galba 03.02.04, 12:59 To fakt! Poprzez wspólpracę z UB, SB, NKWD i masowe egzekucje jak w Katyniu! G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak podbitka (w ramach eksperymentu, rzecz jasna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
galba A może popełniliśmy błąd metodologiczny? 03.02.04, 14:38 Chyba nie należało informować, że to test. Teraz obiekt postanowił być cwańszy od naukowców i pomyślał: "chcą dowieść, że usunę więc ja nie usunę mimo, że bym chciał usunąć". G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A może popełniliśmy błąd metodologiczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:00 galba napisał: > Chyba nie należało informować, że to test. Teraz obiekt postanowił być cwańszy > od naukowców i pomyślał: "chcą dowieść, że usunę więc ja nie usunę mimo, że bym > > chciał usunąć". Nie, nie. On nie wytrzyma. Ale póki co, cieszmy się świadomością że go właśnie skręca. Że z grymasem na twarzy się tarza. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A może popełniliśmy błąd metodologiczny? 03.02.04, 20:51 Gość portalu: pollak napisał(a): > Nie, nie. On nie wytrzyma. Ale póki co, cieszmy się świadomością że go właśnie > skręca. Że z grymasem na twarzy się tarza. Może i się tarza, ale ze śmiechu. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A może popełniliśmy błąd metodologiczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 22:07 Śmiech rozpaczy? PS. Właśnie uczestniczymy w eksperymencie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A może popełniliśmy błąd metodologiczny? 03.02.04, 23:20 Gość portalu: pollak napisał(a): > Śmiech rozpaczy? Dlaczego rozpacz ??? My sobie piszemy, Admin tnie to, co uważa za warte cięcia i tyle. Ja będzie uważał za słuszne, to wyrzuci na Ośłą wątek, choćby w jego tytule było słowo test, Żyd, Polak, czy UWAGA, NIE DOTYKAĆ NOŻYCZKAMI ! > PS. Właśnie uczestniczymy w eksperymencie. Nie. To nie jest żaden eksperyment. To działające forum dyskusyjne. Nic mniej, nic więcej. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Szkolenia społeczne mają to "mondrzy" są .... IP: *.echostar.pl 03.02.04, 15:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11099 Odpowiedz Link Zgłoś
baky Ciiiii... 03.02.04, 15:03 galba napisał: > Chyba nie należało informować, że to test. Teraz obiekt postanowił być cwańszy od naukowców i pomyślał: "chcą dowieść, że usunę więc ja nie usunę mimo, że bym chciał usunąć". Galba, dajesz Joziowi i jemu podobnym "Sposób na Alcybiadesa" na patelni. PS. A błąd móg też polegać na podaniu zaniżonej liczby ofiar. W końcu co to jest 700 tysi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasymilowany Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: 80.53.175.* 03.02.04, 15:47 A świniom w chlewie słomę porozwoziłeś?Jeszcze tu na forum słoma Ci z butów wystaje.Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Galba przyjacielu dziękuję ci za pomoc.Tak IP: 66.98.130.* 03.02.04, 15:51 jesteś pierwszym Polakiem kóremu leży na sercu honor Narodu Polskiego. Od dzisiaj zawsze będę cię popierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OZ CROC [...] IP: 5.3.1R* / *.ihug.com.au 03.02.04, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Przepraszam pomyliłem się z podpisem pod poprzedni IP: 66.98.130.* 03.02.04, 15:58 m postem. Przez pomyłkę podpisałem się OZ CROC ale to mój post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasymilowany [...] IP: 80.53.175.* 03.02.04, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Notujemy zakłócenia zewnętrzne 03.02.04, 15:58 Obiekt jest b. inteligentny. Już jest post do skasowania. Pytanie czy skasują post czy cały wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Notujemy zakłócenia zewnętrzne IP: 66.98.130.* 03.02.04, 16:00 oleg3 napisał: > Obiekt jest b. inteligentny. Już jest post do skasowania. Pytanie czy skasują > post czy cały wątek? > Dziękuję za uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Dał znać, że czytał.... IP: *.echostar.pl 03.02.04, 16:11 oleg3 napisał: > Obiekt jest b. inteligentny. Już jest post do skasowania. Pytanie czy skasują > post czy cały wątek? Dał znać, że był, tzn. skasował. Wątek zostawił. Prowokacja niechybnie. Teraz ruch do galby.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Dał znać, że czytał.... IP: 66.98.130.* 03.02.04, 16:17 Gość portalu: XXL napisał(a): > oleg3 napisał: > > > Obiekt jest b. inteligentny. Już jest post do skasowania. Pytanie czy skas > ują > > post czy cały wątek? > > Dał znać, że był, tzn. skasował. > Wątek zostawił. > Prowokacja niechybnie. > Teraz ruch do galby.......... Oczywiście że prowokacja. Dlatego idę z tym, do prokuratora. On się naprawdę nazywa giwiZ CROC=ankakoch. Nie jestem pewien, ale myślę, że Kolaps to też prowokator. Też liczę na galbę że się podpisze pod moim wnioskiem do prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Przecież wszystko czyta. Więc to żaden znak. ___nt 03.02.04, 20:50 Gość portalu: XXL napisał(a): > oleg3 napisał: > > > Obiekt jest b. inteligentny. Już jest post do skasowania. Pytanie czy skas > ują > > post czy cały wątek? > > Dał znać, że był, tzn. skasował. > Wątek zostawił. > Prowokacja niechybnie. > Teraz ruch do galby.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL To niemożliwe ! Musiał by mieć łeb 6 x 9 n/tx IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 03.02.04, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nasi cenzorzy jeśli już coś mają to... 04.02.04, 07:52 ... certyfikat koszerności od samego rebbe Michnika (primo voto Schechter). No wiesz, to ten brat stalinowskiego zbrodniarza Stefana M. G. PS. Test of course. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Nasi cenzorzy jeśli już coś mają to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:00 > ... certyfikat koszerności od samego rebbe Michnika (primo voto Schechter). No > wiesz, to ten brat stalinowskiego zbrodniarza Stefana M. > widzem, ze traktujesz zarazki coraz większą dawką ultrafioletu 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba No bo one siem uodparniajo... 04.02.04, 13:29 > widzem, ze traktujesz zarazki coraz większą dawką ultrafioletu ... chodzo słuchy, że na zamkniętym forum dla cenzorów rozdawali ostatnio darmowe próbki olejków z filtrem UV. G. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Do góry celem wspierania nauki no i... 04.02.04, 10:25 ... dla lepszej stymulacji obiektu klikam w "skasujcie ten wątek". G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Do góry celem wspierania nauki no i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:41 pomagasz doświadczeniu 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Powiedzmy, że to takie nowe podejście do nauki 04.02.04, 10:53 Odrzucamy zabobonny dogmat o konieczności bezstronnej obserwacji. Nazwijmy to regułą Grossa. G. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Powiedzmy, że to takie nowe podejście do nauk 04.02.04, 11:20 galba napisał: > Odrzucamy zabobonny dogmat o konieczności bezstronnej obserwacji. Nazwijmy to > regułą Grossa. > > G. nawet przyrządy pomiarowe mierzące wielkości jak najbardziej fizykalne mają swój błąd pomiaru i odczytu, czyli uwzględniają subiektywizm naukowy badacza oraz budowniczego urządzenia a wy tu chcecie historię Narodów bez subiektywizmu? cóż za dogmat! jak z nieomylności papieża chcecie być bardziej święci? czy coś pomyliłam? D. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg olali Cie totalnie 04.02.04, 14:05 widac ,ze nie masz wpływów tam na 'górze' a tak sie chwaliłeś na FoF ,że Szacika wywalili dzieki Tobie a teraz Szacik w płaszczu Giwi bezczelnie Cię nie wycina Musisz wymyslic cos bardziej prowokacyjnego - bo juz się zastanawiam, czy Twój tekst nie jest prawdziwy ,skoro wisi i wisi A. Odpowiedz Link Zgłoś
galba No proszę 04.02.04, 15:20 Prefidia cenzora może się wyrażać nie tylko w cięciu ale także (a może głównie) w pozostawianiu nietkniętym! Co za faszystowsko-bolszewicka tyrania!!! Jako wolny obywatel III RP żądam by mnie ocenzurowano! G. PS. Chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: No proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 15:34 ciekawe ile przetrwa tu ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Żydowskie kłamstwo holokaustu. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 12:37 Za pomoc udzielaną Żydom poniosło śmierć ponad 900 Polaków. Po wojnie żydowski Instytut Pamięci Narodowej - Yad Vaschem w Jerozolimie, przyznał medale "Sprawiedliwy wśród narodów świata" ogółem 8 tysiącom osób, w tym 2 220 to Polacy.Na oczach pozostałych milczących Polaków wymordowano 6 milionów Żydów z całej Europy, w tym 3,5 miliona polskich Żydów, obywateli Polski przedwojennej. www.izrael.badacz.org/historia/szoa.html Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. 04.02.04, 12:44 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Za pomoc udzielaną Żydom poniosło śmierć ponad 900 Polaków. Po wojnie żydowski > Instytut Pamięci Narodowej - Yad Vaschem w Jerozolimie, przyznał > medale "Sprawiedliwy wśród narodów świata" ogółem 8 tysiącom osób, w tym 2 220 > to Polacy.Na oczach pozostałych milczących Polaków wymordowano 6 milionów Żydów > > z całej Europy, w tym 3,5 miliona polskich Żydów, obywateli Polski > przedwojennej. > > Januszu nie skapowałam-gdzie w twoim poście jest kłamstwo zawarte? D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 12:56 panidanka napisała: > Januszu > nie skapowałam-gdzie w twoim poście jest kłamstwo zawarte? > > D. Kto to jest Janusz? Myślisz, że on Ci coś rozjaśni? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. 04.02.04, 13:00 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Kto to jest Janusz? Myślisz, że on Ci coś rozjaśni? > > Pozdr / Jacek a nie ma janusz#jw? ach ta moja wybiórcza pamięć no to teraz po tych wyjaśnieniach huishu napisz gdzie w twoim poście jest ukryte kłamstwo żydowskie D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 13:07 panidanka napisała: > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > > Kto to jest Janusz? Myślisz, że on Ci coś rozjaśni? > > > > Pozdr / Jacek > > a nie ma janusz#jw? > ach ta moja wybiórcza pamięć > > no to teraz po tych wyjaśnieniach huishu > napisz gdzie w twoim poście jest ukryte kłamstwo żydowskie > > D. Ono nie jest ukryte, jest jawne. Tak jak moja sygnaturka. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 04.02.04, 14:53 > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > Na oczach pozostałych milczących Polaków wymordowano 6 milionów Żydów panidanka napisała: > nie skapowałam-gdzie w twoim poście jest kłamstwo zawarte? Jak to gdzie ??? Przecież powszechnie wiadomo, że wszyscy Polacy gromadzili się wokół obozów i głośno dopingowali do mordów........... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. 04.02.04, 15:25 Są jeszcze inne smaczki. Kto właściwie dokonał tego holokaustu? POLACY się przyglądali, Żydów WYMORDOWANO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydowskie kłamstwo holokaustu. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 16:08 W latach 1939-1945 w wyniku holocaustu zginęło około 6 milionów Żydów W 1939 r. w Polsce żyło 3,5 miliona Żydów Na oczach pozostałych milczących Polaków wymordowano 6 milionów Żydów z całej Europy, w tym 3,5 miliona polskich Żydów, obywateli Polski przedwojennej. "Sprawiedliwy wśród narodów świata" ogółem 8 tysiącom osób, w tym 2 220 to Polacy. =========================================== Wszyscy zginęli w Polsce na oczach milczących Polaków? Kogo i gdzie ratowało pozostałych 5 800 sprawiedliwych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 14:49 nie prawda, jak tak myslimy to to samo moze dotyczec kazdego narodu,w armi saddama co mordowala i gazowala Kurdow tez byli ludzie z innych narodowosci (Assyriczece,Ormiany,Turkmani,i nawet Kurdowie)i to samo w srod NKWD tez byli Polace i w srod SS tez byli Polace i z innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zabrania się polemizowania /nt/ 04.02.04, 15:23 Gość portalu: Ivo napisał(a): > nie prawda, jak tak myslimy to to samo moze dotyczec kazdego narodu,w armi > saddama co mordowala i gazowala Kurdow tez byli ludzie z innych narodowosci > (Assyriczece,Ormiany,Turkmani,i nawet Kurdowie)i to samo w srod NKWD tez byli > Polace i w srod SS tez byli Polace i z innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku A ilu Polaków wymordowali w tym czasie Rosjanie? IP: *.chello.pl 04.02.04, 20:45 galba napisał: > To fakt! Poprzez wspólpracę z UB, SB, NKWD Jeżeli policzyć też Polaków, którzy pracowali w UB i SB (pomińmy Polaków w NKWD) to wychodzi na to, że w tamtych czasach wymordowano około 7 mln. Polaków, jeżeli przyjąć że Żydzi stanowili około 10% pracowników tamtych służb. Czy na tym miał polegać ten test, żeby policzyć ilu Polaków naprawdę wtedy wymordowano? Wniosek jest prosty. Prawda o stratach narodu Polskiego była dotychczas ukrywana przez rządzących światem Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: A ilu Polaków wymordowali w tym czasie Rosjan 04.02.04, 20:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10526761&a=10549839 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ech... gdzież te czasy... 05.02.04, 08:19 Gdy wystarczyło napisać "Red. Michnik i jego Deutscheszentrum w Breslau" by wylecieć na Oślą Ławkę. Panie/Pani Giwi - kieruje się Pan/Pani zwierzęcym antysemityzmem i kołtuńską moralnością katopedofila. Moim niezbywalnym, przyrodzonym prawem wolnego obywatela III RP jest prawo do bycia ocenzurowanym! G. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ech... gdzież te czasy... 05.02.04, 08:49 galba napisał: > Moim niezbywalnym, przyrodzonym prawem wolnego > obywatela III RP jest prawo do bycia ocenzurowanym! > > G. ale chyba najpierw przed nabyciem prawa do ocenzurowania trzeba się postarać o bycie na cenzurowanym D. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dlaczego Zydzi milczeli gdy mordowano 05.02.04, 09:43 polska inteligencje? AB, Akcja AB, Ausserordentliche Befriedungsaktion, nadzwyczajna akcja eksterminacyjna niemieckich władz okupacyjnych w Generalnym Gubernatorstwie, skierowana przeciwko polskiej inteligencji, działaczom politycznym i społecznym oraz osobom podejrzanym o działalność konspiracyjną. Przeprowadzona od maja do lipca 1940 przez policję i służby bezpieczeństwa, miała na celu fizyczną likwidację przywódczych elit społeczeństwa polskiego. Aresztowanych więziono m.in.: na Pawiaku w Warszawie, w więzieniu przy ul. Montelupich w Krakowie, w Radomiu, Kielcach, Lublinie, Nowym Sączu, Tarnowie i Wiśniczu, wysyłając ich następnie do obozów koncentracyjnych w Oświęcimiu i Sachsenhausen oraz mordując. W wyniku masowych mordów, dokonanych m.in. w Palmirach (gdzie np. 20- 21 czerwca 1940 rozstrzelano 378 osób), Firleju, Wincentynowie k. Radomia, zginęło około 3,5 tys. obywateli polskich, w większości polityków, nauczycieli, księży, pisarzy i artystów. Podobne akcje Niemcy przeprowadzali wcześniej na ziemiach polskich wcielonych do III Rzeszy i później, po wybuchu wojny niemiecko-radzieckiej, na polskich terenach wschodnich. Dlaczego Zydzi nie robili nic, gdy Niemcy mordowali polskich ksiezy, politykow, pisarzy... Moze panidanka odpowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 10:22 aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 17:31 Pani danka jest rentierką firmy Holoocaust Industry!Za ile ? Morel z 5000 PLN to szambonurek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Żydzi szkalują Polaków IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 11:35 Wyssali to z krwią swoich matek. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydzi szkalują Polaków - errata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 12:38 Winno być z mlekiem. Że też tego nie zauważyli??????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Żydzi szkalują Polaków - errata 06.02.04, 12:41 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Winno być z mlekiem. > > Że też tego nie zauważyli??????!!!!!!! errata zbyteczna przestraszyłeś się Jacku? D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydzi szkalują Polaków - errata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 12:47 panidanka napisała: > errata zbyteczna > przestraszyłeś się Jacku? Czego Danusiu? Errata była konieczna, gdyż zmienia ona sens zdania. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Żydzi szkalują Polaków - errata 06.02.04, 12:51 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > panidanka napisała: > > > errata zbyteczna > > przestraszyłeś się Jacku? > > Czego Danusiu? Errata była konieczna, gdyż zmienia ona sens zdania. > > Pozdr / Jacek Pozdrawiam (bez erraty) ))) D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Żydzi szkalują Polaków - errata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 13:07 ))) Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
galba Przełom w badaniach!!! 06.02.04, 13:28 Wstępne szacunki mówią, że 700.000 tys. Polaków zamordowanych przez Żydów jest do zaakceptowania. 7 miliardów ląduje na Oślej Ławce. Gdzies między tymi wartościami znajduje się punkt A (dla uczczenia wybitnego naukowca, który zapoczątkował badania zwany także Punktem Galby) stanowiący wartość graniczną tolerancji cenzora. Trwają prace nad dokładnym ustaleniem tej wartości. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Uprzejmie zwracam uwagę, IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 13:37 że to 7,5 miliarda Polaków wylądowało na oślej ławce. W badaniach bardzo ważne są szczegóły. Mam nadzieję, że mój udział w badaniach zostanie doceniony. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Przełom w badaniach!!! IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 06.02.04, 14:04 Proponuje podejść bardziej naukowo. Należy ustalić warunki brzegowe i metodą "szacikowania" wątków ustalić kilka punktów. Punkty te nanieść następnie na wykres XY (gdzie X - współczynnik antysemityzmu w warościach bezwzględnych a Y - ilość wyssanego mleka w tys. hektolitrów ) Poprzez naniesione punkty poprowadzić 2 proste . Na skrzyżowaniu ww prostych uzyskamy słynny punkt prof. Galby. Proszę nie zapomnieć na zakończenie przeprowadzić rachunku błędów otrzymanego wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Przełom w badaniach!!! 06.02.04, 14:08 Inteligencja badanego obiektu zawiera się gdzieś pomiędzy 60-80 IQ. Porównanie reakcji badanego obiektu na wątek podstawowy i kontrolny jasno to wykazuje. Wygląda na to, że badany obiekt uznał za możliwe wymordowanie przez kogokolwiek czy cokolwiek siedem i pół miliarda Polaków. Wydaje się, że instrukcja postępowania obiektu nie zawierała badanej sytuacji. Mam nadzieję, że wyniki badań prof. G. z zespołem zostaną opublikowane w fachowej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zwróciłem się o pomoc w badaniach do uczonych... 06.02.04, 14:14 ... radzieckich. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10592739 G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Liczysz na metodę prof. maacajewa ???n/tx IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 06.02.04, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Przełom w badaniach!!! 06.02.04, 14:18 Skoro górny punkt krytyczny zostal ustalony, to pozostaje zapuścić teraz węża morskiego, dzięki któremu poznamy dolną wartość, na przykład: "Żydzi nie wymordowali ani jednego Polaka", "Żydzi tchnęli życie w 700 tys. Polaków", "Żydzi spłodzili 7,5 mld Polaków", "Żydzi to Polacy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 17:23 czy to prawda? bo skoro ten watek jest nieskasowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum cykcyk Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: 80.53.175.* 12.02.04, 19:45 Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
galba A masz jakieś wątpliwości? /nt/ 13.02.04, 08:25 Gość portalu: bum cykcyk napisał(a): > Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Tak dlugo zylem w nieswiadomosci! IP: *.arbornet.org 14.02.04, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Żydzi wymordowali ponad 700 000 Polaków! (tes IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 14.02.04, 07:20 Zaprzeczenie byłoby kłamstwem. Judenrats z Policją Żydowską wytransportowali do obozów znacznie większą liczbę polskich Żydów. A pytanie kto obsługiwał komory gazowe i piece krematoryjne nie pozostawia żadnych wątpliwości. Bezpośrednimi sprawcami zbrodni byli Żydzi w pasiaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat Re: Temu też się nie da zparzeczyć. IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 07:56 Proponuję stworzyć jakieś osobne forum na temat żydów. Tutaj cięgle tylko o tym ktoś pieprzy.Brak tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Ha, mają swoje.Problem w tym , że i z tego tylko IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 08:19 swoje usiłują uczynić. Bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Temu też się nie da zparzeczyć. IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 14.02.04, 08:28 Oj pojeździli oni sobie na Polakach wystarczająco. Tu w USA, przechodziło im to bez żadnej odpowiedzialności. Kłamstwa, oszczerstwa i zniewagi wobec polskiej nacji. W Polsce próbowali to samo, ale wielkiego powodzenia nie zanotowali. Przynajmniej my piszemy prawdę jacy oni naprawdę są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki To właśnie czynimy.Ale tam gdzie w sposób ewiden- IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 08:36 tny naruszają prawo, łamiac np. art. 133 Kodeksu Karnego powinna być interwencja stosownych organów i , mam nadzieję, będzie.Nie istotne są w rzeczywistości opinie tego motłochu. ŻŁe jest to , że ich "antypolską produkcję" firmuje duży portal internetowy. Tu zaglądają różni ludzi, z całego świata. I co mogą przeczytać? Że wyrdowaliśmy ponad 700 000 Żydów? Hańba dla Agory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nauczycielu z Jarosławia - na pytanie odpowiedz 14.02.04, 09:18 Józziu, nie nerwujsia, napiszi. A i odpowiedz ponadto jaki stopień miałeś w LWP - bo komenderowanie wcale zgrabnie ci wychodzi. Sierżant, tfu, starszina znaczy? > ---------- Proszę o odpowiedź na nieustannie ponawiane pytanie: > "Józiu, kim wobec tego jest nauczyciel w szkole publicznej i jakie wzorce moralne musiał sobą reprezentować w szkole państwowej w latach 1982 - 1990. A gdy jeszcze był dyrektorem...? Nie było obowiązkowej przynależności do PZPR albo do jej kibiców? > Zawadzki napisał: nauczueciel, szanowny Panie nie jest "funkcjonariuszem publicznym" I to oczywiście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10705724&a=10727043 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Widzi Pan tu "tuza" pan.scana? Kwintesencja umys- IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 09:23 łowej mocy forumowej diaspory. Haha. Okruszek najmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No to jak z twoją kolaboracją w PRL-u Józek? 14.02.04, 09:25 Czemu nie odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Już cxi wyjaśniłem Młodszy Obowrowy dlaczego nie IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 09:30 jesteś partnerem do rozmowy.Jesli ty jesteś Wykwitem Geniuszu Forumowej Diaspory, to co sadzić o reszcie.Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Józek, nie uciekaj od sedna tematu. 14.02.04, 09:36 Wytłumacz się przed kolegami z Forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10757215&a=10757852 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10705724&a=10727043 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Józek, nie uciekaj od sedna tematu. IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 14.02.04, 10:06 Wprawdzie nigdy nie należałem do żadnej organizacji politycznej, ale jest mi zupełnie obojętne skąd ktokolwiek pochodzi. W PZPR było wielu bardzo pożytecznych osób jak choćby Zbigniew Nienacki. Byli również bohaterowie II Wojny Światowej, powstań, podziemia. Mieli odmienną orientację polityczną. Dla mnie jest ważne jaki mieli stosunek do ojczyzny. Poza tym nie należy zapominać kto naprawdę zadecydował o kształcie naszych granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki No cóż Młodszy Oborowy scan. Wzniosę sie jeszzce IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 11:25 raz ponad uczucie obrzydzenia jakie żywię do Ciebie i Tobie podobnych i CXi odpowiem jeszcze raz: 1) potwierdzasz bałwanku , że nie rozumiesz ( no bo czym) słow które uzywasz. Nauczyciel nie był i nie jest" funkcjonariuszem publicznym" . Ty poślednim funcjonariuszem forumowej diaspory , owszem. 2) nauczyciel zapytany przez ucznia o Katyń mogł mówić tylko jedno, tzn. to co słyszał od swoich rodziców i nauczycieli : w Katyniu tysiace poslkich oficerów bestialsko zamordowali bolszewicy wśród których znasczącą grupę stanowiły kanalie żydowskie. 3)przynależnośc do PZPR nigdy nie była obowiązkowa a tym bardziej po 1981.Obowiązkiem mogą tłumaczyć się świnie karierowicze.4) taka kanalia jak Ty i Tobie podobni z grupy forumowej diaspory nie sa partnerami do rozmowy na zaden temat.Nie dość , że ignoraci, to tego glupcy i prostacy. Trzeba powstrzymywac się żeby czytając Was nie wymiotować z obrzydzenia. 5) jeśli dalej nie rozumiecie Młodszy Oborowy scan wracajcie ( wielokrotnie) do punktów 1-4. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: No cóż Młodszy Oborowy scan. Wzniosę sie jesz 14.02.04, 19:31 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > raz ponad uczucie obrzydzenia jakie żywię do Ciebie i Tobie podobnych i CXi > odp owiem jeszcze raz: 1) potwierdzasz bałwanku , że nie rozumiesz ( no bo > czym) sł ow które uzywasz. Nauczyciel nie był i nie jest" funkcjonariuszem > publicznym" . Ty poślednim funcjonariuszem forumowej diaspory , owszem. 2) Józek, bez tej diaspory żyć nie możesz. > nauczyciel zapyta ny przez ucznia o Katyń mogł mówić tylko jedno, tzn. to co > słyszał od swoich ro dziców i nauczycieli : w Katyniu tysiace poslkich > oficerów bestialsko zamordowa li bolszewicy wśród których znasczącą grupę > stanowiły kanalie żydowskie. Ile dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś