, a przedtem tam nigdy nie byłem. I to nie był wybuch tylko strzelanie z pistoletów maszynowych. O ile pamiętam to z kałasznikowów. W jednym z linków, który ci podałem jest coś o granatach. Ja tego nie przypominam sobie, ale być może i to było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:16 perla napisał: > kiedy to napisałem byłem, że to w końcu lat 70 tych było? Możesz przypomnieć? nie linkuje,ale pisywales ,ze zdarzylo sie to w koncu 70 lat..a teraz nagle robi sie z tego rok 85.. > Intensywnie do Włoch jeździłem w latach 1984-86, to był początek studiów, a > przedtem tam nigdy nie byłem. ciekawe,ze w stanie wojennym wolno ci bylo wyjechac do Wloch, wszak przecietny smiertelnik tego przywileju nie mial wlasnie,gdyz granice byly szczelnie pozamykane. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ale czy świat 29.11.09, 23:21 vicky17 napisała: > nie linkuje,ale pisywales ,ze zdarzylo sie to w koncu 70 lat..a teraz nagle rob > i > sie z tego rok 85.. mogłabyś jakoś udowodnić, że pisałem kiedykolwiek, że to w latach 70-tych było? Ciekawym. > ciekawe,ze w stanie wojennym wolno ci bylo wyjechac do Wloch, wszak przecietny > smiertelnik tego przywileju nie mial wlasnie,gdyz granice byly szczelnie pozamy > kane. a ty w którym roku zwiałaś? Polaków do obozów przyjmowano do 1988 roku. A ty byłaś w obozie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:26 perla napisał: > mogłabyś jakoś udowodnić, że pisałem kiedykolwiek, że to w latach 70-tych było? > Ciekawym. > jeszcze raz mowie,ze nie sejfuje jak reszta towarzystwa bo mnie to nie rajcuje,ale mam dobra pamiec perla. > > a ty w którym roku zwiałaś? Polaków do obozów przyjmowano do 1988 roku. A ty > byłaś w obozie właśnie. no a ty jak widac masz kiepska pamiec,ale za to maniery szpicla. no coz perla czasem czlowiek przycisniety do muru traci swoj oryginalny czar,ktory mial jedynie na pokaz. nie kazdy byl toba by jezdzic "sluzbowo" i kablowac na Polakow,ale nie kazdy tez mial twoje zachcianki. Jedno jest pewne,ze w czasie stanu wojennego kazdy kto wyjezdzal musial to robic "sluzbowo",czego raczej studentom nie udawalo sie,no chyba,ze byli na sluzbie wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ale czy świat 29.11.09, 23:33 vicky17 napisała: > jeszcze raz mowie,ze nie sejfuje jak reszta towarzystwa bo mnie to nie > rajcuje,ale mam dobra pamiec perla. no to tym razem cię pamięć zawiodła. Nie mogłem napisać, o latach 70-tych, gdyż w tamtych latach nie jeździłem do Włoch. > Jedno jest pewne,ze w czasie stanu wojennego kazdy kto wyjezdzal musial to robi > c > "sluzbowo",czego raczej studentom nie udawalo sie,no chyba,ze byli na sluzbie > wlasnie. tego to ja nie wiem, ale być może. Natomiast ja zacząłem jeździć do Włoch w 1984 roku, a o ile pamiętam to stan wojenny został zniesiony w połowie 1983 roku właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:38 perla napisał: > > no to tym razem cię pamięć zawiodła. zwykle mnie nie zawodzi,ale nie bede sie sprzeczac. > roku, a o ile pamiętam to stan wojenny został zniesiony w połowie 1983 roku wła > śnie. no,ale restrykcje podrozy nie zostaly zniesione, wszak o tym ci chyba wiadomo. co ty studiowales,ze jezdziles jako student non stop do wloch w tym czasie,skoro mowisz,ze dopiero zaczales studia w 84r? juz na pierwszym roku sluzbowo cie wysylano w swiat daleki? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ale czy świat 29.11.09, 23:54 vicky17 napisała: > juz na pierwszym roku sluzbowo cie wysylano w swiat daleki? ty masz poobozową traumę. Wszyscy w obozach myśleliście, że ktoś was szpieguje. A wami pies z kulawą nogą nie interesował się. Nawet SB. Jak wizytowałem te obozy aby zobaczyć w jakich to warunkach moi rodacy oczekują el dorado, to najbardziej mnie śmieszyła ta wzajemna atmosfera podejrzliwości. Wszędzie widzieliście szpiclów. )) A przecież was wszyscy mieli w dupie, a tym bardziej SB, bo SB interesowała się tymi co zostali w Polsce, a nie wami będącymi na darmowej misce obozowej. Wam odwaliło kompletnie w tych obozach. No bo powiedz mi Vicky jakim ty byłaś zagrożeniem dla komunizmu w Polsce będąc w tym obozie? W dodatku bez grosza przy duszy i na łasce tubylców? Niby czemu SB miałaby szpiclować was? Chyba tylko po to, aby wiedzieć ilu z was miało biegunkę po tym paskudnym żarciu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:59 perla napisał: > ty masz poobozową traumę. Wszyscy w obozach myśleliście, że ktoś was szpieguje. wiem dlaczego lubisz antosia, laczy was wspolna milosc do podwachiwani,szpiclowania i zadymiania nie na temat. tu nie rozmawiamy o moim wyjezdzie,tylko o twoich dziwnych upodobaniach do podrozy sluzbowych,ktore jak twierdziles czesto w komunie robiles jako student, ba na wyjezdzie do wloch interesowaly cie bardziej obozy uchodzcow niz zabytki. no coz potem dzielnie walczyles z terrorystami piszac pewnie raport z podrozy. ja nie mam traumy tylko wyjatkowo nie znosze szpicli,a ci co chca cos wydobyc mimichodem nimi sa. po drugie aby byc szpiclem trzeba miec dobra pamiec a tobie nie jedno sie myli perla, pytanie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ale czy świat 30.11.09, 00:04 ale czemu Vicky uważasz, że to służbowe wyjazdy były właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: ale czy świat 30.11.09, 00:13 Hehe, a ja cie kiedys Vickciu ty moja, pytalem, czy bywasz na imprezach fotograficznych niudzersejsko-niujorkskich i nie odpowiedzialas mi..pewnie bywasz, co ruda? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 30.11.09, 00:21 marouder.eu napisał: > Hehe, a ja cie kiedys Vickciu ty moja, pytalem, czy bywasz na imprezach > fotograficznych niudzersejsko-niujorkskich i nie odpowiedzialas mi..pewnie > bywasz, co ruda? a do czego ci potrzebne info...czyzbys interesowal sie zdjeciami leibowitz? popatrz na dawna nasierowska,byla tez wspaniala. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:34 vicky17 napisała: . > Jedno jest pewne,ze w czasie stanu wojennego kazdy kto wyjezdzal musial to robi > c > "sluzbowo",czego raczej studentom nie udawalo sie,no chyba,ze byli na sluzbie > wlasnie. > Wycieczki mozna bylo robic, ja wlasnie w 85 na taka wieczna wycieczke wyjechalam ... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale czy świat 29.11.09, 23:40 wolna444 napisała: > Wycieczki mozna bylo robic, ja wlasnie w 85 na taka wieczna > wycieczke wyjechalam ... > > on nie pisze o wycieczkach tylko o czestych wyjazdach jako student..wszak to raczej wtedy nie bylo dopuszczane. mlodzi mieli restrykcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Obywatel świata to kosmopolita. A ten to Żyd 30.11.09, 00:08 właśnie, wieczny tułacz. perla napisał: > uznaje to owe twe obywatelstwo właśnie? > > vicky17 napisała: > > > jestem obywatelem swiata Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 21:32 nie było mnie wielu miejscach ale tam wtedy byłem. Byłem młodym chłopakiem wtedy, a to było w grudniu 1985 r. Wielu rzeczy już dokładnie nie pamiętam, zresztą, prawie od początku z zamachu pamiętałem tylko tzw. pojedyncze klatki. W latach 90-tych w jakiejś polskiej gazecie było przypomnienie tego zamachu. I tu rozbieżność jest. Bo w artykule było, że odprawa była do samolotu mającego lecieć do Tel Aviviu. Ale ja jednak pamiętam, że tam była tabliczka New York. Być może mnie się pomieszało coś. Mnie nie trafili, a spieprzałem na czworakach po tych co leżeli trafieni. Miałem taką białą kurtkę kupioną w Mediolanie, to wymazana krwią była tych zabitych i rannych przez których zwiewałem. Krew na kurtce, więc w pierwszej chwili myślałem, że dostałem, ale na moje szczęście nie. W autobusie w życiu bym nie pomyślał, że to mogą być terroryści. Normalni faceci o arabskich rysach. To bydle, z którym pogadałem troszeczkę, słabo znał włoski ale wydawał się całkiem sympatyczny. Ty możesz im wchodzić bez wazeliny, ale ja to wiem na własnej skórze, że nie można im ufać. A! i marudny zadał ci dobre pytanie. Gdzie to Żyd jakiś dokonał zamachu w Europie właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber I tu sie z perla zgodze 29.11.09, 23:36 Swoja droga ciekawa relacja. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: O, Vickcia z dobrymi zyczeniami? 29.11.09, 21:31 23 września 1945 roku żydowska organizacja militarna Haganah zerwała współpracę z brytyjskimi władzami mandatowymi w Palestynie. W październiku Haganah, Irgun (Etzel) i Lehi zjednoczyły się w walce przeciwko Brytyjczykom w Palestynie. Powstał Tnuat haMeri halvrit (Hebrajski Ruch Oporu). W nocy z 9 na 10 października żydowscy żołnierze jednostki Palmach zaatakowali brytyjski obóz dla internowanych przy Atlit, pod Hajfą. Uwolniono 208 nielegalnych żydowskich imigrantów, którzy mieli zostać wydaleni z Palestyny. 1 listopada siły Palmach przeprowadziły wielką akcję sabotażu linii kolejowych w Palestynie (150 jednoczesnych ataków). Siły Hagany zaatakowały porty w Hajfie i Jaffie, niszcząc 3 brytyjskie statki straży przybrzeżnej. Irgun i Lehi zaatakowały główny dworzec kolejowy w Lod. I link Eunuchu do tego: www.izrael.badacz.org/historia/syjonizm7.html Dostales czkawki czy tylko biegunki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To bardzo dobrze, Gregorcku, ze Zydzi.. 29.11.09, 21:35 ..tak sobie poczynali z imperialnymi Brytolkami w swojej ojczyznie, mnie zawsze cieszyly te ilustracje przemyslanej odwagi i determinacji Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Eunuszku 29.11.09, 22:04 ..tak sobie poczynali z imperialnymi Brytolkami w swojej ojczyznie, mnie zawsze > cieszyly te ilustracje przemyslanej odwagi i determinacji A ci Zydzi to nie byli terrorysci? A moze mi podasz sklad rzadu I`sraelskigo w czasie tego waszego "slusznego2 terroru? Juz sie glupiej Danki nie pytam o mape waszego mucarstwa sprzed 1948 roku bo ona teraz jest slepa po obiciu pyska kukulczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Eunuszku 29.11.09, 22:08 A wiesz, Gregorcku, ze mnie khuj obchodza twoje watpliwosci, czy nie wiesz? Bo jak nie wiesz, to sie poswiece i jeszcze raz ci to samo napisze Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 gie-48 ma cos z tym 1945.... 29.11.09, 22:16 albo chce mape israela z tego roku, albo sklad rzadu.... on jakis prymityw.... moze by spojrzal sam w wikipedie i sprawdzil? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Hans 29.11.09, 22:14 prawda dla wojskowych musi byc prosta. W ogniu akcji nie ma czasu na filozoficzne rozwazania. Musisz tez wziac pod uwage, ze argumenty dany, mimo ze sa glupie zazwyczaj, to sa argumenty matki, ktorej synowie biora udzial w wojnie. Mozna by sie zastanawiac, czy hecowanie innych jak sie samego siedzi na d..ie na balkonie a inni maja walczyc i moze zginac sa uczciwe. I odpowiedz jest, ze nie sa. Tu tez swoich synow oszukuje bo juz taka jej natura. Inaczej by zaspiewala jak by sama mogla zginac. Ale jej logika to logika osoby z kraju w stanie wojennym. I tak ja trzeba odbierac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Placzusiu, macie tu skierowanko.. 29.11.09, 22:24 ..do lekarza neurologa!- pan rektor Arab wreczyl Placzusiowi stosowny papiorek.. - I modlcie sie, by badania wypadly negatywnie! - Jak to negatywnie, wasze wieliczestwo? - No, negatywnie, bo na papiorku, ktory wlasnie mniecie w dloniach, stoi jak byk, ze to badania w kierunku postepujacej demencji! - Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nu cr00t 29.11.09, 22:40 mimo typowej glupoty twego wpisu, zaszczyce sie tak jak twoja psiapsiulke moja uwage. Jako, ze w moim wieku wiedze sie juz ma z wlasnego doswiadczenia, powiem ci o dwoch wydarzeniach, ktore maja cos wspolnego z toba. Mialem na studiach kolezanke Zydowke, ktora kiedys postanowila sobie pozartowac z polaczkow. I podzwonila do kilku naszych wspolnych kolegow podajac sie za osobe z komitetu dzielnicowego PZPR. Opowiadala mi ze smiechem, jak sie rodzice naszych kolegow wili jak piskorze przy tych rozmowach. To mi przypomina ciebie i twoje prowokacje. Nie wiem czy jestes Zydem ale moze warto posprawdzac listonoszy z czasow twojego urodzenia minus 9 miesiecy na wsiaki pozarnyj sluczaj. Drugie doswiadczenie jest rodem z Berlina z 10 lat pozniej. Mialem tam mieszkanie w latach 80 i jeden kolega z UJ, kiedys tam na FUB przyjechal. I go ugoscilem. Na miesiac czy cos. Potem przyjechal raz jeszcze i mu nawet mieszkanie zostawilem jak bylem na wakacjach. Z czystej przyjazni dla niego i dla ludzi. Kolega awansowal a mnie sie przydarzyl dolek zawodowy. I szukalem u niego pomocy. I sie ladniutko z tej pomocy wylgal. Byl zwyczajnym ujowskim szmaciarzem, jak sie okazalo. Pewnie nie wszyscy stamtad tacy sa. Ale ty na pewno. PF Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nu cr00t 29.11.09, 22:49 Francuzik... musisz, po prostu musisz coś dla mnie zrobić. )))))))) Napisz mnie jak się ten trunek nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie mowil 29.11.09, 22:55 ci nikt, zeby sie wtracac jak inni rozmawiaja? PF Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Nie mowil 29.11.09, 22:58 Ja po prośbie Francuzik. )) Napisz mnie koniecznie. Żebym wiedziała, czego na pewno gościom w dom na stól nie podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Jak sie mowi 29.11.09, 23:00 w jidisz idz sobie? Bo nie chcialbym byc niegrzeczny. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Schadenfreude 29.11.09, 23:26 "czekam az ci peknie, rozdetek" Ja nie czekam az was Achma zmiecie bomba jadrowa. Jestes glupia kobieta, niewiele rozumiesz i sadzisz, ze te kobieca manipulacja swiat da sie zmienic. Nie da sie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
split01 Re: Jak sie mowi 29.11.09, 23:58 Po naszemu fuck off ,... =========================== w jidisz idz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla to marudny cr00tem jest? 29.11.09, 23:00 widzę, że już wszystkim w dekiel wali ostro. A na mnie nikt jeszcze nie wskazał właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: to marudny cr00tem jest? 29.11.09, 23:03 Taka jest jest moja i bambuka analiza. Dlaczego? Ano jest prowokatorem jakich malo. Niestabilny mentalnie. Normalnego zycia juz nie ma tylko wirtualne na forum. PF Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: to marudny cr00tem jest? 29.11.09, 23:05 Analiza??? Milorda i twoja ????? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ja już wiem, kto to jest. 29.11.09, 23:48 Gościnnie tu często bywał pod 2 innymi nickami, możliwe też, że lubi włamywać się inne prywatne fora, na co jest publiczny dowód na piśmie. Zdradza go również wiedza z innych hakowanych(?) forów, którą nieopatrznie popuszcza, gdy zacietrzewiony w forumowej walce. Zakochany w sobie forumowy narcyz, typ odrzucanego forumowego samotnika. Na tutejszym forum pił z dziubka strzygi17, od której przejął sporo właściwego jej słownictwa specyficznego dla tematu. Niewykluczone, że w miłosnym uścisku na priwie dostał od niej zlecenie na Danę, ale dopuszczam i samodzielną akcję w ramach urażonego swojego rozdtęgo ego - możliwe, że nadal z wiedzą i terminologią posiadaną z miłosnego splotu. Miałem kiedyś z nim kilka razy do czynienia na innym forum, stąd, poza informacjami tylko mi znanymi, dziecinnie łatwo było mi go rozpoznać, bo jest choćby charakterystyczny w swoich sygnaturkach wspólnych dla wszystkich nicków. To tytułem zajawki, reszta w stosownej chwili, kiedy doprecyzuję i poukładam puzzle, pozbieram linki... Aha, Perła - czy jeśli nagłówka z adresatami w wysyłanej poczcie nie ma, to czy można go dorobić na ekranowym zrzucie? Pytam na wszelki wypadek, bo w Outlooku przy bulk mail jest tak, że nadawca pisze do siebie podczas gdy inni odbiorcy są niewidoczni, co nie? Bo za cholerę nie moge się doczekać tego obiecywanego mejlowego nagłówka "właśnie". Perła napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ja już wiem, kto to jest. 29.11.09, 23:53 pan.scan napisał: Na tutejszym forum > pił z dziubka strzygi17, od której przejął sporo właściwego jej słownictwa > specyficznego dla tematu. > Niewykluczone, że w miłosnym uścisku na priwie dostał od niej zlecenie na > Danę, ale dopuszczam i samodzielną akcję w ramach urażonego swojego > rozdtęgo ego - możliwe, że nadal z wiedzą i terminologią posiadaną z > miłosnego splotu. > ale was mozna ladnie podejsc, no coz, nie kazdy jest hakerem z balkonu oraz nie kazdy ma wasze potrzeby podwachiwania cudzych gaci i sledzenia grupy tu piszacych. jak zwykle mylisz sie,ale nie bede cie wyprowadzac z bledu,bo mam za wiele radosci patrzac jak sie wijecie w milosnym splocie balkonowych durni. strzelaj dalej krasnal bo od czegos trzeba zaczac a jesli zaczynasz ode mnie to znaczy,ze jestes daleko w polu.. no coz zimno,zimno tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:02 pan.scan napisał: > Aha, Perła - czy jeśli nagłówka z adresatami w wysyłanej poczcie nie ma, > to czy można go dorobić na ekranowym zrzucie? Pytam na wszelki wypadek, bo > w Outlooku przy bulk mail jest tak, że nadawca pisze do siebie podczas gdy > inni odbiorcy są niewidoczni, co nie? Bo za cholerę nie moge się doczekać > tego obiecywanego mejlowego nagłówka "właśnie". nie mam zielonego pojęcia czy można to dorobić. Ale chyba tak po tym co widzę w pismach po fotoszopie. )) Swoją drogą, ciekawe czy te baby obrobione tym fotoszopem wierzą, że faktycznie tak wyglądają właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:04 Dlaczego nie? Zrzut, to tylko zdjecie i mozna z nim zrobic to, co z kazda grafika. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:11 nie znam się na programach graficznych, ale wiem, że one mają olbrzymie możliwości. Pamiętam taką aferę, że jednej z naszych koleżanek z Poznania na forum tym ktoś zrobił pornograficzne kolaże. Nie pamiętam już czy wykryto tego łobuza co to zrobił. Ściganie tego croota uważam za bezcelowe. Kto się domyślił to wie, ale wątpię aby dało się udowodnić właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:21 No nie da sie dowiesc wprost. Administracja odmowila mi pomocy, tlumaczac to brakiem mozliwosci technicznych w pewnym tej pomocy aspekcie i obawa przed prawem w innym oraz sugerowala proces badz doniesienie do prokuratury. A tu sprawa mala, gowniana..licze, ze cr00t sam bedzie sie umial znalezc w sytuacji jaka wykreowal i sprawe zalatwi w bezposrednim kontakcie z Danka. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:31 Może mała i gowniana... Tyle, że ja ciągle myślę o tym, że Cr00t niekoniecznie musiał dostać ten list na własną pocztę... Pomimo jego zapewnień. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 10:33 nie dostal, nie dostal..... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re Pomyslalam o blazar ... 30.11.09, 00:36 wielu imion Tak tylko mi sie przypomnialo Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:32 Wpadł. Taki jeden zapalony fotograf z warszawskiego forum pewnej pani, od której kiedyś sc-k z randki uciekł. Ściganie nie, ale wykazanie mu, że łajza to tak. Choć Strzyga17 będzie uważać inaczej, bo ten, kto Danie chce przyłożyć jest przyjacielem Strzygi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:41 pan.scan napisał: > Wpadł. Taki jeden zapalony fotograf z warszawskiego forum pewnej pani, od > której kiedyś sc-k z randki uciekł. > > Ściganie nie, ale wykazanie mu, że łajza to tak. Choć Strzyga17 będzie > uważać inaczej, bo ten, kto Danie chce przyłożyć jest przyjacielem > Strzygi. > a ja sie spytam krasnal dlaczego lajza denerwuje inne lajzy: wszak cala wasza ubecka dzialnosc na forum nie jest niczym innym tylko wielka, smierdzaca, agentura. jak was ktos wyda to aj wej...co za straszna niesprawiedliwosc. osobiscie uwazam,ze jesli ktos stosuje wasze metody dzialania to wydanie was jest przysluga dla innych,bo otwiera im oczy na to kim jestescie i czym sie paracie na forum. dziwie sie,ze gazeta was trzyma,no chyba,ze zalezy im na szpiclowaniu forumowiczowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ja już wiem, kto to jest. 30.11.09, 00:07 perla napisał: > nie mam zielonego pojęcia czy można to dorobić. Ale chyba tak po tym co widzę w > pismach po fotoszopie. )) > Swoją drogą, ciekawe czy te baby obrobione tym fotoszopem wierzą, że faktycznie > tak wyglądają właśnie. z cyklu szpicel do szpicla w milosnym uscisku wlasnie. fajnie was chlopcy obserwowac,tyle,ze jakos perla nie interesowalo cie nigdy hakowanie czlonkow FE w maile innych. teraz widze stoisz na strazy porzadku i wspolpracujesz z glownym szpiclem forumowym tzw. krasnalem wielkim. wszak w liscie byla mowa o jego dzielnym udziale w tepieniu forumowego antysemityzmu za pomoca wlasnych kontaktow odgornych,a ty takie metody walki pochwalasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Vicky, coś bredzisz bez sensu 30.11.09, 00:17 napisz lepiej o co ci chodzi bo w ząb nie mogę zrozumieć. Wszędzie tylko jakiś szpicli widzisz. No i co ja ci mogę na to poradzić skoro ty wiesz lepiej? Jeżeli ci napiszę prawdę, czyli to, że mailowy kontakt z forumowiczami mam raz na kilka miesięcy, to i tak nie uwierzysz. Tkwij więc w swych urojeniach, że szpiclowana jesteś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rozdetek..... 29.11.09, 23:04 a ja cr00t sie zglosi i powie kim jest i to nie bedzie marudzinski? ty rozumiesz, co cie bedzie czekac wtedy, rozdetku oglupialy? reka w nocniku to pestka bedzie.... i to jak cie gonie dzisiaj, to okaze sie lagodnym gladzeniem.... ty lepiej sie zastanow, zanim rabniesz ten idiotyzm.... ty jednak straszny idiota jestes... po prostu straszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Glupawa 29.11.09, 23:10 gdybys choc odrobne inteligencji miala to bys wiedziala jaka jest prawdziwa wartosc takich przyjaciol jak ten twoj. Albo jaka jest wartosc inteligencji (badzmy szczodrzy) na sprzedaz. Gdybys odrobine odwagi miala to bys wiedziala, ze mlodzi Izraelczycy ryzykuja zyciem, kiedy glupawe mame prowokuja. A teraz idz juz sobie bo mam juz twojej glupoty dosc jak na ten niedzielny wieczor. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Glupawa 29.11.09, 23:13 polski_francuz napisał: > Gdybys odrobine odwagi miala to bys wiedziala, ze mlodzi Izraelczycy ryzykuja > zyciem, kiedy glupawe mame prowokuja. > > A teraz idz juz sobie bo mam juz twojej glupoty dosc jak na ten niedzielny wiec > zor. > > PF oj pf pekasz pod byle presja paru prowokow,a bylo sie trzymac i nie rozmawiac ze szlamem widzisz dlaczego kobiety wygrywaja,bo sa NIE DO POKONANIA,nawet jak bandziorstwo dwoi sie i troi by je zauwazyc Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kobiety? 29.11.09, 23:17 polski_francuz napisał: > tchorze glupawe. Zadne kobiety. > > PF nie chrakteryzuj tego w taki sposob, tylko nie karm lobuzow forumowych,bo robisz to od lat a potem cierpisz, gdy pare prowokow bawi sie z toba jak z myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rozdetek nadety..... 29.11.09, 22:54 nagle odkryles to, ze w ogniu akcji nie ma czasu na filozoficzne rozwazania? bo pisales troche inaczej wlasnie.... mam tylko jednego syna..... wiec znow bredzisz... ty naprawde idiota jestes.... ciebie dzisiaj, choc mlodszy jestes ode mnie, ktos do wojska by wzial? nie mowie juz, ze glupi zolnierz w wojsku to balast... ale wogole by cie wzieli w tym wieku? ja moge sama zginac tez... w zamachu... od rakiety sqrwysynow... zadzgana nozem na rogu ulicy przez takiego "bojownika"..... tys to cretin.... ale co zrobic... bozia i wybrakowany towar stworzyla... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tchorzliwa glupawa 29.11.09, 22:58 twoi synowie moga zginac a ty judzisz przeciwko arabom. Zaryzykuj wlasnym zyciem to pogadamy. A teraz spadaj glupawy tchorzu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Miejmy nadzieje, ze Placzus i malzonka.. 29.11.09, 23:07 ..maja oddzielne sypialnie Ten, ze tak go nazwe, chuch!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Miejmy nadzieje, ze Placzus i malzonka.. 29.11.09, 23:10 marouder.eu napisał: > ..maja oddzielne sypialnie > Ten, ze tak go nazwe, chuch!! no nie kazdy jest toba marudny,nie badz taki skromny. poza tym perla czekam na daty tego wybuchu,ktorego byles swiadkiem,bo o ile pamietam malo osob w 85 roku mozglo sie z Polski do Wloch kopnac, no chyba,ze sluzbowo wlasnie, no i rzadko komu myla sie daty dramatu,ktorego sam byl swiadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Myslisz 29.11.09, 23:12 ze po 60 mozna byc juz tchorzem? I dzieci pchac do boju? Naprawde? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 29.11.09, 23:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Ona mieszka w Jerozolimie 30.11.09, 17:19 przenies sie tam i wtedy zobaczymy jak sie bedziesz wyrazal o tchorzostwie. Latwo nadawac z przytulnego Lille. Zreszta jak ci sie kiedys wprowadzi tam odpowiedni element to zaloze sie ze nawet przenosin do Jerozolimy nie bedziesz potrzebowal aby zdanie zmienic o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ona mieszka w Jerozolimie 30.11.09, 17:46 wyklikal mi wszystkie moje odpowiedzi do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Ona mieszka w Jerozolimie 30.11.09, 18:00 dana33 napisała: > wyklikal mi wszystkie moje odpowiedzi do niego... > widocznie jego klick ma sile trzech klikow, nie zapominaj dana... /ja nie klikalam/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ona mieszka w Jerozolimie 30.11.09, 18:04 mnie to rybka.... najwazniejsze, ze przeczytal.... i inni tez... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ona mieszka w Jerozolimie 30.11.09, 20:02 manny-jestem napisał: > przenies sie tam i wtedy zobaczymy jak sie bedziesz wyrazal o tchorzostwie. > > Latwo nadawac z przytulnego Lille. > > Zreszta jak ci sie kiedys wprowadzi tam odpowiedni element to zaloze sie ze > nawet przenosin do Jerozolimy nie bedziesz potrzebowal aby zdanie zmienic o 180 > stopni. te cienias..kazdy mieszka tam gdzie chce mieszkac,ale zadne miejsce mieszkania nie upowaznia do chamstwa forumowego. to jest polskie forum,gdzie kazdy moze pisac i nie kazdy wymaga chamskiej opieki,moze ty tak,ale reszta z nas nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 30.11.09, 20:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Francuz 29.11.09, 23:15 1. Jasne. Nawet przyznalbym sporo racji panu pulkownikowi, choc uwazam ze nie zawsze przemoc jest lekiem na terroryzm. 2. Mam klopot z Twoja wypowiedzia o danie, rozumiem Jej polozenie i zaangazownie - nie rozumiem nienawisci agresji i - z duza doza prawdopodobienstwa - rasizmu. Ale wchodzenie w jej rodzinne relacje, teoretyzowanie, pisanie ze oklamuje synow. Niefajne. 3. Wybacz ale ja nigdy nie szukam sojusznikow, zawsze staram sie odnalezc jakis sens Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Francuz 29.11.09, 23:20 ad. 2. Wydaje mi sie szczegolnie odrazajace podzeganie jak inni zyciem ryzykuja. Swoje dane dane nie ukrywa. Na tym jej "odwaga" sie konczy. Jej synowi ryzyka zycia jej nie szkoda. ad. 3 Dlatego ci forum nie wychodzi. Bez przyjaciol nie da sie funkcjonowac. Mlodys i idealista. Kiedys ci to przejdzie. Dobranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dedykuje panom piosenke.. 29.11.09, 23:28 ..spiewana przeze mnie z kolegami w czasach przedszkolnych Dwoch Placzusiow sie zebralo Rurke papy ukrasc chcialo Lecz daleko nie uciekli Milicjanci ich powlekli Posadzili ich w wiezieniu Aby glowki byly w cieniu Zeby wloski odrastaly Zeby papy juz nie kradli Milego sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Francuz 29.11.09, 23:32 2. Roznimy sie. Ja akurat uwazam ze to ogromna odwaga ze mowi pod swoim nazwiskiem. Wiesz czy kiedys nie ryzykowala? I takie slowa o rodzinnych relacjach to lot tuz nad parkietem. 3. Alez wychodzi, wychodzi. Nic nie wycialalem. Nikogo nie zablokowalem. Nikt mnie nie lubi. Wspaniale. Pelen nonkonformizm. Na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
split01 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 29.11.09, 23:56 Gdybym widzial inna mozliwosc obrony przed panstwowym terroryzmem moze bym poparl , ale nie widze i to jest jedyna obrona bezbronnych przeciw takim jak on , F16 , Apachees i bialym fosforem ,... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ales sie rozdetek napracowal wczoraj w nocy..... 30.11.09, 10:39 zalales dyzurnego moimi postami.... myslisz, ze jak wytna moje odpowiedzi do ciebie, to to cos zmieni? szacunku do ciebie nikt nie ma... popularnosci, o ktora tak zebrzesz, tez nie zdobedziesz.... ale za to wlasnie pokazales, ze wszystkie twoje oskarzenia innych o klikanie i donoszenie, to wlasnie twoja specialite de la maison... nu, co zrobic.... i taki wybrakowany material bozia stworzyla... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tylko jaki interes Bozia miala w tworzeniu.. 30.11.09, 14:05 ...Rozdetego Placzusia, zachodze w glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kret_yn Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 14:17 Nasuwa się oczywiste pytanie. Kto to tzw. „terroryści” - Osama Bin Laden, Krzysztof Przepiórka, George W. Bush, Ehud Olmert? Wszyscy powyżej wymienieni? Hans Grubber? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 30.11.09, 16:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kret_yn Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 20:58 Za co dane wiwalono? przecie tu niczego takiego nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 30.11.09, 21:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 21:12 Wiesz Dana niedawno oburzalas sie na mnie ze pomawiam kotleta i marudnego ze mnie wyklikali. A sama co robisz? Masz pewnosc ze to PF Ciebie wyklikal a jesli tak to skad? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 22:12 ja ciebie pardon, manny.... ale i marudzinski i pozarski inna mentalnosc maja... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 17:11 dobry terrorysta to martwy terorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kret_yn Re: "terrorysci to sa ludzkie chwasty 30.11.09, 17:21 Akchmed? www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go Odpowiedz Link Zgłoś