absztyfikant 19.04.10, 16:10 ...brak pierwszej damy Polacy na to nie pojda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg coś w tym jest 19.04.10, 16:24 absztyfikant napisał: > ...brak pierwszej damy Polacy na to nie pojda. > > Moja żona powiedziała,że najpierw musi obejrzeć żony kandydatów. A. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zbynio moze sie hajtnac z Pati-Koti! 19.04.10, 16:31 Jesli by sie byl przemogl, to trakcie prezydentury moglby nawet machnac potomka! Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 16:32 A Pierwszy Kot? To pies? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 16:50 Chyba czasem lepiej nie mieć żony, vide Sarkozy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez! 19.04.10, 16:56 Alez ona mu (Sarkoziemu) podobniez spiewa do uszka w lozku, ta jego famfatal! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Alez! 19.04.10, 18:42 Dlaczego sie jej czepiacie? www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht To zadanie dla 19.04.10, 16:52 spindoktorów. Można wskazywać na oszczędności w utrzymaniu; na to, że kandydat nie obciążony rodziną może w pełni poświęcić się państwu. Zawsze można skorzystać z doświadczeń Tuska w sprawie szybkiego i prywatnego (żałoba) ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 17:00 Zawsze jest Szczypińska pod ręką. Sprawdziła się jako narzeczona, sprawdzi się jako żona. Szczypińska z poświęceniem wykonuje partyjne polecenia. Jak Róża Luksemburg. S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a jak się prezentują kandydatki na Pierwszą Damę? 19.04.10, 17:13 zupełnie nic nie wiem o żonach dotychczasowych kandydatów. Prezencja, ogłada towarzyska, elokwencja, znajomość języków, etc. Są jakieś infa? A co do Ziobry jest. Pisano, że ma się żenić. I to z miłości a nie tak jak Tusk, że w czasie wyborów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a jak się prezentują kandydatki na Pierwszą D 19.04.10, 17:24 W Holandii? > A co do Ziobry jest. Pisano, że ma się żenić. Odpowiedz Link Zgłoś
perla w tym rzecz jest abyśmy mieli prezydenta 19.04.10, 17:39 który zapewni, iż Hans nie ożeni się w Polsce tak jak w Holandii właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w tym rzecz jest abyśmy mieli prezydenta 19.04.10, 17:54 Chciales powiedziec wyjdzie za maz... A swoja droga poznalem kilka dni temu mlodego Anglika, ktory w chwili szczerosci wyznal podczas imprezy, ze nigdy nie byl na "normalnym slubie". Byl pry tym bardzo speszony. Dopiero pozniej domyslilem sie dlaczego. Otoz okazalo sie, ze dotad byl tylko na 2 lesbijskich slubach. Najlepsze bylo to, ze byl speszony uzyciem frazy "normalny slub". Tak tak, polityczna poprawnosc. Wielka Brytania to zupelnie inny swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: w tym rzecz jest abyśmy mieli prezydenta 19.04.10, 18:00 Do dupy jest ta Wielka Brytania, ja ci powiem, skoro chlopaka pesza wlasne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w tym rzecz jest abyśmy mieli prezydenta 19.04.10, 18:12 To jeszcze nic. Ciekawiej sie zrobilo, gdy rozmowa zeszla na islam Poczulem sie jak tutaj Wyszlo na to, ze jestem rasista. Tlumaczenia, ze religia to nie rasa na nic sie zdaly. Wtedy uzylem odmiany "argumentu Perly" i powiedzialem, ze niebawem ci sami muzulmanie powywieszaja na latarniach waszych Eltonow Johnow. I wtedy zapadla cisza Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: w tym rzecz jest abyśmy mieli prezydenta 19.04.10, 18:37 absztyfikant napisał: > Wtedy uzylem odmiany "argumentu Perly" i powiedzialem, ze > niebawem ci sami muzulmanie powywieszaja na latarniach waszych Eltonow Johnow. I > wtedy zapadla cisza To właściwa reakcja na takie argumenty. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak najwlasciwsza:) 19.04.10, 19:43 Refleksja, zaduma nad wlasna bezdenna glupota, ktora nakazuje popierac prymitywne spolecznosci w imie idei, ktorej nikt nigdy nie zdola zrealizowac Odpowiedz Link Zgłoś
perla dodałbym, że to minuta ciszy 19.04.10, 19:57 ku pamięci wszystkich powieszonych homoseksualistów przez muslimów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla i to istota sprawy jest 19.04.10, 18:07 potrzebny nam prezydent, który zablokuje pomysły na politpoprawność w Polsce i na legalizację zboczeń. A PO w żaden sposób nam tego nie gwarantuje właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: i to istota sprawy jest 19.04.10, 18:14 Come on, nawet SLD nie zalegalizuje malzenstw homo. Osobiscie nie mam nic pzrzeciwko, pod warunkiem, ze nie beda z tego wynikaly przywileje podatkowe, no i adopcja zostanie zablokowana na wsiegda. Odpowiedz Link Zgłoś
perla błąd absztyfikant jest 19.04.10, 18:23 jak raz ustąpisz to potem tylko eskalacja żądań jest. Bo jak się zgadzasz na śluby to uznajesz to za normalność. A skoro tak, to czemu niby bronić normalności innych spraw, jak np. adopcji dzieci właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: błąd absztyfikant jest 19.04.10, 18:34 Ludzie homoseksualni to nieduzy procent spoleczenstwa. Sila rzeczy nigdy nie uzyskaja wiekszosci. Dlatego madra wladza powinna dac im jakies prawa - dziedziczenie, wizyty w szpitalu, polisy itp. To sa zyciowe sprawy, czesto dramatyczne. Polacy pomimo rozlicznych wad, nie dadza sie "zidiocic" i Krzysiowi i Robertowi dzieci nie dadza. Gdybym byl sierota, to nie chcialbym byc przez nich wychowywany. I mysle, ze nie jestem odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: błąd absztyfikant jest 19.04.10, 18:36 ale te wszystkie prawa można mieć po jednej wizycie u notariusza właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: błąd absztyfikant jest 19.04.10, 18:38 Naprawde? Co do dziedziczenia na pewno masz racje, ale juz ze szpitalem nie jestem taki pewny. Rzuc linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
perla jakim linkiem niby? 19.04.10, 18:48 przecież istnieje pełnomocnictwo notarialne do szeregu spraw. Możesz nawet wysłać na własny ślub ustanowionego notarialnie pełnomocnika. No więc tym bardziej w odwiedziny do szpitala właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ale warto wiedzieć, 19.04.10, 20:12 że gwarantuje to pkt 18 Konstytucji, do zmiany którego potrzeba 307 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: a jak się prezentują kandydatki na Pierwszą D 19.04.10, 17:46 absztyfikant napisał: > W Holandii? Może i Prezesa namówi ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla no proszę Snajper, od lat obserwują jak 19.04.10, 17:52 walczysz jak lew o przywileje dla pedziów, ale gdy poszło o Jarka to w mig ciepnąłeś swe idee właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: no proszę Snajper, od lat obserwują jak 19.04.10, 18:34 perla napisał: > walczysz jak lew o przywileje dla pedziów, ale gdy poszło o Jarka to w mig > ciepnąłeś swe idee właśnie. Nie pij tyle, to nie będziesz miał zwidów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja może i mam zwidy ale ty z pewnością masz 19.04.10, 18:40 obsesję na punkcie Jarosława. I nic nie wiadomo jest, że Jarosław to homoseksualista jest. A jeżeli jest to daj nam Boże tylko takich. Dyskretnych znaczy się właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu a z Kim, znaczy z ktorym ma sie Zbynio.. 19.04.10, 17:30 ..zenic? No i ktory z nich dzierzy zenidlo, a ktory..no..jest bierny? Odpowiedz Link Zgłoś
perla a mnie skąd wiedziec z kim? 19.04.10, 17:37 było coś o tym kilka miesięcy temu. A jego koledzy ze studiów zeznawali, że to był pies na baby właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Z Ziobry bylaby calkiem calkiem Pierwsza Dama :O) 19.04.10, 18:23 i z cala pewnoscia czesc Polakow na to pojdzie ) absztyfikant napisał: > ...brak pierwszej damy Polacy na to nie pojda. > > Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 18:25 Dlaczego nie? Sytuacja jest bardzo zła. Ziobro? Byłby skandal dla mnie i dramat dla tego państwa. Tu trzeba kogoś, kto nawet stopniem ziania nienawiścia nadrobi brak charyzmy. Jarosław nienawidzi PO i ten fakt czyni go kandydatem... ceterum, do wzięcia pod uwage, sapristi! tak dramatyczny brak wyboru ! Wczoraj, słysząc "Zygmunta" i widząc te taczanki serce mi sie ścisnęło ale... już Wawel zdeflorowany. Juz po wszytskim, nie ma co. Pozostał... Jarosław. I ja to piszę z rozpaczą ale wiem co piszę. Nie widze kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: ps 19.04.10, 18:27 Zdaje się, że Narutowicz był bezżenny? Oby ten, kto teraz "nastanie" - podobnie nie skończyl... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ps 19.04.10, 18:37 W tamtych czasach ludzie w wiekszosci prawdopodobnie nie mieli pojecia o istnieniu homoseksualizmu. Narutowiczowi zaszkodzily ewidentnie glosy... Nu, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 18:38 ZIOBRO - a cóż to za nazwisko, spytałaby moja Bp Mama. Herbu oskrzela, pewnie. Straszne ! To będzie bez "pierwszej damy" ! te "damy" były dość wątpliwe... więc dajmy sobie z nimi spokój. Pierwsza pierwsza dama byla była sprzedawczyni kwiatów na ulicy, drugą była babka w pretensjach ale bez kindersztuby choc mocno się starała, jak mogla, a trzecią byla poczciwa Maria, o której zamilczę. Dobra kobieta była w przeciwienstwie do swoich poprzedniczek. nigdy nie zapomnę chamstwa P. kwaśniewskiej w temacie prof hasa i wielkiego gestu PP Kwasniewskiego w tej samej sprawie. Babsko. Niech Was Bóg błogosławi, ojciec i duch wszechmogący. Wybierzcie jakoś sensownie, wysilcie chociaż raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A pan Jezus?! 19.04.10, 19:47 Perla chcialby byc Jezusem blogoslawion a nie tylko jego krewnymi, nim dokona wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 22:37 caromina napisała: > Dlaczego nie? Sytuacja jest bardzo zła. Dziwisz wiedział co robi. Iluż ludzi pomyśli sobie: no dobra, PiSowcy, straszna tragedia, ale macie przecież Prezydenta na Wawelu, to po co wam jeszcze prezydent za dupą konia Poniatowskiego? Będzie tego dobrego. > Nie widze kandydata. I to jest a pain in the ass. Nawet, gdyby Donek zakandydował, poświęcił piłkę dla Ojczyzny, to i tak by nie było. Cimoszewicz... wybiorą pewnie jakiegoś Kononowicza, bo w PO same Dyzmy, jak się tak dobrze przyjrzeć, a w PiS to już w ogóle szkoda gadać, jak zabrakło Lecha, nie ma ani jednej ludzkiej twarzy. Może Pani Strężyńska? Dobrze robi to, co robi, szkoda Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 22:43 Obok Strezynskiej jest tez Pani Ziomecka, ale nikt ich nie wystawi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 23:10 Pani Kluzik-Rostkowska też jest niczego. Jeszcze jedna "czarownica", jak by powiedział Belzebub z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 23:37 jaceq napisał: > caromina napisała: > > > Nie widze kandydata. > > I to jest a pain in the ass. No i widzicie, jak to działa ? Przed katastrofą byście powiedzieli: każdy lepszy od Lecha. A teraz szukacie kandydata godnego Wawelu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Wybor J. Kaczynskiego lub Z. Ziobry oznacza.. 19.04.10, 18:29 brak pierwszej damy Polacy na to nie pojda. > Yudki tez nie? Beda mieli wiecej czasu zajac sie "troskami" waszymi a wiec na dobry kopniak mozecie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś