Dodaj do ulubionych

______________________Gini, nie chodź na inne fora

31.01.10, 20:44
bo dajesz plame i bedą nas wszystkich palcami wytykać. Tu jesteś w rodzinie
ale na gościnne wystepy trzeba byc przygotowanym a ty nie masz pojęcia czym
jest terroryzm. Poducz sie czy cuś big_grin
Obserwuj wątek
    • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 20:49
      masz poogladaj sobie ladny obrazek ,beksinskiego moj ulubiony ,moze wyluzujesz troche https://smetnik1.blox.pl/resource/beksinski.jpg
      • dana33 Re: przestan cpac facet 31.01.10, 20:53
        ale koszmar....
        • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 20:58
          dana33 napisała:

> ale koszmar....
          nie podoba ci sie? ?????
          ja uwielbiam od pierwszego spojrzenia, te barwy sa przecudowne ,ale
          coz ja ci bede tlumaczyc.
          • ariadna-enta Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:12
            akurat obrazy Beksińskiego mi się podobają.
            • gini Re: moj ulubiony koszmar 31.01.10, 21:13
              https://galeria.606.pl/images/fullsize/Garden%20of%20Earthly%20Delights.jpg
        • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 20:58
          dana33 napisała:

> ale koszmar....

nu, piekne to bylyby jelenie na rykowiskusmile Rozumienie wspolczesnego malarstwa
          to wyzsza szkola jazdy, paniusiu z targowiskasmile
        • off_nick Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:00
          dana33 napisała:

> ale koszmar....

Po prostu Beksiński...

https://best383.com/galeria/beksinski72.jpg
          • aaki po prostu mamzerek 31.01.10, 21:03
            big_grin
            • haszszachnat Re: po prostu mamzerek 31.01.10, 21:06
              Witam aakusia w watku i dziekuje za jakze merytoryczną i pełna głebokiej
              mądrosci wypowiedź. Nie bedę sparował i nasci trzy big_grin big_grin big_grin
          • dana33 Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:05
            on chyba maluje takie koszmary z glebokiej depresji jesli chodzi o jego
            nazwisko.... big_grin big_grin big_grin
            • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:09
              dana33 napisała:

> on chyba maluje takie koszmary z glebokiej depresji jesli chodzi o
              jego
              > nazwisko.... big_grin big_grin big_grin

ty nie patrzysz w ogole na barwy jak ogladasz obraz?
              bo mnie przede wszystkim barwy ciagna .
              • dana33 Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:13
                to cie powinny pociagnac paznokietki rochellinskiej... produkowala w 3 kolorach:
                pastelowy blekit.... old rosa i kolory jesienne... big_grin big_grin big_grin
                • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:16
                  dana33 napisała:

> to cie powinny pociagnac paznokietki rochellinskiej... produkowala
                  w 3 kolorach
                  > :
                  > pastelowy blekit.... old rosa i kolory jesienne... big_grin big_grin big_grin

no i co w tym zlego?ja jak tez mam paznokietki w roznych kolorkach
                  ,latem dominowal turkusik.
              • absztyfikant Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:14
                Nu, malowal. Pare lat temu zostal brutalnie zamordowany. Straszna historia.
              • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:17
                gini napisała:

> dana33 napisała:
                >
                > > on chyba maluje takie koszmary z glebokiej depresji jesli chodzi o
                > jego
                > > nazwisko.... big_grin big_grin big_grin
                >
                >
                > ty nie patrzysz w ogole na barwy jak ogladasz obraz?
                > bo mnie przede wszystkim barwy ciagna .

Ciagna cie tylko barwy, a nie tresc? Mnie ciagnie rowniez tresc, jak na przyklad
                Jezdzcy Apokalipsy czyli Fucha, Dudy Gracza. Fenomenalne dzielo.
                • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:20
                  cyniol napisał:

> gini napisała:
                  >
                  > > dana33 napisała:
                  > >
                  > > > on chyba maluje takie koszmary z glebokiej depresji jesli
                  chodzi o
                  > > jego
                  > > > nazwisko.... big_grin big_grin big_grin
                  > >
                  > >
                  > > ty nie patrzysz w ogole na barwy jak ogladasz obraz?
                  > > bo mnie przede wszystkim barwy ciagna .
                  >
                  > Ciagna cie tylko barwy, a nie tresc? Mnie ciagnie rowniez tresc,
                  jak na przykla
                  > d
                  > Jezdzcy Apokalipsy czyli Fucha, Dudy Gracza. Fenomenalne dzielo.

wiadomo, ze nie tylko barwy, ale przede wszystkim ,a dudy gracza nie
                  lubie przyznaje sie bez bicia .
                  beksinskim zainteresowal mnie zorro ,bo ja w ogole lubie stare dobre
                  malarstwo, wloskie no i flamandzkie naturalnie .
                  • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:32
                    gini napisała:

bo ja w ogole lubie stare dobre
                    > malarstwo, wloskie no i flamandzkie naturalnie .

Stare dobre malarstwo flamadzkie to lubi kazdy, co nie znaczy, ze tylko stare
                    jest dobre. Impresjonisci byli posmiewiskiem Paryza swego czasu i wystawiali
                    jedynie w Salonie Odrzuconychsmile Mnie zarazil wspolczesnym malarstwem moj ojciec.
                    Wlasnie bedac w Polsce posegregowalem i uratowalem jego korespondencje z eilta
                    polskiego malarstwa. Uwazany byl przez nich za wielkiego znawce i konesera,
                    ktoremu sprzedawali nawet te ich ulubione dziela.
                    • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:40
                      cyniol napisał:

> gini napisała:
                      >
                      > bo ja w ogole lubie stare dobre
                      > > malarstwo, wloskie no i flamandzkie naturalnie .
                      >
                      > Stare dobre malarstwo flamadzkie to lubi kazdy, co nie znaczy, ze
                      tylko stare
                      > jest dobre.

nie napisalam, ze tylko stare jest dobre ,napisalam, ze lubie ,ale
                      lubie wszystko to co do mnie przemawia, musi mi sie spodobac, nie
                      wystarczy, ze ktos mi powie sluchaj to i to jest super, musze sazma
                      "posmakowac"
                      duda gracz wybacz ale nie dla mn ie, .

Impresjonisci byli posmiewiskiem Paryza swego czasu i wystawiali
                      > jedynie w Salonie Odrzuconychsmile Mnie zarazil wspolczesnym
                      malarstwem moj ojciec
                      > .
                      > Wlasnie bedac w Polsce posegregowalem i uratowalem jego
                      korespondencje z eilta
                      > polskiego malarstwa. Uwazany byl przez nich za wielkiego znawce i
                      konesera,
                      > ktoremu sprzedawali nawet te ich ulubione dziela.
                      • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:47
                        gini napisała:

>
                        > nie napisalam, ze tylko stare jest dobre ,napisalam, ze lubie ,ale
                        > lubie wszystko to co do mnie przemawia, musi mi sie spodobac, nie
                        > wystarczy, ze ktos mi powie sluchaj to i to jest super, musze sazma
                        > "posmakowac"
                        > duda gracz wybacz ale nie dla mn ie, .
                        >
                        masz racje wiekszosc ludzi nie znajacych sie na malarstwie, kieruje sie tym co
                        do nich przemawia. Moj ojciec mowil mi, ze Picasso do niego nie przemawia, ale
                        to jest geniusz malarstwa i po latach przyznalem mu racjesmile
                • absztyfikant Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:25
                  https://www.artbiznes.pl/jsp/admin/multimedia/Jezdzcy-Apokalipsy-czyli-Fu33229.jpg

Mnie zawsze bawi ten obraz:

https://www.malarze.com/obrazy/duda-gracz-babie.jpg

Jak wiadomo Duda-Gracz parodiowal Chelmonskiego:

https://march.home.staszic.waw.pl/chlopi/ahdc_obrazy/pix/jc_babie_lato.jpg
                  • absztyfikant ucielo babie glowe 31.01.10, 21:26
                    W linku w dobrej rozdzielczosci:
                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/ChelmonskiJozef.1875.BabieLato.jpg/788px-ChelmonskiJozef.1875.BabieLato.jpg

https://www.obrazy.norma-bg.waw.pl/gal2/chelmonski-babie.jpg
                    • cyniol Re: ucielo babie glowe 31.01.10, 21:37
                      widzialem Jezdzcow Apokalipsy czyli Fuche na wystawie obrazow Dudy Gracza.
                      Zdjecie nie jest tak wymownesmile Smialem sie patrzac na ten obraz i dzieki, ze
                      znalazles zdjecie.
          • absztyfikant Bylem w muzeum Beksinskiego w Sanoku 31.01.10, 21:11
            Przepiekne miasteczko. Takie troche jakby na obrzezach cywilizacji. Robi wrazenie. Zreszta cala okolica jest wspaniala.

To jest moja ulubiona praca:

www.muzeum.sanok.pl/wp-content/uploads/2009/06/qp.jpg

Ponizej strona muzeum:
            www.muzeum.sanok.pl/?cat=7

• dana33 Re: Bylem w muzeum Beksinskiego w Sanoku 31.01.10, 21:15
              sam uzas, absztyfikant... sam uzas....
              • absztyfikant Re: Bylem w muzeum Beksinskiego w Sanoku 31.01.10, 21:18
                Co innego powiesic nad kominkiem, a co innego obejrzec. Tutaj musze zgodzic sie
                z ta belgijska antysemitka, bo facet genialnie operowal barwami. Turpizm bywa
                ciekawywink
        • jaceq Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:01
          dana33 napisała:

> ale koszmar....

Koszmar???

Jest zajebisty. Właśnie TEN. Koszmar to jest Hieronim B., powyżej (albo poniżej,
          nie wiem, gdzie trafi mój felieton). Oczywiście uwielbiam Hieronima B. i
          wytapetowałbym sobie "Sądem Ostatecznym" czy "Ogrodem Rozkoszy" chałupę, gdyby
          sprzedawali takie tapety.

Gini, jest jeszcze taki gościu, który teraz, współcześnie maluje w Polsce
          podobnie (acz inaczej). Nie mam pamięci do nazwisk, nie "sejfuję" (cokolwiek to
          w wolskiej nowomowie oznacza), ale gościu maluje parowozy i wyrzucone na
          mieliznę wraki statków. Jak mi się przypomni, to zalinkuję galerię. Niewątpliwie
          jest "koszmarny". A ja mam wrażenie, że on maluje moje sny.
          • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:37
            jaceq napisał:

>
            > Gini, jest jeszcze taki gościu, który teraz, współcześnie maluje w Polsce
            > podobnie (acz inaczej). Nie mam pamięci do nazwisk, nie "sejfuję" (cokolwiek to
            > w wolskiej nowomowie oznacza), ale gościu maluje parowozy i wyrzucone na
            > mieliznę wraki statków. Jak mi się przypomni, to zalinkuję galerię.

Obrazy oglada sie na wystawach, a nie w internecie. Wtedy latwiej zapamietuje
            sie nazwiska gosciowsmile
            • jaceq Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:43
              Masz niewątpliwą słuszność, cyniolku. Internet powinni zaorać, a potem spalić.
              • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:48
                jaceq napisał:

> Masz niewątpliwą słuszność, cyniolku. Internet powinni zaorać, a potem spalić.
                >
                Dla takich jak co dooopy do muzeum nie chce sie ruszyc, to na pewno masz racje,
                przynajmniej nazwisko artysty zapamietaja.
                • gini Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:55
                  cyniol napisał:

> jaceq napisał:
                  >
                  > > Masz niewątpliwą słuszność, cyniolku. Internet powinni zaorać, a
                  potem sp
                  > alić.
                  > >
                  > Dla takich jak co dooopy do muzeum nie chce sie ruszyc, to na pewno
                  masz racje,
                  > przynajmniej nazwisko artysty zapamietaja.

nie przesadzaj ,nie ma tak latwo, ze mozesz sobie skoczyc do kazdego
                  muzeum ,a internet przybliza i ulatwia.
                  zgoda, ze to nie to samo co muzeum czy wystawa, ale nie moge dzis
                  wsiasc w samolot i leciec sobie do prado, a chcialabym wierz mi....
                  • cyniol Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:00
                    gini napisała:

> cyniol napisał:
                    ale nie moge dzis
                    > wsiasc w samolot i leciec sobie do prado, a chcialabym wierz mi....

Dla chcacego nic trudnego, ale jesli nie moze wsiasc w samolot, to niech sie
                    przynajmniej nie wypowiada i nie madrzysmile Ja bylem w Prado w dwa tygodnie po tym
                    jak zwrocono Hiszpanii "Guernice". Zaluj, ze nie bylas.
                    • jaceq Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:03
                      > Ja bylem w Prado w dwa tygodnie po tym...

No to przynajmniej wiem, czemu wtedy przez 2 dni panował tam taki smród.
                      • cyniol Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:07
                        jaceq napisał:

>
                        > No to przynajmniej wiem, czemu wtedy przez 2 dni panował tam taki smród.
                        >
                        Prymityw zakonczyl dyskusje na bardzo wysokim poziomie. Zydlo zawsze wyjdzie z
                        workasmilesmilesmile
                      • vicky17 Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:05
                        jaceq napisał:

> > Ja bylem w Prado w dwa tygodnie po tym...
                        >
                        > No to przynajmniej wiem, czemu wtedy przez 2 dni panował tam taki smród.
                        >
                        >

no smrod byl dlatego,ze jacusiowa padlina tam zawitala, masz racje chamie,ze
                        piszesz choc raz prawde o sobie.
                        • cyniol Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:26
                          vicky17 napisała:

> jaceq napisał:
                          >
                          > > > Ja bylem w Prado w dwa tygodnie po tym...
                          > >
                          > > No to przynajmniej wiem, czemu wtedy przez 2 dni panował tam taki smród.
                          > >
                          > >
                          >
                          > no smrod byl dlatego,ze jacusiowa padlina tam zawitala, masz racje chamie,ze
                          > piszesz choc raz prawde o sobie.

chwala Splitowi za to powiedzenie" wyszlo zydlo z worka"smileZydostwo to straszne
                          prostactwo, potrafia udawac tylko do pewnego momentu, a pozniej zydlo wychodzismile
                          na forum mamy przyklady w postaci zaczka nieboraczka zydlaczka, zapieraczkasmile
                          • vicky17 Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:29
                            cyniol napisał:

> chwala Splitowi za to powiedzenie" wyszlo zydlo z worka"smileZydostwo to straszne
                            > prostactwo, potrafia udawac tylko do pewnego momentu, a pozniej zydlo wychodzi:
                            > )
                            > na forum mamy przyklady w postaci zaczka nieboraczka zydlaczka, zapieraczkasmile

well, po prostu beka czosnkiem i cebula, plus odlicza dni do swej emeryturysmile
                            • cyniol Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:36
                              vicky17 napisała:

>
                              > well, po prostu beka czosnkiem i cebula, plus odlicza dni do swej emeryturysmile

ogladajac obrazy w internecie, jednoczesnie nie potrafiac zapamietac nazwiska
                              autora.Demencja starcza chyba to jestsmile
                              • vicky17 Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:40
                                cyniol napisał:

>
                                > ogladajac obrazy w internecie, jednoczesnie nie potrafiac zapamietac nazwiska
                                > autora.Demencja starcza chyba to jestsmile

no i slusznie, bo obrazy oglada sie w muzeum albo galerii, wtedy sie pamieta.
                                mnie nic z internetu rowniez nie zostaje, na szczescie smile
                                • cyniol Re: przestan cpac facet 01.02.10, 02:47
                                  vicky17 napisała:

>
                                  > no i slusznie, bo obrazy oglada sie w muzeum albo galerii, wtedy sie pamieta.
                                  > mnie nic z internetu rowniez nie zostaje, na szczescie smile

hasbarowcy sztuka nie interesuja sie jak widac, jedynie lokomotywami, ktorych
                                  tworcow niespecjalnie pamietaja. Pewnie jedyna lokomotywa, ktora pamietaja to ta
                                  co stoi na stacji i pot z niej splywasmile
                    • gini Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:09
                      cyniol napisał:

> gini napisała:
                      >
                      > > cyniol napisał:
                      > ale nie moge dzis
                      > > wsiasc w samolot i leciec sobie do prado, a chcialabym wierz
                      mi....
                      >
                      > Dla chcacego nic trudnego, ale jesli nie moze wsiasc w samolot, to
                      niech sie
                      > przynajmniej nie wypowiada i nie madrzysmile Ja bylem w Prado w dwa
                      tygodnie po ty
                      > m
                      > jak zwrocono Hiszpanii "Guernice". Zaluj, ze nie bylas.

ale tlumacze jak komu dobremu, ze chcialabym ale nie moge, chcialabym
                      np sobie pozwiedzac meksyk , ale tez nie moge ,w ogole chcialabym
                      sobie podrozowac bezustannie ale coz,moze sie uda w przyszlym zyciu.
              • cyniol Re: przestan cpac facet 31.01.10, 23:54
                jaceq napisał:

> Masz niewątpliwą słuszność, cyniolku. Internet powinni zaorać, a potem spalić.
                >
                Ogladanie obrazow w internecie to, to samo co "czytanie" ksiazek z brykow,
                zaczku rozjuszonysmile
          • amamit Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:10
            jaceq napisał:

Lubię Andrzeja Jarodzkiego...
            Nie wszystko, ale większość. smile

www.pociag.org/gallery/obr/obr/009.jpg

Tak mi się skojarzyło, bo napisałeś o wrakach i parowozach.
            • jaceq Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:15
              > Lubię Andrzeja Jarodzkiego...

Nie, to nie on. Przypomnę sobie.
              • amamit Re: przestan cpac facet 01.02.10, 00:19
                Ja nie zgaduję o kogo Ci chodzi, tylko skojarzyło mi się z nim od razu. smile

Parowozy i wraki statków mnie się skojarzyły.
                • jaceq Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:26
                  ...i żydokomuna (gugiel) pomogła:

Maks Novak-Zempliński

www.zemplinski.com/galeria.html
                  https://www.zemplinski.com/galeria/45.jpg
                  • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:38
                    Ten jest juz "mój". wink

www.zemplinski.com/galeria/46.jpg
                    • haszszachnat Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:40
                      Gustujecie w takich chorych wizjach? Nie powiem, to robi wrażenie, ale i budzi
                      niepokój.
                      • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:50
                        haszszachnat napisał:

> Gustujecie w takich chorych wizjach? Nie powiem, to robi wrażenie, ale i budzi
                        > niepokój.

No choc raz zgodze sie z toba Maroudersmile
                      • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:50
                        To źle, że coś budzi? wink
                        • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:52

amamit napisała:

> To źle, że coś budzi? wink

Ale madre pytaniesmile
                    • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 00:45
                      No widzisz Gini, bierz przyklad z Hasbary. Popatrz jak szybko przybierzeli
                      swojemu Zydkowi zakowi z pomoca.I gusta ich iscie zydowskie sasmilesmilesmile
                  • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:06
                    A Andrzeja Jarodzkiego poznałam, policzyłam właśnie, bez mała 19 lat temu.
                    • haszszachnat Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:11
                      To ty juz taka stara jestes? Dawałem ci poniżej trzydziestki smile
                      • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:17
                        Dobrze się trzymam... smile))
                        • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:20
                          amamit napisała:

> Dobrze się trzymam... smile))

wirtualnie)smilesmilesmile
                    • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:16
                      amamit napisała:

> A Andrzeja Jarodzkiego poznałam, policzyłam właśnie, bez mała 19 lat temu.
                      Co ty nie powiesz? A ja Kiejstuta Bereznickiego bez mala 25 lat temu.

A co z waszym prymitywem zakiem, tez znal artystow osobiscie?
                      • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:21
                        cyniol napisał:
                        Co ty nie powiesz? A ja Kiejstuta Bereznickiego bez mala 25 lat temu.

Ale nie aż tak dobrze. Się trzymam. wink
                        • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:30
                          amamit napisała:

>
                          > Ale nie aż tak dobrze. Się trzymam. wink

è veramente una vergognasmilesmilesmile
                          • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:36
                            Gupek. 25 lat temu nie miałam 10 lat. smile
                            Nie moja wina, ze jesteś starszy ode mnie. smile))
                            • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:46
                              amamit napisała:

> Gupek. 25 lat temu nie miałam 10 lat. smile
                              > Nie moja wina, ze jesteś starszy ode mnie. smile))

Durna, to nie znaczy, ze mozesz wygladac na 45 latsmilesmilesmile Fotka prawde powiesmilesmilesmile

• amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 01:49
                                Tak myślałam.
                                • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 02:20

amamit napisała:

> Tak myślałam.
                                  Hasbarowa nie mysli, powiela jedynie klamstwasmile
                                  • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 02:26
                                    Idz dziadku. smile))
                                    • cyniol Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 02:41
                                      amamit napisała:

> Idz dziadku. smile))

stara cipko, dlaczego czepiasz sie mnie? Moj mentor zydowski, chamidelko
                                      zaczek(aka jacques), nauczyl mnie jak rozmawiac z chamska hasbara.
                                      • amamit Re: Przypomniałem sobie, na zasadzie skojarzeń... 01.02.10, 14:04
                                        "dlaczego czepiasz sie mnie?"

Stary (w)ujku. smile)))
                                        Z pamiecia coraz gorzej. smile To ty sie ode mnie od...czep.
      • haszszachnat Re: przestan cpac facet 31.01.10, 21:04
        Obrazek niezły, ale wolę klasyke.

Prezent przyjmuję, ale wracam do watku.
        Napisałas:

forum.gazeta.pl/forum/w,902,106554415,106555424,Re_terroryzm.html
        na co dostałaś bardzo dobra odpowiedź:

forum.gazeta.pl/forum/w,902,106554415,106556172,nagle_zwykly_terroryzm_.html
        Na szczęscie pojęłas błąd i czmychnełas z watku, ale niesmak pozostał.

Nie dziekuj, wprawdzie jestes wróg, ale swój. Otrzymyjesz trzy aakusie big_grin big_grin big_grin

####################################################################
    • cyniol Re:Moj ulubiony to jest ten 31.01.10, 21:01
      mam nawet jeden jego obraz.

www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=kazimierz+mikulski&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq=kazimierz+mikulski&fp=736a0d45a056cacc
    • wikul Re: Gini, nie chodź na inne 31.01.10, 23:29
      haszszachnat napisał:

> bo dajesz plame i bedą nas wszystkich palcami wytykać. Tu jesteś w
      rodzinie
      > ale na gościnne wystepy trzeba byc przygotowanym a ty nie masz
      pojęcia czym
      > jest terroryzm. Poducz sie czy cuś big_grin

Dam ci dobrą radę, ty sie od innych odwal. każdy odpowiada za
      siebie.
      A nie przyszło ci do głowy że to ty może zniechęcasz gini do pobytu
      na tym forum ?
      • haszszachnat Re: Gini, nie chodź na inne 31.01.10, 23:48
        wikul napisał:
        > Dam ci dobrą radę, ty sie od innych odwal. każdy odpowiada za
        > siebie.
        > A nie przyszło ci do głowy że to ty może zniechęcasz gini do pobytu
        > na tym forum ?

Dobrymi radami, wikul, piekło wybrukowano. Ja tu wypełniam swoja misje i nie ty
        jestes na celowniku. Najchetniej nie widział bym gini na zadnym forum to to
        wyjatkowa przekupa przy czym cwana i kuta na cztery łapy. Watek poswiecony
        wpadce obróciła w debate nad sztuką.
        • gini Re: Gini, nie chodź na inne 01.02.10, 00:00
          haszszachnat napisał:

> wikul napisał:
          > > Dam ci dobrą radę, ty sie od innych odwal. każdy odpowiada za
          > > siebie.
          > > A nie przyszło ci do głowy że to ty może zniechęcasz gini do
          pobytu
          > > na tym forum ?
          >
          > Dobrymi radami, wikul, piekło wybrukowano. Ja tu wypełniam swoja
          misje i nie ty
          > jestes na celowniku. Najchetniej nie widział bym gini na zadnym
          forum to to
          > wyjatkowa przekupa przy czym cwana i kuta na cztery łapy. Watek
          poswiecony
          > wpadce obróciła w debate nad sztuką.

a wiec sam widzisz, ze to mission impossible ,biedny czlowieku.
          • haszszachnat Re: Gini, nie chodź na inne 01.02.10, 00:06
            No i znów nic nie rozumiesz. Ja tu ciebie skomplementowałem a ty mi od biednych
            ludzi. Z pewnoscia stoimy z pogladami na przeciwnych biegunach ale oszczedzam
            ciebie jak moge ograniczajac sie do działan pedagogicznych.
            #
            • hasz0 moja podszywo mogę tu napisać o....OBraZIE? 01.02.10, 09:11
              artystycznie?
              i kolorowo?
              • haszszachnat Re: moja podszywo mogę tu napisać o....OBraZIE? 01.02.10, 14:09
                hasz0 napisał:

> artystycznie?
                > i kolorowo?

Ani się waż bo psami poszczuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka