marouder.eu 08.02.10, 16:38 ..przez paczkowanie! Jesli nie zmienil dostawcy, to moim zdanie nalezy zabanowac IP upierdowi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Sorry, Siwa, ale haszysta sie szybko rozmnaza 08.02.10, 16:52 E tam, haszysta, wygas i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sorry, Siwa, ale haszysta sie szybko rozmnaza 08.02.10, 16:55 Haszysta jest nawet na swoj sposb pozyteczny - niweluje wysokie stezenie okraglactwa poprzez niekontrolowane sranie gdzie popadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Sorry, Siwa, ale haszysta sie szybko rozmnaza 08.02.10, 17:03 Nie niweluje,bo sam okraglakiem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To racjonalizacja! 08.02.10, 17:03 Haszysta czesto okazuje sprzymierzencem Okraglactwa! Jest durniem, kazda dyskusje zasika! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To racjonalizacja! 08.02.10, 17:08 Hahahaha, i bardzo dobrze Sprzymierzencem okraglakow to on moze we wlasnym mniemaniu jest, ale de facto dziala jak ich zajadly wrog. Nawet my Marouderku nie potrafimy tak rozp... watkow jak on!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: To racjonalizacja! 08.02.10, 17:48 Co prawda to prawda, ale kiedys sie z lekka spiniłem bo załozyłem fajny watek a tu wparowała gini z jednozdaniowym popisem głupoty a hasz wpisał sie 4 razy nie na temat i watek szlag trafił. Juz go nawet nie usiłowałem reanimowac. Mam troche daleko do Wrocławia bo bym mu osobiscie bańki sprawił za smietnik jaki po sobie zostawia, ale do licha, nie na samym forum polega zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs kłopot z wami, postepowcy 08.02.10, 18:14 polega na tym, że koniecznie musicie kreować rzeczywistość, zamiast brać ją jaką jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: kłopot z wami, postepowcy 08.02.10, 18:30 Taki ze mnie postepowiec, jak z ciebie..uwazam, ze nie wolno jesc zwierzat jako tako swiadomych, jesli glod tego nie zasponsoruje Jadam wiec przede wszystkim bydleta, kury i ryby Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Haszysta jest podobny do Kaczorów 08.02.10, 18:41 w pewnym sensie. W ich przypadku wystarczy, że się tylko pokażą - i sondaże od razu w dół. Aż się boję, co się stanie, jak pewien spisiały wrocławski przygłup przestanie pisać na FAQ... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: kłopot z wami, postepowcy 08.02.10, 18:42 marouder.eu napisał: > ..uwazam, ze nie wolno jesc zwierzat jako tako swiadomych, to dlaczego chcesz zeżreć hasza? Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: kłopot z wami, postepowcy 08.02.10, 18:45 dachs napisał: > marouder.eu napisał: > > > ..uwazam, ze nie wolno jesc zwierzat jako tako swiadomych, > > to dlaczego chcesz zeżreć hasza? Bo nie wolno tylko "jako tako świadomych" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 koszerny kanibalizm 08.02.10, 19:15 marouder.eu napisał: > nie wolno jesc zwierzat jako tako swiadomych Wydaje mi sie, ze swinia/dzik jest zwierzetem bardzo swiadomym i inteligentnym. Zdaje sie wiekszosc psow nie jest nawet w polowie taka jak swinie. Przyznam sie, ze nie wiem, czy IQ 19,5 cm dobrze swiadczy o Haszu. Moze jest on bardziej koszerny niz Irasiad. Przyznam sie, ze stracilem juz orientacje co do komplementu/obelgi postepak w ustach Borsuka. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 20:07 rycho7 napisał: > Przyznam sie, ze stracilem juz orientacje co do komplementu/obelgi > postepak w ustach Borsuka. Przecież napisałem wyraźnie "...koniecznie musicie kreować rzeczywistość, zamiast brać ją jaką jest." Rzeczywistość to jest świat z haszopodobnymi, a wy zamiast unikać hasza i go po prostu wygasić chcecie wykreować rzeczywistość bez niego. Dobrze, że to tylko forum i trudno założyć gułag. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 koszerny kanibalizm a wystarczyło wrócić do staro 08.02.10, 20:43 POLSKICH strona 34 zasada 1.2.3.4 miniurl.pl/szanuj_partndialogu dowartosiowuj partnera dialogu ABY NIE WPASC W GWno-> wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Przepowiednia-noblisty-Ameryka-upadnie-jak-szlachecka-Polska,wid,11937042,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 lekka schizofrenia zapanowała w chórze wyjców 08.02.10, 20:52 "...koniecznie musicie kreować rzeczywistość, zamiast brać ją jaką jest." Rzeczywistość to jest świat z haszopodobnymi, a wy zamiast unikać hasza i go po prostu wygasić chcecie wykreować rzeczywistość bez niego. Dobrze, że to tylko forum i trudno założyć gułag. ################################################## _________Mam prośbę do CENZORÓW GUŁAGU ..teoretycznie hipotetyczną... chciałbym sobie poczytać najlepsze perełki mojego humoru z 10-lecia. No ale nie licząc wcale na wasze poczucie humoru platfusów... dam wam PROSTY przepis: ... przywróćcie skasowane (niby przeze wg Scana) posty! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 20:52 dachs napisał: > zamiast brać ją jaką jest." Ale ja nie wiem jaka ta "rzeczywistosc" jest. Ja przykladowo pochodze od malpy. Religianci, w tym jak sadze Ty, zostali ulepieni z gliny, czyli tego co Jahwe pare dni wczesniej zrobil pod siebie. Kto decyduje "jaka jest"? Ty jak to u haszystow? > Rzeczywistość to jest świat z haszopodobnymi, a wy zamiast unikać hasza i go po > prostu wygasić chcecie wykreować rzeczywistość bez niego. Ja Hasza odwiecznie bronie. Nie zamierzam popelnic Twojego bledu z Krzysiem. Moj Ci on jest i nikomu go nie oddam. Mam odpowiednia slomke aby go dymac. > Dobrze, że to tylko forum i trudno założyć gułag. Z Wami? Po co? Wy nie oracie, tylko labradory. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 21:01 rycho7 napisał: > dachs napisał: > > > zamiast brać ją jaką jest." > > Ale ja nie wiem jaka ta "rzeczywistosc" jest. Ja przykladowo pochodze od malpy. A ja mam wspólnego przodka z małpami. > Religianci, w tym jak sadze Ty, zostali ulepieni z gliny, czyli tego co Jahwe > pare dni wczesniej zrobil pod siebie. > > Kto decyduje "jaka jest"? Ty jak to u haszystow? Problem z tą rzeczywistością. Wygląda, że każdy ma swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 21:27 dachs napisał: > Rzeczywistość to jest świat z haszopodobnymi, a wy zamiast unikać hasza i go po > prostu wygasić chcecie wykreować rzeczywistość bez niego. > Dobrze, że to tylko forum i trudno założyć gułag. Ciekawe podejście do rzeczywistości. To się chyba kiedyś nazywało zamiataniem pod dywan ? Przeszkadzają psie kupy ? Omijać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 21:36 snajper55 napisał: > dachs napisał: > > > Rzeczywistość to jest świat z haszopodobnymi, a wy zamiast unikać hasza i go po prostu wygasić chcecie wykreować rzeczywistość bez niego. Dobrze, że to tylko forum i trudno założyć gułag. > > Ciekawe podejście do rzeczywistości. To się chyba kiedyś nazywało zamiataniem pod dywan ? Przeszkadzają psie kupy ? Omijać. > > S. To sprawiedliwsza jest eksmisja za te kupy? A. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: koszerny kanibalizm 08.02.10, 21:59 snajper55 napisał: > Ciekawe podejście do rzeczywistości. To się chyba kiedyś nazywało > zamiataniem pod dywan ? Przeszkadzają psie kupy ? Omijać. Dokładnie tak. Omijać, albo i sprzątać. Własnie dlatego nie lubię postempactwa, że takie proste rzeczy nazywa "Ciekawe podejście do rzeczywistości". Ty byś naturalnie wolał zatykać psu dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: koszerny kanibalizm 09.02.10, 00:55 dachs napisał: > Dokładnie tak. Omijać, albo i sprzątać. Własnie dlatego nie lubię postempactwa, > że takie proste rzeczy nazywa "Ciekawe podejście do rzeczywistości". > Ty byś naturalnie wolał zatykać psu dupę. Są lepsze metody na zmienianie czyli kreowanie rzeczywistości. dachs napisał: "...koniecznie musicie kreować rzeczywistość, zamiast brać ją jaką jest." S. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg veto 08.02.10, 21:32 jak ktos nie chce czytać, to niech sobie wygasi To forum jest tak niszowe,że nie musisz martwić się o swoje dzieci A. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jac sie nie martwie o dzieci! 08.02.10, 22:03 Pisze, co mnie wqrza! Mialem haszyste wygaszonego ze dwa dni, ale tak sie robic nie powinno. Czy ja go wygasze, czy nie, ebany i tak zasrywa kazdy watek! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________psie kupy wypierają się psa d..y? 08.02.10, 22:18 zamieść psa dziś chce pod dywan ku uciesze kupów klaki robi więc ci zabieg taki kupa z kupą psa pods'rywa morał ci z tej bajki taki kupie głupszej kupa kupi psa do wycierania du'py ale musi głupsza kupa wiedzieć co to:- "kupy du'pa"! pojąć Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 CD_____wierszyka psie kupy wypierają się psa d. 08.02.10, 22:20 może to pojęcie gdy u psa będzie mieć wzięcie Odpowiedz Link Zgłoś
aquanetowiec rozerwac wiezi i współparacę zmantrować 08.02.10, 23:58 forum.gazeta.pl/forum/w,13,106977777,106993499,rozrywacie_wiezi_i_podrywacie_ZaUFANiE_tradycje.html Chiny podpatrywały obcych nawet Polskę!!!!!!! Polaków zaś podpatruje każdy ---- Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jac sie nie martwie o dzieci! 09.02.10, 00:02 No,ale jak go wygasisz,to przynajmniej tego nie widzisz. Ja go na oczy nie widzialem od miesiecy i zyje. Odpowiedz Link Zgłoś